Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@vejinka - ty kokso, to sú parádne miery, to bude chlap jak hora 😉
@jana_toky - no veď ja viem že som mladá 😀 😀 😀 , veď budem mať o mesiac "len" 32r, ale tie vrásky okolo očí tam jednoducho už sú 😠 😠 😠
@mona777 - že prdopeč 😀 😀 😀 😀 , inak s tým prikrmovaním je to tak po 5 m sa má začať, ale je to na tebe či začneš alebo počkáš, ja si myslím že mesiac hore dole, nič sa nemôže stať, ale aj ja začnem až bližšie k 6 mesiacu
@peta268 ahoj my sme mali ale podarilo sa mi to krasne dat dole. Ja som jej kazdy den minimalne 2 krat natierala hlavku tam kde je ta chrasta olivovym olejom z lekarne a vecer po kupkani som jej to vycesala. Len ja som vycesavala takym tym hrebencekom pre deticky, co ma jemne stetinky a potom ma napadlo,ze mame este jeden co bol v sade a ten je iny a s tym to mozno pojde lepsie a aj islo. Zislo jej takych 90%. Takze dnes sme zase natreli a krasne to pocas dna zmakne a vecer to vycesem tym speci hrebencekom. Len treba velmi jemnucko a opatrne, aby si neposkodila kozicku na hlavke 😉 vyskusaj.
ozaj nabuduce mam doniest moc 😉
@mona777 - no takže hip hip hurá, tovar sa konečne dostal ku mne 😀 , som spokojná, Nike pre Emmku sú jej ešte veľké ale v poho radšej ako malé, na leto/jeseň budú OK, crocsy pre ňu na leto OK, Nike malému - úžasné, súprava lonsdale 6-12 m ale za mesiac ju môžme nosiť, ale s tým som rátala, no a to tričko pre synovca - žial krepsilonové nie bavlnené ale neva, vynosí, celkovo spokojná, díky 😉 😉 😉
@jana_toky jaaj to si ty s tými schodami, asi začnem chodiť aj ja peší - lenže to nemôžem mať kočár - síce mame dolu kočikaren - ale ja sa tam bojím nechať kočar - tam sú otravy na potkany - tak neviem či tam nejaké nie sú - brrrrr. No ale asi začnem chodiť do obchodu s malym len po schodoch - 20 poschodí - to bude sila 😀 😀
@jana_toky no tolko kg by som chcela mat aj ja 😉 tisko zavidim cmuk
@vejinka krasne ste pribrali, zapisujem udaje do tabulky 😉 od teba tiez nemam udaje 4.mesiac ;-/ ako je malemu?
@jana_toky zlatinko z toho co pises, malemu mozno idu zubky 😉 Vsetko tomu naznacuje... Neboj vsetko je ok 😉
@mona777 dakujem pekne za receptik, uz ho mam ulozeny 😉 aj za radu cmuk
Baby vase deti ockovali lekari? Alebo ich pichala sestricka????
@mona777 pozri je to na tebe, to je asi odporucanie,ze mozes zacat, ale ak pockas az do ukonceneho 6.mesiaca, urcite sa nic nestane 😉 Oni to tak odporucaju,ze sa moze zacat a od kedy,kazemu inac.... Tak je to len na tebe cmuk
A kolko vazis teraz? Ja mam tiez podobnu vysku 165cm 😉

@vejinka ani nasa doktorka nenosí plásť - aj hrkalku mu dávala aj rozzne hračky - nepomohlo - "odohnal" ju svojim plačom - sadla si za stôl a povedala že "hrozný plač - ma poriaden hlas" a písala niečo do PC a David sa za nou pozeral z prebalovacieho stola a kríííčal - mi vyhrkli slzy