icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

vejinka
24. feb 2011

@emily327 tak zatial ma len zvysenu 37,4 neprikladam studene len octanku

vejinka
24. feb 2011

ale je culy...tusim do pol noci ani oko nezavre

vejinka
24. feb 2011

navyse nam lezu zuby ...vraj ich je tam viac..co to znamena som nechcela radsej vediet 😅

ziza55
24. feb 2011

caute kocky...konecne mam prednasky v skole za sebou..od rana do vecera v skole...odsavacka v kabelke..som odsavala cez prestavku v triede 😀 ..tieto 2dni hrozneee..a este ktomu som choraaa..juuj..dufam ze to maly nechyti

@vejinka za kolko si si objednala ten teplomer?

vejinka
24. feb 2011
tanija133
24. feb 2011

@ziza55 boze som si ta predstavila ako odsavas v triede cez prestavku.....a mala si aj obecenstvo? A co robis potom s tym mliekom , ked ho odsajes? Das ho za okno alebo co? 😀
Aspon ze uz mas tie prednasky za sebou, si nas tu zanenbavala.... 😉

vejinka
24. feb 2011

prcham..paaaaaaaaa

ziza55
24. feb 2011

@tanija133 chichi...nooo este ze sme v triede same baby...ale mali sou..chichi..vyliala som do umyvadla..ty mas tiez moja ten teplomer usny ,celovy...rozmyslam nad nim ci kupim...asi je to dobra vec...hm..co myslis?

ziza55
24. feb 2011

@vejinka papaaaaa a dik...a ta cena27eur uz bola aj s postovnym?

ziza55
24. feb 2011

@vejinka ahaaaaaa..ja truba...teraz citam ze 29eur s postovnym..chi 😅

repi
24. feb 2011

@emily327 ja mam tak skvelu pediatricku, len skoda, ze je daleko az v DNV, to by ste mali od ruky.ale teda tieto problemy vam vobec nezavidim. je to super pocit, ked si neviem rady a viem, ze zatial som sa vzdy mohla na nu 100% spolahnut.velmi mila,chapava a starostliva..radsej urobi nieco zbytocne a navyse akoby nieco zanedbala.

lenkaoravcova
24. feb 2011

@vejinka ja ani neviem, ze nas ockovali, uplne ako keby sa nic nedialo. Chalani ti teda davaju zabrat co? Mne sa to teraz zda uz super ked je Leo vacsi, uz to nie je take narocne ako ked bol mensi on s apekne zahra sam, velmi malo place, naozaj neico mu musi byt, aj ked samozrejme na seba cas nemam takmer vobec 🙂

lenkaoravcova
24. feb 2011

@jammka ano je to novy zakon od januara ale nechvalili 300 iba nejakych 160 ci 200 tusim 🙂

lenkaoravcova
24. feb 2011

baby mozte sa zasmiat 🙂
http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/refle...
4. pripsevok praca z domu si vyzaduje sebadisciplinu, motivaciu a zodpovednost
vyzeram tam sice ako debil a este k tomu parny valec, ale tak co uz a to v skutocnosti som nebola az taky kombajn ako na tom videu 😀

yvett14
24. feb 2011

@mona777 prosim prosim aj ja chcem receptík na koláčik 😅 😅 😅 prosim prosim 🤐

yvett14
24. feb 2011

@vejinka Bože moj aký je Vilko chlapisko!! krásnučký su, cmuk

yvett14
24. feb 2011

@lenkaoravcova diky ti moja, musim to kuknuť, a pokusime sa,hihi ja taká cukrárka!!!! 😅 😅

yvett14
24. feb 2011

@emily327 Zlatíčko nezávid tie kilá, možeš byť rada lebo určite nemáš ako ja95 kg. ale kedy ich ja zhodim to netušim, je mi tak dobre že nepojdu...... dnes zumbu zrušili lebo je ples v piatok a v sobotu bude ešte kulturák v bordeli tak vraj zase nebude, no kedy ja schudnem...... poznám jedny pirule ale u nás su zakázané lebo idu na nervovu sustavu, ADIPEX , brala som ho ked sa malý narodil a schudla som 11 kil ale som musela chodiť na odberi kvoli bilirubinu. a lekárnik mi povedal že pár ludi spachalo sebevraždu pri braní tak preto ich zakázali. no ja som bola velmi podráždená lebo ked si si dala pirulu nejedla si celý den a až na večeru niečo lahké. za dva týždne 11 kil, no na nervy.... ak budem ako svina na odstrel tak ich kupim cez internet a kašlem na to. ale zatial zumba istí!!! 😀 😀 😀 😀

yvett14
24. feb 2011

@lenkaoravcova Zlatičko kukla som si to a ja som toto videla, hihi a ani som netušila že v buducnu budem s tebou takto v kontakte, super, aká hviezdička si tam bola, a mm aký kápo, no super príspevok, a aký parný valec, ved si nosila to krásne bábo čo sa teraz na teba usmieva 🙂 🙂 cmuk

sofia2008
24. feb 2011

a tu sa este nespi..ani ja nespim 🙂 ani nepiste o tych kg 😠 pred tehu 56 a teraz 65 😀 ja nemam co nosit, len leginy a dlhe svetre, uz aj doma mi povedali, ze boze jaka si tlusta 😀

yvett14
24. feb 2011

No dievčence ja vám poviem novinu, kupala som sa a ked som prečesávala vlasy našla som si lisiny!! ☹ ☹ v kutoch čela nemám vlasy, tak ako to starý chlapi maju počiatočné plešiny, no hroza, ani mi tak velmi vlasy nepadali, len teraz posleny týžden začali ale nie po vela. ja ked som to videla tak ma napadol moj otec a brat tiež maju takto lisiny. poserem sa musim si česat pešinku, už nehrozí že budem mat krátke vlasy lebo to nezakrijem 😖 😖 😖

yvett14
24. feb 2011

@sofia2008 neklesaj na duši to nevideli mna, ako tank, 163 cm a 95 kg takže si modelka a krásna, nech ta ostatný na zadok polubia!! hihi nevedia čo je matka???? ved nemožeš byť chriašteľ ked máš krásnu bábiku, ale zase nie tolko kolko ja!! 😖 😖 bud spokojná že si zdravá a krásna cmuk idem aj ja buvkať dobru nocku a sladučké sničky 🤐 🤐 🤐

sofia2008
24. feb 2011

@yvett14 ale mozno to je prechodny stav, podla mna sa to vrati do normalu, to je vsetko vdaka tym debilnym hormonov, ja mam vsade po tele celulitidu a to som ju nikdy nemala a k tomu mi odchadzaju zuby, jeden mi ten tyzden vytrhli, som bola 3 dni na ibuprofene ☹ ale mame zdrave deti, ved sa casom dostaneme do starej formy..musime 😵 mna minuly tyzden do krvi odrali nohavice na bokoch 😠

sofia2008
24. feb 2011

@yvett14 jasne, presne tak je to, ako pises 😵 dobru nocku 😵

snowella
25. feb 2011

@peta268 09.10., ale termin som mala 15.10. 😉

aninka30
25. feb 2011

@peta268 fuuu teraz som si neni ista, nepamatam si a na krabicke nie je nic napisane... 😒 skus sa opytat v lekarni.

aninka30
25. feb 2011

@me len par dni som to pouzivala na hlavku mal ju velmi suchu tae akoby zlte supinky tak mi napadlo mi to tym natriet,nezmyvala som, hlavka bola mastnejsia ale hlavne ze to fakt v priebehu par dni zabralo 🙂

vejinka
25. feb 2011

@lenkaoravcova erik ma obdobie vzdoru teraz to vrcholi tak mam veselo.inak vilko zaspal po jedenastej a potom kazdu hodinu hore a nastastie horucka nebola.

me
25. feb 2011

@lenkaoravcova - ja odpadnem, šak ty si hviezda, ale chutnááááá si tam, vôbec nie ako valec, iba tváričku máš okruhlúúúúčku, a malý je zlatučkýýý i bytík máte pekný 🙂