Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ale je culy...tusim do pol noci ani oko nezavre
navyse nam lezu zuby ...vraj ich je tam viac..co to znamena som nechcela radsej vediet 😅
@ziza55 29 aj s postovnym tento http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9694377
prcham..paaaaaaaaa
@emily327 ja mam tak skvelu pediatricku, len skoda, ze je daleko az v DNV, to by ste mali od ruky.ale teda tieto problemy vam vobec nezavidim. je to super pocit, ked si neviem rady a viem, ze zatial som sa vzdy mohla na nu 100% spolahnut.velmi mila,chapava a starostliva..radsej urobi nieco zbytocne a navyse akoby nieco zanedbala.
@vejinka ja ani neviem, ze nas ockovali, uplne ako keby sa nic nedialo. Chalani ti teda davaju zabrat co? Mne sa to teraz zda uz super ked je Leo vacsi, uz to nie je take narocne ako ked bol mensi on s apekne zahra sam, velmi malo place, naozaj neico mu musi byt, aj ked samozrejme na seba cas nemam takmer vobec 🙂
@jammka ano je to novy zakon od januara ale nechvalili 300 iba nejakych 160 ci 200 tusim 🙂
baby mozte sa zasmiat 🙂
http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/refle...
4. pripsevok praca z domu si vyzaduje sebadisciplinu, motivaciu a zodpovednost
vyzeram tam sice ako debil a este k tomu parny valec, ale tak co uz a to v skutocnosti som nebola az taky kombajn ako na tom videu 😀
@yvett14 toto je on http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=23541
@lenkaoravcova diky ti moja, musim to kuknuť, a pokusime sa,hihi ja taká cukrárka!!!! 😅 😅
@emily327 Zlatíčko nezávid tie kilá, možeš byť rada lebo určite nemáš ako ja95 kg. ale kedy ich ja zhodim to netušim, je mi tak dobre že nepojdu...... dnes zumbu zrušili lebo je ples v piatok a v sobotu bude ešte kulturák v bordeli tak vraj zase nebude, no kedy ja schudnem...... poznám jedny pirule ale u nás su zakázané lebo idu na nervovu sustavu, ADIPEX , brala som ho ked sa malý narodil a schudla som 11 kil ale som musela chodiť na odberi kvoli bilirubinu. a lekárnik mi povedal že pár ludi spachalo sebevraždu pri braní tak preto ich zakázali. no ja som bola velmi podráždená lebo ked si si dala pirulu nejedla si celý den a až na večeru niečo lahké. za dva týždne 11 kil, no na nervy.... ak budem ako svina na odstrel tak ich kupim cez internet a kašlem na to. ale zatial zumba istí!!! 😀 😀 😀 😀
@lenkaoravcova Zlatičko kukla som si to a ja som toto videla, hihi a ani som netušila že v buducnu budem s tebou takto v kontakte, super, aká hviezdička si tam bola, a mm aký kápo, no super príspevok, a aký parný valec, ved si nosila to krásne bábo čo sa teraz na teba usmieva 🙂 🙂 cmuk
a tu sa este nespi..ani ja nespim 🙂 ani nepiste o tych kg 😠 pred tehu 56 a teraz 65 😀 ja nemam co nosit, len leginy a dlhe svetre, uz aj doma mi povedali, ze boze jaka si tlusta 😀
No dievčence ja vám poviem novinu, kupala som sa a ked som prečesávala vlasy našla som si lisiny!! ☹ ☹ v kutoch čela nemám vlasy, tak ako to starý chlapi maju počiatočné plešiny, no hroza, ani mi tak velmi vlasy nepadali, len teraz posleny týžden začali ale nie po vela. ja ked som to videla tak ma napadol moj otec a brat tiež maju takto lisiny. poserem sa musim si česat pešinku, už nehrozí že budem mat krátke vlasy lebo to nezakrijem 😖 😖 😖
@sofia2008 neklesaj na duši to nevideli mna, ako tank, 163 cm a 95 kg takže si modelka a krásna, nech ta ostatný na zadok polubia!! hihi nevedia čo je matka???? ved nemožeš byť chriašteľ ked máš krásnu bábiku, ale zase nie tolko kolko ja!! 😖 😖 bud spokojná že si zdravá a krásna cmuk idem aj ja buvkať dobru nocku a sladučké sničky 🤐 🤐 🤐
@yvett14 ale mozno to je prechodny stav, podla mna sa to vrati do normalu, to je vsetko vdaka tym debilnym hormonov, ja mam vsade po tele celulitidu a to som ju nikdy nemala a k tomu mi odchadzaju zuby, jeden mi ten tyzden vytrhli, som bola 3 dni na ibuprofene ☹ ale mame zdrave deti, ved sa casom dostaneme do starej formy..musime 😵 mna minuly tyzden do krvi odrali nohavice na bokoch 😠
@lenkaoravcova erik ma obdobie vzdoru teraz to vrcholi tak mam veselo.inak vilko zaspal po jedenastej a potom kazdu hodinu hore a nastastie horucka nebola.
@lenkaoravcova - ja odpadnem, šak ty si hviezda, ale chutnááááá si tam, vôbec nie ako valec, iba tváričku máš okruhlúúúúčku, a malý je zlatučkýýý i bytík máte pekný 🙂

@emily327 tak zatial ma len zvysenu 37,4 neprikladam studene len octanku