Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@jana_toky schudla som, no mam uz o 4 kila menej ako pred tehu, cize 53kg a 160 cm, na jednej strane som tomu rada, ale predtym som mavala bezne 56kg a zda sa mi ze ta vaha stale trosku klesa a pritom jem naozaj dost, sice tak ako ty pises, dost sa este vo vybere obmedzujem, ale na druhej strane tak isto zdolavam denne tri poschodia a dlhe prechadzky tiez urobia svoje... 🙂
ale trosku mam obavu, ci to moc neovplyvnuje tvorbu mliecka 😒
@lenkaoravcova schvali li to do vysky 230e, ale aj to je nieco 😉
@me dakujeme 😀
@lenkaoravcova jej krasna si mamina 😉 A bytik mate krasny slnecny 😉 No tak ty si aka celebrita 😀
@emily327 aaale prosim ta to ma kaomska do toho navliekla, ze nech jej pomozem ze otrebuje maminu na materskej na prispevok 🙂 a byt je super, len pre nas uz maly bude mi za nim luto, ho zaciname predavat akurat
@sofia2008 ved to mas este dobru vahu 🙂 ja mam o 15kg viac - všetky veci sú mi malé - a to do práce nostím kostými - bluzky, všetko drahšie veci - ide ma poraziť - neviem čo budem nosiť - kedže po materskej nastupujem do práce - ja nebudem znova všetko kupovať - sak to stojí majland
holky včera malá kakala o šiestej ráno a celý deň nič...som kukala ako puk lebo kakáva hodne a dnes to dohnala kakala teda presnejšie keď som ju prebalila tak som našla okakané a to o 1ráno 5ráno a8ráno a 9:30 ráno 😀 😀 😀
holky chcela som len tak kuk že kto je dlžnkom v soci.posiťovni a nejak sa neviem k tomu dopátrať našla som toto ale nejde mi nič zadať uplne dole keď kuknete
http://www.socpoist.sk/dlznici-na-poistnom/487s...
@lenkaoravcova jeej - dobrá si na to videu - sikovná - gratulujem 🙂 🙂 🙂 Tesím sa že aj ženy sú v reláciach o práci - lebo sa mi zda ze vsade len chlapov vyzdvyhujú - tu je vidno že šikovnejšie sú ženy 🙂 Co to obnása taká internetová managerka - akú napln mas?
@mona777 bolo to tak ze mi zavolala kamoska ze potrebuje nejaku babu na materskej na relaciu na tu temu a ukecala ma, ja oficialne nerpacujem som na materskej, pracujem iba pre manzela tak neoficialne poviem ti ked sa stretneme ale ten nazov pozicie bol vymysleny 😀
@lenkaoravcova tak ty si nakoniec akože robila na počítači a pri tom si prezerala mimibazar 😀 😀 😀 😀 😀 , ale nie srandujem, nič v zlom, zlatý ste boli 😉
@lenkaoravcova hihi no super tak to je super že máš prácu doma...a nechýba ti že nie si s ľuďmi ?

@emily327 ale ty máš tuším iný teplomer než vejinka , nie?