icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

me
25. feb 2011

@emily327 ale ty máš tuším iný teplomer než vejinka , nie?

me
25. feb 2011

@vejinka ty máš iný než emily ten teplomer? aj ja uvazujem nad nim

vejinka
25. feb 2011

@me ano je iny ja som hladala najlacnejsi z podsvietenim alebo pismena svietiace aby som aj v noci na to videla a aby bol celkom slusne vybaveny a limit bol do 30 ecok co tento splna samozrejme aj s postovnym emily ma drahsi

jammka
25. feb 2011

@jana_toky schudla som, no mam uz o 4 kila menej ako pred tehu, cize 53kg a 160 cm, na jednej strane som tomu rada, ale predtym som mavala bezne 56kg a zda sa mi ze ta vaha stale trosku klesa a pritom jem naozaj dost, sice tak ako ty pises, dost sa este vo vybere obmedzujem, ale na druhej strane tak isto zdolavam denne tri poschodia a dlhe prechadzky tiez urobia svoje... 🙂
ale trosku mam obavu, ci to moc neovplyvnuje tvorbu mliecka 😒

jammka
25. feb 2011

@lenkaoravcova schvali li to do vysky 230e, ale aj to je nieco 😉

jammka
25. feb 2011

@tanija133 to je tiez pravda, ze sa este po materskej dost napracujeme 🙂 a ked to pojde takto dalej, tak my sa uz dochodkov ani nedozijeme, takze si to urcite treba teraz uzit naplno 😉 dufam, ze to tak vyjde aj mne 🙂

vejinka
25. feb 2011

@yvett14 aj ja som uz skoro plesata koberec v spalni vyzera fakt zle vsade chumace vlasov

lenkaoravcova
25. feb 2011

@me dakujeme 😀

emily327
25. feb 2011

@me ano ja mam iny ako vejinka 😉 ale ja som velmi spokojna. Ja pouzivam iba na meranie celovej teplotky, je super aj v noci,ze svieti. Nas stal 32 eur 😉

emily327
25. feb 2011

@lenkaoravcova jej krasna si mamina 😉 A bytik mate krasny slnecny 😉 No tak ty si aka celebrita 😀

lenkaoravcova
25. feb 2011

@emily327 aaale prosim ta to ma kaomska do toho navliekla, ze nech jej pomozem ze otrebuje maminu na materskej na prispevok 🙂 a byt je super, len pre nas uz maly bude mi za nim luto, ho zaciname predavat akurat

malemimi
25. feb 2011

@tanija133 no pekne asi sme došli o 2,70 .. 🙄
@vejinka jee krásne miery 😉
ty kokšo aký je vlasatý...sú zlatý !!! 🙂

malemimi
25. feb 2011

@me jee ja som si svoje zuby trhala a odložila 😀

mona777
25. feb 2011

@sofia2008 ved to mas este dobru vahu 🙂 ja mam o 15kg viac - všetky veci sú mi malé - a to do práce nostím kostými - bluzky, všetko drahšie veci - ide ma poraziť - neviem čo budem nosiť - kedže po materskej nastupujem do práce - ja nebudem znova všetko kupovať - sak to stojí majland

malemimi
25. feb 2011

@vejinka počkaj pedi ti povedala že mu ide viac zubov?
@sofia2008 no pekne že sa nehanbia ....veď si pred pár tt rodila ...by som chcela ich vidieť 😀 😉
@yvett14 myslíš že to je dedičné?

malemimi
25. feb 2011

holky včera malá kakala o šiestej ráno a celý deň nič...som kukala ako puk lebo kakáva hodne a dnes to dohnala kakala teda presnejšie keď som ju prebalila tak som našla okakané a to o 1ráno 5ráno a8ráno a 9:30 ráno 😀 😀 😀

malemimi
25. feb 2011

holky chcela som len tak kuk že kto je dlžnkom v soci.posiťovni a nejak sa neviem k tomu dopátrať našla som toto ale nejde mi nič zadať uplne dole keď kuknete
http://www.socpoist.sk/dlznici-na-poistnom/487s...

me
25. feb 2011

@emily327 daj link na ten teplomer, prosím, díky

mona777
25. feb 2011

@lenkaoravcova jeej - dobrá si na to videu - sikovná - gratulujem 🙂 🙂 🙂 Tesím sa že aj ženy sú v reláciach o práci - lebo sa mi zda ze vsade len chlapov vyzdvyhujú - tu je vidno že šikovnejšie sú ženy 🙂 Co to obnása taká internetová managerka - akú napln mas?

me
25. feb 2011

@mona777 normálne ste ma dostali tým receptom, ja som strašne lavá na pečenie ale asi ho idem vyskúšať, salko milujem, kolko ho mám variť? tvaroh hrudkovitý? a v chladničke to má byť koľko? 24 hodín?

me
25. feb 2011

@malemimi - no veď aj my ich máme odložené / dokonca podľa moderných rozprávok bola u nás i zúbková víla a doniesla eurá / 😀 😀 😀 , prvý jej vypadol keď sme prišli z pôrodnice 😀 a sranda je že jej vypadol prvý ten ktorý jej prvý narástol idú po rade 😀

peta268
25. feb 2011

@jana_toky dakujem,to sme este neskusali, musime vyskusat 🙂

mona777
25. feb 2011

@me ale sú aj lepšie koláce - myslela som že bude tento super ale už som robila omnoho lepšie - napr. taký medový kremes - je famozny a ja ho už viem celkom dobre robiť

peta268
25. feb 2011

@emily327 natierame a natierame a vycesavame, na 2 dni sa toho zbavime a stale sa to vracia, tak nam asi ine nezostava iba natierat, ale baby tu radili nejake pripravky, tak este skusim to...a dakujem 🙂

peta268
25. feb 2011

@snowella tak aj termin sme mali rovnaky 🙂 a nas sa aj presne na termin narodil 🙂

peta268
25. feb 2011

@aninka30 ok, dakujem 🙂

lenkaoravcova
25. feb 2011

@mona777 bolo to tak ze mi zavolala kamoska ze potrebuje nejaku babu na materskej na relaciu na tu temu a ukecala ma, ja oficialne nerpacujem som na materskej, pracujem iba pre manzela tak neoficialne poviem ti ked sa stretneme ale ten nazov pozicie bol vymysleny 😀

me
25. feb 2011

@mona777 o tom nepochybujem že sú aj lepšie, ale ja som laváááááá na pečenie 😀

me
25. feb 2011

@lenkaoravcova tak ty si nakoniec akože robila na počítači a pri tom si prezerala mimibazar 😀 😀 😀 😀 😀 , ale nie srandujem, nič v zlom, zlatý ste boli 😉

malemimi
25. feb 2011

@lenkaoravcova hihi no super tak to je super že máš prácu doma...a nechýba ti že nie si s ľuďmi ?