icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mona777
25. feb 2011

@lenkaoravcova dobre ze si to prijala - je príjemné vidieť takéto niečo - lebo sa mi zdá že ženy na MD skatulkujú do pozície domacej kutilky - ale opak je pravdou 😀 🙂

lenkaoravcova
25. feb 2011

@me asi tak 😀

lenkaoravcova
25. feb 2011

@mona777 mas pravdu ved preto som sa nato aj dala, mam dve deti staram sa o ne cely den, staram sa o domacnost a do tho este po veceroch ked zaspia a cez den ked spia pracujem 🙂 nie sme horsie ako chlapi

malemimi
25. feb 2011

@me haha no super ...katastrofa že €uro 😀

@lenkaoravcova haha tak to fakt aby človek neveril všetkému čo vidí 😀 😀 😀 😝

mona777
25. feb 2011

@me ale nevymyslaj ze nevies piect 🙂 🙂 neverim

me
25. feb 2011

@mona777 jednoducho na to nemám bunky a nebaví ma to, sem tam niečo vyskúšam, nehovorím že sa to nedá zjesť, ale nikdy to neni také aké by malo byť 😀 a poviem pravdu že keď je nejaká príležitosť / oslava,.../ tak rada nakupujem zákusky 😀

malemimi
25. feb 2011

inak minule som kukala na PC že práca na doma a teda nič som nenašla asi neviem hľadať alebo čo ale aj keď som jedno našla nebolo tam nič písané konkrétne číže fakt si nevedela o čom je robota a bolo tam že treba poslať mail a nejaké údaje a oni ti to zašlú asi že teda o čo ide a mm mi povedal že nemám radšej posielať ...tak som neposlala ale hľadám dačo aspoň na pár hod lebo večer by sa dalo dačo aj lepiť obálky 😀 😀

malemimi
25. feb 2011

@me
@mona777
ja neviem variť ani piecť ...viem spraviť zemiakové placky vajco s cestovinou a už aj bryndzové halušky ale teda že nejaké omáčky alebo kde sa dáva také korenie a múka v takom množstve a hento v takom množstve nechať to variť potom pridať neviem čo tak to nie ...tiež ma to nebaví stáť pri hrncoch ... 😀 😀 😀

me
25. feb 2011

dnes sa Samko tak nahlas smial, úplne z celého hrdla, skoro sme sa s Emmkou " popišali" strašne lúbi sestričku a na nej sa vždy rehoce, hociakú hovadinu mu rozpráva dokola a on sa rehoce a rehoce, zlatí sú 🙂

me
25. feb 2011

baby , vy chcete viac detí? no my už máme dve a na viac si veru už netrúfame ani finančne ani s nervami, ale keď sa tak pozerám na toto moje krásne bábo, tak mi je normálne ľúto, že už to znova nezažijem takú krásnu bábätkovskú tváričku 🙂

tanija133
25. feb 2011

@ziza55 Aha ,tak ty ho vyhadzujes.... 😉 Nie nemam ten dotykovy teplomer, mam rychlobezku 3 v 1 do ritky, do pusy a pod pazuchu..Ale ten dotykovy je super vec, myslim ze to treba kupit 😉

mircova
25. feb 2011

@tanija133 díky pozrela som tú tabuľku očkovaní a fakt by nás mali očkovať až o 6 mes., tak sa snád pomýlila 😉

lenkaoravcova
25. feb 2011

baby co radi peciete skuste tuto tortu uspech zaruceny, u nas mala taky uspech ze som ju robila tri krat za psoledne dva tyzdne
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5840
ja som cokoladu nedavala ani kakao

malemimi
25. feb 2011

holky ja kde žijem ja mám celý týždeň posunutý.... ja som bola v tom že je dnes štvrtok...celý týždeň mám o jeden deň posunutý ...normálne sa mi nechce veriť že je dnes piatok ...všetko som si zapisovala o deň neskôr ...sakra 😖 😀 😀 😀 😀

mona777
25. feb 2011

@malemimi @me mna nebaví variť ale robím nestandardné jedla a to ma baví - včera som robila niečo taktého - fakt je to super a najma ked príde navsteva dobre to vyzerá: kúpila som sačok rukoly, do toho sušené paradajky, nakrajala som nakladané sampiony, olivový olej, kapary, balzamikový olej a mala som maso v mrazaku - tak z tahého mrazeného som poodkrajovala kúsky masa - take listočky - ochutila som to a opražila - dala som to n ten salat a na to nastrúhaný syr - baby je to nenormálne dobre a vyzerá to úzasne - dnes to urobim navsteve - kolegyniam - som zvedava čo povedia 🙂

malemimi
25. feb 2011

@me jeee no super je to krásne !!!! 😀
ja by som chcela ešte aspoň jedno ale to asi neskôr chcem si aj ja užiť život trochu a nechcem svoje dieťa nechávať alebo odkladať u druhých čiže bude s nami všade...aj s hafošom to tak je aj na dovče v chorvácku bola s nami 😉 vid foto http://greatalthea.rajce.idnes.cz/Chorvatsko_19...

mona777
25. feb 2011

@lenkaoravcova dík za recept - skúsim

malemimi
25. feb 2011

@lenkaoravcova hmm vyzerá dobre mňam 🙂
@mona777 hmmm no to neznie zle 😉

me
25. feb 2011

@mona777 - to je základ - že ťa to baví vymýšlať,

lenkaoravcova
25. feb 2011

@malemimi je vaaazne super ja som kupila mrazene maliny a dala ich na vrch a vsetci sa oblizovali
🙂

lenkaoravcova
25. feb 2011

@mona777 Monika prosim ta na tento kolac
http://www.mimibazar.cz/recept.php?strana=2&id=...
to maslo si dala male alebo velke? chutilo? salko asi nesklame ze?

mircova
25. feb 2011

@jana_toky o ja budem mat o dva mesiace 30. Tiez chceme druhe a nejaky rozdiel dvoch-troch rokov medzi nimi. Ale prve sa nam dlho nedarilo, tak som zvedava, ako dopadneme... .
.............potom založíme novú tému pracujeme na druhom bábätku 🙂 🙂 🙂

mona777
25. feb 2011

@lenkaoravcova velké maslo tam ide - ale ako som pred chvílkou písala - ten koláč nie je až taký dobrý -teda aspon mne nechutí až tak - už som lepšie jedla zo salka - ale je rýchly a jednoduchý - tak ako napr. ja pre kolegov ktorí dnes prídu - to stačí 😀

mona777
25. feb 2011

@lenkaoravcova ak chces skutočne dobrý koláč tak toto je on: je to král koláčov - fakt je nenormálny

baby založe si tento kolač a spravte ho niekedy - je fakt nenormááááálny - som ho robila asi 4 krát ale všetci boli z neho nadsení a taktiež ho robila moja teta na svadbu - minulý rok a doteraz ho spomínajú

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10048 - NENORMÁLNY KOLAC - úúúúzasnýýýý

mircova
25. feb 2011

@emily327 posielam ti údaje do tabuľky 4mes. 65cm 6620g. 🙂

emily327
25. feb 2011

@ziza55 @me tu je link
http://www.hej.sk/baby/obchod/1148554/teplomer/...

teraz ho maju v akcii 😉

emily327
25. feb 2011

@mircova dakujem doplnene 😉

emily327
25. feb 2011

@peta268 nie je za co no nam sa to moc nevracia tak uvidime.

me
25. feb 2011

@mona777 no tak takýto milujem, ale to je nad moje sily, ale poviem sestre tá to zvládne lavou zadnou, díky

emily327
25. feb 2011

tak aj ja pridavam jeden velmi jednoduchy ale dobry kolacik 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=31102