Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
dakujeme všetkým gratulantom cmuk xxx
kocky, mam na vas prosbicku, prosim pomerajte mi dlzku a sirku sedacej casti na sportovej casti kociarika ktory mate... budem vam za tuto informaciu velmi vdacna. dakujem pekne cmuk
@emily327 my mame 36cm
@cukruska1920 to je uz aj s nozickami, alebo iba sedacia cast?
@emily327 to je iba tam kde sedi
@malemimi - skúsiš neskôr, inak asi toľko, že treba veriť že mliečko bude - pomáha to, ak si povieš že napr. zásmažková polievka ti 100% naleje prsia tak sa ti nalejú, dobré sú čaje na podporu, vraj čierne pivo, nealko pivo,...nemalo by sa rýchlo chudnúť lebo to vytvára toxíny a tie škodia mliečku, v žiadnom prípade diéta, cvičiť by sa malo len mierne žiadna zumba ani aerobic, lebo sa vypotíme a vytvárajú sa toxíny,....ukazovali cviky na brucho, potom veľa mamičiek písalo že má hroznú chuť na sladké, tak poradila aby sme si dali mentolku vraj to oklame chuťové poháriky, prípadne si umyli zuby??? - tak mne by to teda nepomohlo 😀
@cukruska1920 hm no to mas potom nejaky velky kociarik,ze? to je dlzka ano?
@cukruska1920
@emily327 danny sport - kuk do jej albumu aj ja som nad ním uvažovala 🙂
@emily327 je velky...sak taky som chcela...lebo takto o rok uz bude v sportovom v zime tak aby som tam napratala aj jeho aj fusak
@emily327 ahoj ja by som ti rada ale je to v posteli v izbe a malá spí takže sa tam nedostanem a je to ešte zabalené v krabici 😀 😀 😀
@me no ja pivo nemusím a mm šiel teraz do obchodu tak neviem či mu nepoviem to čierne pijo 😀 hmm
a ďakujem že aspoň niečo viem haha ...a nejde mi to aj keď som si teraz vypla PC
@malemimi nevadi moja dakujem ja len tak lebo som dnes kupila malej kocik a zda sa mi sedacia cast hrozne mala fnuk ach ja som ale truba ☹
@cukruska1920 ved ano pravda hm no ja som asi kupila zle ☹ fnuk
@emily327 a aky si kupila? moj ma este aj taku predlzovaciu cast ze ked to dam vyzera to ako hlboky kocik

@malemimi no neviem čo s tým spravím len dufam že to nepojde dalej lebo fakt nad týmto som nerozmyslala že možem tak dopadnut s vlasami ☹ ☹