icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

vejinka
25. feb 2011

@tanija133 vlastne celovyyyyyyyyyyyyyyy 😀

ziza55
25. feb 2011

@emily327 supni sem fotku kocarika 🙂

vejinka
25. feb 2011

@ziza55 len pozor aby si sa neoklamala jak ja...ibaze ja som kupila novy tovar a predala ho bez dokladu o kupe bez zarucaku bez vsetkeho a v polskom jazyku 😠

tanija133
25. feb 2011

@ziza55
@vejinka Usny , ten je tiez na baterky, my sme mali ten z Lidlu, a je o nicom, neda sa nan spolahnut....A ta baba , preco ho predava? Ake velke dieta ma? Vies ze ci je fakt funkcny a spolahlivy?

ziza55
25. feb 2011

@vejinka nooot to by ma porazilo 😒 ..inak dnes som bola u nas v ba v brendone..to je taky detsky obchod a mali tam usny za22eur..celkom v pohode cena

vejinka
25. feb 2011

@emily327 AAA 2 krat

vejinka
25. feb 2011

@tanija133 no ja sa vzdavam idem spat..dam vediet ci odpisala kurnik ani nezaspim.. 🙄

dobru kocky 😉

vejinka
25. feb 2011

@tanija133 z lidla je asi malo co kvalitne no odev je kvalitny mam par triciek 😉

ziza55
25. feb 2011

@tanija133 jej dieta ma rok aj dva mes..vravi ze ho predava lebo dostala lepsi...ze je to vlastne len iny dizajn a znacka..vravi ze ma aj celovy..ale ten je nepresny..preto ho ani neponuka...ved mrkni bazar..daj si tam ze teplomer...a vyhodi ti to..predava ho za2Oeur

mirip
25. feb 2011

@vejinka presne tak v lidl sú ale detské veci kvalitné máme aj my tielka, svetríky, pančuchy atd 😀

emily327
25. feb 2011

tak tento kociarik sme kupili Sonicke 🙂

ziza55
25. feb 2011

@tanija133 ty kokooooooos..pozeram akurat ze maly misko ma uz8400gr...no pekneeee,,,patko ma iba 7500chichi...ale ten moj bude asi krpec...ma iba 63cm..myslis ze to nieje malo?

vejinka
25. feb 2011

@mirip jeej cau ty si este cela? ako sa citis? 😉

ziza55
25. feb 2011

@emily327 jeeeeej dizajnovo je lemi pekny..kolko si zanho dala?

mirip
25. feb 2011

@vejinka hej so cítim sa ako vzducholoď alebo slonica a všetkjo mi lezie na nervy, o porode možem stále len snívať ani na mm otvorená tak to typujem zase na potermíne a dovtedy ma drbne

emily327
25. feb 2011

@tanija133 pridala som fotky 😉

@ziza55 no ja by som si davala pozor co je to za teplomer a z mojich skusenosti usny nemeria presne hlavne nie digitalny :-/ ja by som urcite kupila taky na ktory je zaruka, vidis ako funguje ten vejinka hmm je to na zvazenie 😉

@vejinka a ten co mas nie je aj do uska? Nekupuj iba usny.... A dufajme,ze sa zachova ferovo a vrati peniaze, ak nie tusim sa da tohto predajcu nahlasit na tej stranke a dat nan staznost 😉 tusim ta stranka funguje ako ebay a mozu predajcovi zakazat predaj cez tuto stranku....

vejinka
25. feb 2011

@mirip aj ja som par dni prenasala ale ked budes uplne ze nasrata a nervna tak to pride 😉

vejinka
25. feb 2011

@emily327 ano chystam sa jej zavarit ked sa neozve
je aj usny aj celovy 😉
ale uz fakt prcham spat dobru kocky

mirip
25. feb 2011

@vejinka nepomáha to som už pár dní ani také hovadiny ako že sex, chodenie po schodoch alebo umývanie okien nepomohlo ani prvýkrát ani teraz

emily327
25. feb 2011

@vejinka dobru noc 😉

@ziza55 dakujem aj mne sa paci a fakt ma super vsetko co som na sportovom kociariku chcela, len ta sedacia cast sa mi zda prilis kratka fnuk a to som hladala taky, aby bola dostatocne dlha hmm no som krava a stal ma 180 euro aj s fusakom.

yvett14
25. feb 2011

@emily327 ahojky moja ale to je pekný kočiarik, a ked je lahky tak to je super, či??

yvett14
25. feb 2011

Zase pojdem po polnoci spať, ja už inak ani nespim len od ráa 8mej do polnoci až jednej balácham. ked má mm poobede tak to fakt ani skor nejdem, šibne mi, čudujem sa že ešte nemám bolesti hlavy. možno preto mi padaju vlasy!! hihi 😅 😅 ale už idem a prajem sladku nocku, cmuk xxx

hirunka
26. feb 2011

ahojte baby chcem sa s vami poradit malinkej slzi ocko rano ho mala aj trocha zahnisane tak som jej nakvapkala do ocka neviete z coho to moze byt?

ziza55
26. feb 2011

@hirunka ahoj...aj mojmu malemu slzi ocko a obcas ho ma aj zalepene uz 3tyzdne..pediatricka ma poslala k ocnej ..kukala na mna jak na sprostu ze preco ma pediatricka poslala ze mu nic neni...ale jemu neslzi nonstop...obcas...ale prave vtedy ked sme tam boli tak nic...j som kupila v lekarni teke kvapky vola sa to ocu flash..a to mu obcas kvapkam..ale neviem...aj vcera ho mal total hnisave...zabijem tu kravu lekarku...ak to nahodou nieco bude mat...a ona to zanedbala---tym ze nas poslala prec 😠

hirunka
26. feb 2011

@ziza55 tak jej to neslzi stale v kuse ale viac krat pocas dna......a rano ked sa zobudila tak mala aj taky zasuseny hnis pri ocku ale nie vela.......ja mam doma ophtalmoseptonex ci ako sa to vola, to dostala uz aj v porodnici lebo tam mala take zalepene ocka tak uvidim a ked to do pondelka neprejde tak pojdeme k lekarovi

malemimi
26. feb 2011

@me no podla mňa ti to nebude chutiť 😀 😀 ja pijem len ten čokoládoví a prvý krát som sa skoro zgrca..a 😕 😀
@cukruska1920 nooo že sa to nesmie....
@jana_toky hmm skús laktačnú poradkyňu...
@tanija133 neboj kamoškyn malý tiež takto vážil a teraz má rok aj 2mes a má stále 10kg to vylietajú oni už aj keď sa budú pretáčať a tak tak to všetko spália tak neboj 😉

malemimi
26. feb 2011

@emily327 no ten je peknučký !!!! 🙂 🙂
@hirunka asi prievan dostala...ale ak tam má hnis tak to tu mali s tým už iné holky skúsenosti...ak len jej slzy a má karpinky tak to je prievan a to ti dá také kvapky na to

malemimi
26. feb 2011

furt mi nejde tá STV dnes to pozrie mm ma to hnevá 😀

jana_toky
26. feb 2011

@me
a ako si to zistila, ze mu idu zubky, ked nie je na dasienkach nic vidiet? Cim to natieras? dik

jana_toky
26. feb 2011

@tanija133
dakujem 😉