Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Dnes sme opat osamote ☹ , mm isiel do SI riesit novy domcek, takze sa lucim a zelam vsetkym pekny vikendik. 😉
@hirunka
@ziza55 aj nam slzilo a dost a mala ho kazde rano hlavne velmi nahnisane a viete co mi pomohlo? Moje mliecko 🙂 Fakt, neverila som, ked mi mamina poradila tuto babsku radu, ale zabrala 😉 vyskusajte za to nic nedate a hned na druhy den uz nic nemala, nechapala som ale super,ze to pomohlo 😉
@yvett14 no aj mne sa paci a je lahko manipulovatelny co je super ,jednou rukou sa tlaci super. Ja len sa bojim,ze ta sedacia cast je kratka ☹ ale dakujem pekne 😉 a ako sa mas?
@jana_toky no vidíš na tých dasienkách že sú také obelené alebo opuchnuté a obrysy zúbkov, ale on si strašne pchá ruky do úst, škrabe a niekedy sa až tak rozjeduje že piští, výska a sliny mu tečú prúdom, ale takto to kludne môže byť ešte aj 2 mesiace, niektoré deti ani nevedia že im rastú zúbky a niektoré sa idú zblázniť, znakom prerezania je napr. aj horúčka, soplíky, hnačka, nechutenstvo,... ale hovorím je to rôzne a asi až ked mu fakt zbadáš ten zúbok tak potom sa ti to spojí s niečim že to bol asi znak toho, ono je to ťažko, no natieram gélom mundisal ale je ich milión môžeš si vybrať aký chceš alebo v lekárni ti poradia, ono to len na chvílu znecitlivý ale zázrak to nespraví 🙂
@me ahojte
tvoj pediater vie že natieraš malému dasná? lebo ja som vo štvrok bola u pediatričke a ked som povedala že či mam natierať dasienka niečím - že som to čítala tu na tomto fore - že to robia - tak ma tak sprdla, že až - žiadne natieranie a ona neodporúča používať tieto geliky a ani nič - a vraj mam čas - pritom David je z týchto babatiek najstarší
@mona777 - áno to je pravda podla najnovšieho sa nemajú natierať, to máš presne tak isto ako s prikrmovaním každá vie inak každej doktor káže inak a každá si spraví po svojom, a načo by si mu to mala natierať ked sa ti nebesní z toho? ja natrem len ked sa to už nedá počúvať ako šalie 😉
@me aha, rozumiem, zase nejaké nové výskumy. Inak moja pediatrička mi hovorila že robia nový výskum k vôli vakcínam - v Ružnovskej nemocnici - vraj nemôžu zohnať pár dobrovolných tehotných báb, ktoré sú tuším 27 týždni - potrebujú od nich kúsok vlasov - normálne že problém - ale že stažovať sa na vakcíny vieme ale ked treba pomoc k výskumu tak na to všetky z vysoka kašleme - no má pravdu
baby kolko cm maju vasi drobci nozicku?mxy nosime tenisky 3-6mes. a su mu strasne velke..tak teraz neviem ci ma taku mini nozku..alebo tie tenisky su velke...moj maly ma nozicku 9-10cm
@me nenasla som tam ten 4 mesiac - neviem prečo - asi nemam pristup na tu aktualizovanú tabulku. Ja som v podstate porodila o týžden skôr - takže to nebolo až také prekvapenie-bolo to rýchle takže a nečakané takže som až tak "netrpela" 🙂 Len som chcela aby bol Davi v znamení Váh a teraz je 22-to je ešte panna a na druhý den sú Váhy 🙂
Ahojte... dieta som ulozila do postielky v plnej nalade a on zaspal 😅 a vcera vecer to iste.... noo...tusim bude zaspavat sam a to sa mi paaaaci 😵
@cukruska1920 - super, ticho závidím 🙂 , lebo zaspať same nedokáže ani moje 6 ročné dieťa ☹

@majka1981
no, mne sa zda, ze sa nenapapa dost a nevytiahne zadne mliecko. Vies, predtym sa budil prvy raz az okolo jednej a to ho davam spinkat medzi sedem a osem. A odkedy sme mali problem s papanim, budi sa aj prvy raz po 2 hodinach... . Preto sa mi to nezdalo... . Ale snad je to ok, ako viacere pisete. 😉