Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@tanija133 pridala som fotky 😉
@ziza55 no ja by som si davala pozor co je to za teplomer a z mojich skusenosti usny nemeria presne hlavne nie digitalny :-/ ja by som urcite kupila taky na ktory je zaruka, vidis ako funguje ten vejinka hmm je to na zvazenie 😉
@vejinka a ten co mas nie je aj do uska? Nekupuj iba usny.... A dufajme,ze sa zachova ferovo a vrati peniaze, ak nie tusim sa da tohto predajcu nahlasit na tej stranke a dat nan staznost 😉 tusim ta stranka funguje ako ebay a mozu predajcovi zakazat predaj cez tuto stranku....
Zase pojdem po polnoci spať, ja už inak ani nespim len od ráa 8mej do polnoci až jednej balácham. ked má mm poobede tak to fakt ani skor nejdem, šibne mi, čudujem sa že ešte nemám bolesti hlavy. možno preto mi padaju vlasy!! hihi 😅 😅 ale už idem a prajem sladku nocku, cmuk xxx
ahojte baby chcem sa s vami poradit malinkej slzi ocko rano ho mala aj trocha zahnisane tak som jej nakvapkala do ocka neviete z coho to moze byt?
@hirunka ahoj...aj mojmu malemu slzi ocko a obcas ho ma aj zalepene uz 3tyzdne..pediatricka ma poslala k ocnej ..kukala na mna jak na sprostu ze preco ma pediatricka poslala ze mu nic neni...ale jemu neslzi nonstop...obcas...ale prave vtedy ked sme tam boli tak nic...j som kupila v lekarni teke kvapky vola sa to ocu flash..a to mu obcas kvapkam..ale neviem...aj vcera ho mal total hnisave...zabijem tu kravu lekarku...ak to nahodou nieco bude mat...a ona to zanedbala---tym ze nas poslala prec 😠
@ziza55 tak jej to neslzi stale v kuse ale viac krat pocas dna......a rano ked sa zobudila tak mala aj taky zasuseny hnis pri ocku ale nie vela.......ja mam doma ophtalmoseptonex ci ako sa to vola, to dostala uz aj v porodnici lebo tam mala take zalepene ocka tak uvidim a ked to do pondelka neprejde tak pojdeme k lekarovi
@me no podla mňa ti to nebude chutiť 😀 😀 ja pijem len ten čokoládoví a prvý krát som sa skoro zgrca..a 😕 😀
@cukruska1920 nooo že sa to nesmie....
@jana_toky hmm skús laktačnú poradkyňu...
@tanija133 neboj kamoškyn malý tiež takto vážil a teraz má rok aj 2mes a má stále 10kg to vylietajú oni už aj keď sa budú pretáčať a tak tak to všetko spália tak neboj 😉
furt mi nejde tá STV dnes to pozrie mm ma to hnevá 😀

@tanija133 vlastne celovyyyyyyyyyyyyyyy 😀