icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jana_toky
26. feb 2011

@majka1981
no, mne sa zda, ze sa nenapapa dost a nevytiahne zadne mliecko. Vies, predtym sa budil prvy raz az okolo jednej a to ho davam spinkat medzi sedem a osem. A odkedy sme mali problem s papanim, budi sa aj prvy raz po 2 hodinach... . Preto sa mi to nezdalo... . Ale snad je to ok, ako viacere pisete. 😉

jana_toky
26. feb 2011

@emily327 ten kocik vyzera skvele, verim, ze budes spokojna. 😉

jana_toky
26. feb 2011

@malemimi
som pisala laktacnej p. a uz tyzden mi neodpisala. ☹
Asi preto, ze som jej neposlala este ziadny prispevok... 🙄

jana_toky
26. feb 2011

Dnes sme opat osamote ☹ , mm isiel do SI riesit novy domcek, takze sa lucim a zelam vsetkym pekny vikendik. 😉

mona777
26. feb 2011

@ziza55 ten s tými orechami je král kolačov - už som to písala - nieto nad jeho chut, žiadne kolač není lepší podla mna 🙂

emily327
26. feb 2011

@hirunka
@ziza55 aj nam slzilo a dost a mala ho kazde rano hlavne velmi nahnisane a viete co mi pomohlo? Moje mliecko 🙂 Fakt, neverila som, ked mi mamina poradila tuto babsku radu, ale zabrala 😉 vyskusajte za to nic nedate a hned na druhy den uz nic nemala, nechapala som ale super,ze to pomohlo 😉
@yvett14 no aj mne sa paci a je lahko manipulovatelny co je super ,jednou rukou sa tlaci super. Ja len sa bojim,ze ta sedacia cast je kratka ☹ ale dakujem pekne 😉 a ako sa mas?

emily327
26. feb 2011

@jana_toky
@malemimi dakujem vam kocky, som rada,ze sa vam kociarik paci 😉 No uvidim casom, ci je dobry a ci s nim budem spokojna. ale urcite je lepsi ako to moje hebedo co mame. Neda sa to ani len porovnat aky je tento novy a ten stary 😉

me
26. feb 2011

@jana_toky no vidíš na tých dasienkách že sú také obelené alebo opuchnuté a obrysy zúbkov, ale on si strašne pchá ruky do úst, škrabe a niekedy sa až tak rozjeduje že piští, výska a sliny mu tečú prúdom, ale takto to kludne môže byť ešte aj 2 mesiace, niektoré deti ani nevedia že im rastú zúbky a niektoré sa idú zblázniť, znakom prerezania je napr. aj horúčka, soplíky, hnačka, nechutenstvo,... ale hovorím je to rôzne a asi až ked mu fakt zbadáš ten zúbok tak potom sa ti to spojí s niečim že to bol asi znak toho, ono je to ťažko, no natieram gélom mundisal ale je ich milión môžeš si vybrať aký chceš alebo v lekárni ti poradia, ono to len na chvílu znecitlivý ale zázrak to nespraví 🙂

me
26. feb 2011

@emily327 - pekný je ten kočík , ale mohla si neutrálnu farbu, ked budeš mať chlapčeka možno ti tá ružová bude vadiť, ale možno nie ved dnes je to už jedno, ale športový je pekný, či to je kombinovaný aj s vaničkou?

me
26. feb 2011

@jana_toky jééj kupujete domček, či staviate? či som to nepochopila a je to mm práca? 🙂

me
26. feb 2011

@jana_toky inak čo sa týka toho spania, vieš ono sa im to stále mení, to že ti už neprespí vela nie je o tom že je hladný, ved priberá pekne, to môj by musel byť vyhladovaný podla toho že sa furt budí a pozri na vejinku jej Vilko je obrovský a papá v noci 100 x

mona777
26. feb 2011

@me ahojte
tvoj pediater vie že natieraš malému dasná? lebo ja som vo štvrok bola u pediatričke a ked som povedala že či mam natierať dasienka niečím - že som to čítala tu na tomto fore - že to robia - tak ma tak sprdla, že až - žiadne natieranie a ona neodporúča používať tieto geliky a ani nič - a vraj mam čas - pritom David je z týchto babatiek najstarší

mona777
26. feb 2011

@jana_toky jani ty si original z BA? lebo sa mi podobaš na babu z mojho rodného kraja 🙂 teda aspon na fotkách

me
26. feb 2011

@mona777 - áno to je pravda podla najnovšieho sa nemajú natierať, to máš presne tak isto ako s prikrmovaním každá vie inak každej doktor káže inak a každá si spraví po svojom, a načo by si mu to mala natierať ked sa ti nebesní z toho? ja natrem len ked sa to už nedá počúvať ako šalie 😉

mona777
26. feb 2011

@me aha, rozumiem, zase nejaké nové výskumy. Inak moja pediatrička mi hovorila že robia nový výskum k vôli vakcínam - v Ružnovskej nemocnici - vraj nemôžu zohnať pár dobrovolných tehotných báb, ktoré sú tuším 27 týždni - potrebujú od nich kúsok vlasov - normálne že problém - ale že stažovať sa na vakcíny vieme ale ked treba pomoc k výskumu tak na to všetky z vysoka kašleme - no má pravdu

me
26. feb 2011

@mona777 inak moja doki mi na to povedala asi tolko, že nech radšej používame hryzátka, tak skúste možno zaberú 😀

mona777
26. feb 2011

@me hryzátka - áno to aj používame 🙂

mona777
26. feb 2011

@jana_toky s tou laktačnou že ži neodpovedala - pourguj ju - ona možno len v tých množstvach mailov nejak prehliadla tvoj

me
26. feb 2011

@mona777 a to aký výskum? bože to je problém, šak nech každý gynekolog odstrihne svojej tehu pacientke v 27 tt pramienok a pošle do ruž. nemocnice 😀 aké jednoduché sa to zdá byť čo?

mona777
26. feb 2011

@me áno, neviem kde je problém - ona robí na novorodeneckom lekárku - na 6-sto nedelí

mona777
26. feb 2011

@emily327 kde je ta aktualizovaná tabuľka - nech sa pozriem? teda ak mozem

me
26. feb 2011

@mona777 - inak koláčik je dobrý, ale tomu orechovému nesiaha ani po päty, presne ako hovoríš 🙂

me
26. feb 2011

@mona777 v jej albume, ale ty si tam neni????

mona777
26. feb 2011

@me nenašla som to v jej albume len staré záznamy 3mesiac - ja som sa tam nie lebo my sme mali termín 1.10. ale narodil sa malý 22.septembra - tak v podstate ani nepatrím do oktobroviek 😝

me
26. feb 2011

@mona777 jej ozaj veď vy ste september, ty kokso si sa prekvapila že si porodila skôr? lebo ja som preťahovala a bola som už nervózna kedy? áno ešte tam neni aktualizovaná len my a hirunka je tam za 4 mesiac

ziza55
26. feb 2011

baby kolko cm maju vasi drobci nozicku?mxy nosime tenisky 3-6mes. a su mu strasne velke..tak teraz neviem ci ma taku mini nozku..alebo tie tenisky su velke...moj maly ma nozicku 9-10cm

mona777
26. feb 2011

@me nenasla som tam ten 4 mesiac - neviem prečo - asi nemam pristup na tu aktualizovanú tabulku. Ja som v podstate porodila o týžden skôr - takže to nebolo až také prekvapenie-bolo to rýchle takže a nečakané takže som až tak "netrpela" 🙂 Len som chcela aby bol Davi v znamení Váh a teraz je 22-to je ešte panna a na druhý den sú Váhy 🙂

me
26. feb 2011

@ziza55 aj my máme tak 10 cm

cukruska1920
26. feb 2011

Ahojte... dieta som ulozila do postielky v plnej nalade a on zaspal 😅 a vcera vecer to iste.... noo...tusim bude zaspavat sam a to sa mi paaaaci 😵

me
26. feb 2011

@cukruska1920 - super, ticho závidím 🙂 , lebo zaspať same nedokáže ani moje 6 ročné dieťa ☹