Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@cukruska1920 som to skúsila prave aj ja - dala som Davida do postielky lebo ma už hnevá - nespí vôbec - ani v noci ani cez den - nechápem tomu - som taká nevyspatá že az - som zvedavá čo ide robiť - zatial je ticho
@mona777 ked zacne plakat chod k nemu aby videl ze si nablizku, pohladkaj ho popripade daj cumlik a uvidis ze zaspinka.... je to fajn...
@cukruska1920 uz zacína revat 😒
@mona777 moj rev vymenil za pistanie...a to je este horsie.... ale uz spi skoro hodinu a to je rekord...cez den spaval tak 20minut
baby z ba neviete nahodou ci je niekde v aurovei slsp bankomat?a ak ano tak kde...idem tam teraz s mojim tatkom na prechadzku po tej promenade a potrebujem bankomat slsp..aby som to tam nehladala 3hodiny 😅 ..diiiiiky
@cukruska1920 zaspal - ale teraz som sa bola pozrieť a už je hore - porazí ma - zmúla paplon v ústach a ponožku 😀
@me nie je len sportovy a viem,ze som mohla neutralnu farbu aj som chcela ale nenasla som za tak dobru cenu, iba takuto farbu. Ale povedala som si,ze ak by posluzil za tie peniaze iba Sonicke, tak bude super 😉 Mne sa velmi pacila kombinacia zlta, strieborna alebo zelena, ale nasla som fakt iba tuto ponuku a je to kociarik v zaruke a lacnejsi o 100 eur ako ho ponukaju v obchodoch. Dakujem pekne 😉
@cukruska1920 nech vam to dlho s tym zaspavanim vydrzi 😉 cmuk
dofrasa chcem pridat aktualizovanu tabulku a nejde mi to ☹ Iba fotka s koncovkou JPG ☹ tak to skusam odfotit ale neviem ci to bude dobre vidiet ak nie, tak vam to mozem poslat do mailu 😉 dajte vediet
ahojte tak toto mi odpisala...Dobrý večer,
pokiaľ tovar nespĺňa Vaše očakávania, môžete ho podľa zákona do 7 pracovných dní od doručenia vrátiť (v originálnom balení, bez známok používania), na Vaše náklady na adresu:
Peter Matunák
G. Bethlena 35
940 76 Nové Zámky
Pokiaľ sa rozhodnete si teplomer nechať, faktúru Vám pošlem zajtra (mailom).
Návod na obsluhu v češtine nájdete na str. 30 (tlačeného dokumentu) v češtine
Ak target=_blank>http://www.babyono.com/_files/116.pdf
Ak trváte na slovenčine, pošlem Vám ho mailom v priebehu budúce týždňa.
Funkcia TALK je v polštine, a na to nemám vplyv. Z tohto dôvodu neuvádzam v inzeráte informáciu o tejto funkcii.
Kvotu za teplomer (bez poštovného) Vám vrátim po obdržaní zásielky na ten istý bankový účet, z ktorého bola úhrada vykonaná.
akoze jak ze ona za to nemoze?? nepodala presne info ze ten teplomer bude hovorit po polsky a teraz neviem co mam robit lebo muz povedal ze 4 eura za postu len tak vyhodit..dva uz som platila a dva by to stalo nazad cca nesereme prachy :( asi si ho necham...este pockam den dva jak to ude merat pri novych baterkach
baby este by som neriskovala zacat z oducanim a ulozit do postielky a odist...toto mozeme skusat od pol roka..ale nie ked su to takyto drobci moze sa stat presny opak budu plakat aj ked budete s nim lebo sa bude bat ze odidete..mam to vyskusane pri prvom..nieje dobre ho ucit zaspavat same v tomto veku.. 😖 ono vas musi citit este stale si mysli ze ste jeho sucastou ked ho nechate v bdelom stave v postielke plakat k nicomu to nevedie naopak zlakne sa vasej nepritomnosti a narobite viac skody ako uzitku..aj mne je cele dni aj noci hore a co mam robit?? vydrzat inak sa neda..xceli sme babatka a mmame ich tak si uzivajme aj zly den nielen dobre dni..kazdy mame obcas zle dni sice sme ako mrtvole ale nestracajme nadej ze sa to zlepsi 😉

@me no len dufam ze to neni len take obdobie.... sice kym zaspal tak si popistal ale hlavne je ze zaspal