icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mona777
26. feb 2011

@vejinka len ja v noci odsávam a tak "kojím" - celé mi to tvrá hodinu a pol aj s umytím odsávačky - budí sa každé dve hodiny - takže ja spím za noc cca 1 hodinu - aj to je vela - už ani nevidím - nejak to na mna dolahlo - len sa tak tácam - potím sa a krúti sa mi hlava. Asi týžden spával tak že jedno papanie prespal ale zase sa to vrátilo do starých kolají - nevlááádzem - bolí ma hlava, som nervná, zatvárajú sa mi oči a nič nevládzem

vejinka
26. feb 2011

@mona777 vzdy ked maly zaspi chod si po odsavani lahnut...a odsavaj kazde 4 hodiny z oboch a medzi tym oddychuj aj teraz si chod lahnut ja nemozem vilko sedi na mne a zuri

mona777
26. feb 2011

@vejinka ani ja nemôžem lebo David sa otáča - obrátim ho spat a zase sa otočí a ma z toho dobrú zabavu ako mi robí zle -smeje sa ztoho - a idem odsávať práve-

horalka777
26. feb 2011

@vejinka krasne si to napisala (prispevok 13:56), uplny suhlas 😵 ja som tieto trampoty zazivala hlavne pri starsej a pamatam sa, ze by som uz hocico bola vymenila za kus suvisleho spanku...ale nijake oducacie metody u nej nefungovali, akurat sa mi od placu dogrckala a odvtedy som to uz neriesila, pochopila som, ze to na vsetky deti proste neplati. A teraz nam spava pomerne dobre a druha dcerka je "za odmenu", spi celkom fajn, dokonca ma svoj rezim 😕 😵

malemimi
26. feb 2011

@jana_toky hmm tak skús inú...
to je kde SI
@emily327 😉
@cukruska1920 už je veľký vieš?! 😉

malemimi
26. feb 2011

vejinka @jana_toky

fúúha že by to bola zase nejaká kríza detí??

vejinka
26. feb 2011

@malemimi je to mozne ale podla mna sa deti menia kazdy mesiac alebo dva proste nabehnu na iny cas zaspavania krmenia bdelosti a my sa musime prisposobit nie oni nam

me
26. feb 2011

@vejinka jéééj, že Nové Zámky, ja bývam cca 30 km od NZ, mám ho ísť nakopať do r... 😀 😀

inak múdra si ty mamina, vidieť že máš už druhé bábo, presne ako píšeš stále sa to mení, potrebujú nás, musíme sa prispôsobiť, aj ja niekedy padám na hubu a o súvislom spánku len snívam 🙂

me
26. feb 2011

@emily327 ale pekný je ten kočík a oplatil sa to je hlavné

cukruska1920
26. feb 2011

@vejinka to mas pravdu...ja som tiez neni toho nazoru aby dieta plakalo v postielke... ale moj neplace...ja ho tam dam uz ked vidim ze chce spat... obzera sa az nakoniec zaspi... neplace mi tam...to by som ho tam nenechavala... niesom za take ,,rezimy" ze presne papat... presne spat a podobne

yvett14
26. feb 2011

@emily327 ahojky, že ako sa mám? zajtra máme oslavu u sestry a tak som mala dačo piecť, ja som macher v odpalovanom ceste tak som urobila 200 venčekou a ten koláč čo si pisala ten s tým salkom, a neviem neviem ale asi ho budeme jesť lyžičkou, ono to salko s palmarinom a tvarohom bolo velmi riedke tak uvidime či to nešlo do korpusu a tie piskoty čo som močila do tej kávy tak tam som bachla čerešnový fernet tak fakt uvidim ako to bude vyzerať, hihi maličká bola celý den na mm a ani nevedela zaspať bezomna tak tam som si trošku oddychla. tak dnes som zabila celý den v kuchyni. 🙄 🙄

jana_toky
26. feb 2011

@malemimi
SI - Skalica, 100km od BA 😀

yvett14
26. feb 2011

@me Zlatičko aký orechový koláčik?? 😝 😝

jana_toky
26. feb 2011

@yvett14 a nemalo ist maslo namiesto palmarinu do toho salka a tvarohu?
Inak kolko si varila Salko? Mozno to je kvoli tomu, ze to bolo malo. Pytam sa preto, ze ja to chcem tiez vyskusat a rada sa poucim, ak vies vychytat nejake "muchy" 😉

jana_toky
26. feb 2011

@malemimi Ja ti neviem, uz som skusala dasienka, ci nenahmatam zubky 😀 , a nic. Sak ale musime vydrzat. 😉 . Drobatko tvoje sa ma ako? 😀

me
26. feb 2011

@yvett14 saj ja som ho robila a podaril sa, ale my varíme salko 1,5 až 2 hodky, vtedy je super

yvett14
26. feb 2011

@me mne suseda povedala že mám variť 2 hodky a ked došla tak povedala že je na slabích obrátkach tak som varila 2 aj štvrť hodiny

me
26. feb 2011

@jana_toky ja som dala maslo a salko variť min. 1,5 hodiny

teraz bývate v BA a tak daleko sa budete sťahovať, či pochádzate odtiaľ?

yvett14
26. feb 2011

@me ved uvidim možno stuhne, zajtra ho budem krájať potom napišem. ale už teraz mám obavy a ozaj ako dlho ti to tvrdlo??

me
26. feb 2011

@yvett14 inak je tam písané že to vyzerá riedko ale že to stuhne, ja som to mala husté - fakt neviem ako sa mi to podarilo, lebo ja som slabá v týchto veciach, a robila som to včera večer dala do chladničky a načala som to až dnes ráno, také studené je to dobré 😉

yvett14
26. feb 2011

@mona777 skadial si presne moja??

jana_toky
26. feb 2011

@me
mm odtial pochadza a ja tam mam tiez rodinu. Je to krasne mesto, je tam vsetko a hlavne vsetko po ruke. Sme sa tak rozhodli najma kvoli detom. V BA alebo pri BA by sme nemohli stavat, by sme na to nikdy nemali a kvoli detom chceme domcek. V SI to vyjde predsa o nieco lacnejsie, hlavne pozemok.
Snad sa mi tam po MD podari najst praca, mm bude dochadzat do BA- je to takmer cele po dialnici, hodka cesty a nejake drobne. 😀

yvett14
26. feb 2011

@emily327 Zlatičko ale ja budem meskat s mierami lebo poradnu mám tarez prvého ale zato že je malá chorá tak pojdem až 8.3

me
26. feb 2011

@jana_toky no ved aj my sme cca 100 km od BA ale smerom na Nitru

ziza55
26. feb 2011

@me cicus daj potom vediet ako dopadol kolacik..aj ja ho mam v plane robit cez tyzden...a podla akeho receptu ho robis?podla toho co sem supla monicka?

yvett14
26. feb 2011

@ziza55 Ahojky moja, ano tu stánku čo dala Mončika to som robila, haha a muž bol pozreť koláč a hovori!! maminka takže lyžičky už máme nachystané!! no som zvedavá!!! dam potom info hihi 😅 😅

emily327
26. feb 2011

@me no oplatil sa to je pravda 😉 A mne sa tiez paci 🙂 Dakujem

@yvett14 fuuha venceky mnam dala by som si 🙂 A ten kolacik sem dala Mona a ja som ho robila dnes rano.
@me ja som salko varila iba hodku a bolo asi malo uvarene :-/ Ale dala som malo a vymiesala to a do toho som bachla makky hrudkovity tvaroh - vanickovy a asi tam mal ist uplne makky ziadny hrudkovy tvaroh. No ale co uz. Ale inak je chutovo dobry, ja som supla namiesto griotky fernet citrus 😀 no ale chuti, to je zaklad. Ja som to tiez nemala nejake riedke hmm supla som ho na balkon a stuhol tak je dobre. Len ja mam velky plech 32x42 tak mi bolo kremy malo ☹ Ale chutovo je dobrucky 😉

emily327
26. feb 2011

@ziza55 ja odporucam klasicke maslo, ako pisala mona, nie palmarin a makky tvaroh nie hrudkovity 😉 Kolacik je inak mnamky 😉 Ja vyskusam buduci tyzden ten orechovy co dala mona 😉 ten vyzera super mnam orechy a med ja mozem.

emily327
26. feb 2011

@yvett14 nevadi zlaticko, ja pockam na Diankine miery 😉 cmuk a neboj kolacik bude super, ja som namiesto kavy dala inku a chuti super 😀

emily327
26. feb 2011

Baby ide ma porazit. Pokazil sa mi kociar ☹ Myslim co mame tu trojkombinaciu od svagra pozicanu, tak predne koliesko na konstrukcii, vyfucalo a mm zistil,ze som niekde stratila cely ventil tak sme v r.... i ☹ neda sa to nafukat, cele je sfuknute ( ono sa da pouzivat, len sa boji,,ze ho uplne znicim a co potom vratime svagrovi?Uz vidim ake bude mat pindy svagrina,ze co sme spravili :-/ a ked budu mat druhe, no len aby po nas nechceli aby sme im kupili novu trojkombinaciu, lebo ma porazi... tak musim najst niekoho kto by mi to vedel bud spravit alebo objednat nove koleso, volala som do jedneho shopu, kde predavaju tento kocik a ze to sa da riesit v Polsku odkial kocik dovazaju iba ako reklamaciu ☹ Ale sak ten kocik uz ma 3 roky fnuk.. Tak ani na prechadzku s malou nemozem, pocko hlasia stale mraz az do polovice marca ☹ Som si aj povedala,ze super,ze sme vcera kupili ten sportovy ale dovtedy kym bude moct byt mala v sportovom co?? Inak kedy budete davat dietatko do sportoveho kociara? Kedy sa to spravne ma? Sak ani to neviem.. ach jaj no stale nieco fnuk Napadlo ma,ze to mozno dame spravit kde opravuju bicykle, ze by to mozno ked to ma dusu nafukali a dali tam nejaky barsaky ventil.... zly napad???