Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
svet ty robíš v stavebníctve, že si to tam tak erudovane napísala, alebo ste čosi také riešili?
nivejka veď to, s prázdnym žalúdkom tam ani nedôjdem čo mi bude tak zle 😝 😝 😝
ale inak nechcem zakríknuť ale zdá sa že cez deň sa mi trošku "uvoľňuje", už sú len brutál večery, noci a rána 😝
no ja som si pri synovi palenie zahy uzila..☹ od nejakeho 27tt mi to zacalo a prestalo niekedy v 37tt..hrozne, fakt..spat sa nedalo..mlieko nezaberalo vobec, skusala som pukance, nesolene neprazene mandle- to mi tusim robilo najlepsie..ostatne veci vobec..ked sa to uz nedalo vydrzat, povedala som doktorovi, ten mi predpisal nejake antacidum a to som zobrala asi tak 2x, potom uz palenie zahy preslo..asi ked mi kleslo brusko, ze prestala maternica tlacit na zaludok, tak vtedy sa mi uz ulavilo, to som ale vedela, ze coskoro uz rodim.. 😉 a inak, podla povery maly mal byt vlasaty..nebol.. 😉
so mnou na sono manzel nechodi..chodil pri synovi..ale teraz, nakolko nemame strazenie, tak je s malym pred nemocnicou a cakaju ma..smutno mi je, ze musim teraz chodit len sama, ale co sa da robit..
renatka nezabudni hodiť foto zo sona, sme zvedavé 😀
lienocka ja na zahu pijem Fatru na litre, neviem co by som bez nej robila... len zas neviem ci je dobre tak vela takej silnej mineralky pit, ale co mam robit ked mi robi dobre a bez nej trpim
pusi... som tam citala, ze sa to ma lepit na hladke steny, a my doma az take superhladke nemame,,,, tak neviem.. ale s pomocou lepidielka.. noo.. mozno aj hej, este pospekulujem
Pusinqa - viem o tom tolko, lebo sme sa s manzelom chceli drzat "postav dom, zasad strom, splod syna..."
Ale plany nam prekazila kriza, ja som prisla o robotku, Petko nemal plat nic extra, tak sme zmenili poradie 😀
Mohli sme mat pozemok po manzelovej starenke na celkom vhodnom mieste pre pasivak, ale smola...
Skoncili sme na 3-izbovom byte. Mozno neskor - keby sme mohli stavat, urcite by to bol pasivak.
ahojte maminy. chcem sa spytat - mozeme feniklovy caj? Mam doma nejaku tehotensku knizku a tam bolo pisane nieco o eterickych olejoch a olejoch do kupela.... a ze feniklovy, zazvorovy.... a kadejake kupele mozu vyvolat porod. Ale caj sa hadam moze, ci?
bamb-fatra bola pri posteli polozena, jasna vec..😀 teraz ma zaha nepali, len ked si dam pomaranc, tak som ich vylucila a je..pijem ovocne caje, vodu lucku a caro..ostatne nic..
svet-my sme si to poradie vymenili tiez.. 😉 ale pozemok musime kupit..co mozno najblizsie mestu..a to je drahe, kym nebudem pracovat, stavba domu nehrozi..hoci projekt uz by sme aj mali..😀
ozaj a minule som v obchode narazila na taku vec ze mamidrink ... asi 3 prichute mali, ale to som bola este asi len v 6tt a moc ako mami som sa necitila (vlastne nejak moc sa stale necitim) ...no ale to som chcela, ze ci ste to niektora neskusali, ze ci je to dobre.. ked uz mam vobec problem najst nieco na pitie, resp. to co pijem stale ma uz nebavi ...aha aj link som nasla http://www.mamidrink.com/sk/ ...
bamb-neskusala som, ale dobre, ze si mi to pripomenula, vyskusam.. 🙂
asi to vyskusam niekedy ked pojdeme okolo hypernovy, nemam to moc po ruke... len som chcela reku ci niekto neskusal, ci je to dobre.. ci si rovno vela nakupit nemam 😉
bamb ja som nan uz aj zabudla, pri malej som to tusim chvilku obcas pila pri kojeni, ale to len začinalo
a tie ozdoby - ani my nemame moc rovne steny, ale z toho lepidielka spravis 2,3 gulicky tymi to tam pricapnes podľa veľkosti dekorácie a hotovo, ja som to mala vysnívané, dostala som minulý rok na meniny už rok sa vytešujem keď pozriem z postele na stenu oproti furt poteší
Pusinqa mne je tiež zle keď sa hneď ráno nenajem ale keď som išla na odbery som to v pohode zvládla 😉 Ráno som sa nalôchala vody z vodovodu 😝 a len čo mi odobrali krv som letela do bufetu papať 😀
Ja som tiež mávala hroznú kyselinu ku koncu tehu, zo začiatku pomáhalo žuvať žuvačku a keď už to bolo horšie som fičala na sóde bikarbóne 😒
caute baby
na zápchu ja používam glycerínové čípky...doteraz som nemala problémy no na víkend som bola u našich a pár dní som nebola na WC a to bol teda porod....už aj krvácam zakaždým...asi sa tým hemoroidom nevyhnem ani v tomto tehu... 😠
Bamb, ja som to pila velmi davno.. som si to raz kupila, a to som ani tehu nebola, vobec som si nevsimla, ze je to pre tehu, len som potrebovala zmenit pitivo, tak som potom zbytocne v robote presviedcala, ze nie som tehu, ze som len od smadu chytila prvu zaujimavu flasu 😀 mala som tusim tu ruzovu, ale bolo tam velmi citit fenikel, ci aniz, ci kjeho, nebolo to ani bohvieako sladke, no ale vypila som 😉
Ikon, svagrina je sestricka, a ta mi neodporucala zvykat si na glycerinove cipky. Vraj len ako poslednu staciu, dovtedy skusat vela pit, ovocie, vlakninu... 😉
Inak, mne posledne 2 tyzdne robi trable konecnik, kupila som si homeopaticku masticku Avenoc, natieram prdelku 3x denne, ale ktovieako mi to nepomaha 😝 okrem toho vraj sedave kupele v dubovej kore mame skusit, tak asi aj to proooobujem 😉
amadora diky za povzbudenie, snad to zvladnem, to mi sestricka hovorila nech sa vela napijem, tak snad to "oklamem" a budem jej potom vyklopkavat a stradovat stale na wc-ko z toľkého pitia 😀
ikon.... tiež mám zásobu glycerínových čípkov.....ja sa bojím nejako silno tlačiť,lebo po malej mám hemoroidy 😠 ..nie stále ,ale ako sa mi to rozdráždi,tak mi to moc vadí a pobolieva to...dokonca nejaký čas som si nemohla ani čupnúť,lebo mi to hned vyliezlo
tie prenatal boxy su teda super, ja strasne rada citam vselijake letaky a tak...no skoda ze nie vsetcoi gynekologovia to davaju..
svet a ty si zo smolenic?
no aj my sme v bytiku, co som ja strasne rada lebo mame krasny novy podkrovny bytik s dvoma lodziami, ale moj manzel sa rozhodol ze dom bude lepsi a aj ked sme v byte este len dva roky a investvali sme don kopu penazi, co sa nam uz nikdy nevratia, ideme stavat bungalov...ja som taka citlivka ze mne je za vsetkym luto preto som sa este nezmierila s myslienkou ze mam odist z bytiku...ale na druhej strane dom je dom....
hemoroidy nás asi veru viaceré potrápia, ja mám začínajúce kŕčové žily, našťastie ich zatiaľ moc nevidno, ale má ich tata aj bracha, teraz odkedy som tehu nosím od angiologicky ta zlata osoba mi to predpisala pre istotu už pred rokom dopredu paradne pančucháče až po vrch stehien, voľné len prsty na nohách a tie večer zapúchajú ako to mám nad nimi stiahnuté a jak to hreje? už teraz chodím doma v kraťasoch a čo bude v lete sodoma gomora a ako budem chodiť vonku? ale zaberá nohy nebolia, keď si ich nedám keď idem k lekárovi aby sa neušúľal od smiechu za hoďku ma bolia nohy jak divá sviňa
Magdalenocka - aj ano...
Zila som tam az do vydaja, ale po Velkej noci sa vraciame 😀
pusi....ja mám tiež problémy z nohami a chodím na hematologiu--tam ma len testujú (berú krv)..mám užívať B-komplex,ale som ho vysadila,lebo za krátky čas som pribrala 4kg a tie sa my už neodlepili ☹ ....ty máš vonkajšie a ja mám vnútorné žily...to som dostala od mami do vienka,len som veľmi pred 5.rokmi prechladla a ukázalo sa mi o niekoľko rokov skorej 😖 😖
svet...smolenice su krasne, aj ked trosku daleko od TT, ale rada tam chodim na prechadzky...
pusinqa, ja mam skryte krcovky po mamine 😝
Teraz, v 8tt som bola aj na cievnom na kontrolu, ci nemam zapal, alebo co, lebo vecer je to na nevydrzanie, strasne ma v nohach sklbe, je to otras.... 😝 mam tiez pancuchy, ale kedze ma tlacia na bruso a uz je aj teplo, tak som s liecbou skoncila 😖
ja mám tiež po malom zlatú žilu a už teraz sa obávam ako to bude pri pôrode, asi budú mať dilemu či jedno brať von alebo druhé pchať dnu 😀 😀 😀
Ja uz sa tesim, ako budem kocikovat pod zamkom 🙂
Aj moj pradedko sa tak tesil, ked mal ist kocikovat mna... Ledva kocik vytrepal k rybniku, zacala som revat a nevedel ma utisit, tak prasil zase domov s vrestiacim strasidlom 😀 😀 😀 Dufam, ze mi to moje dieta nebude chciet vratit 😀
svet....magdalenocka
veru tak mne sa veľmi páči v Smoleniciach nááádherná príroda,aj sa tam občas po ceste ideme najesť--super halušky tam robia 😉
Nivejka, Magdalenocka.
Budeme potom s nasimi babami spolu na prechadzky... uz sa tesim! Alebo do TT plavat.
No nic, utekam konecne domov! Juchu! Uvidime sa este vecer...
jans estretneme sa s kocikom niekde pod zamkom a svet s tebou v Kvapke v TT...etse mi pls. napis kam to chodis na tu sukromnu kliniku?
vy ste tu toho popisali! 😉

bamb my máme také drevené kvetiny ako na tej stránke ale farebné, a objednávala som to tuším cez mmb ale môžu to tam mať aj oni svoju stránku a sú pekné, bolo k tomu aj také to plastické lepidielko s tým som to prichytila