icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

cukruska1920
1. mar 2011

@vejinka boze ty si cislo...sa tu rehocem ale musim byt potichu ..dieta mi spi 😀 s tebou by som sa asi nenudila

malemimi
1. mar 2011

@vejinka
@cukruska1920 ja gumu nemusím...a neberem antiku(ešte som nemala mechu tak nemám ako začať brať tabletky-)...dáva si bacha 😀
haha mne malá spí v lone na vankúši a už ma dosť bolí riť a Althea sa sem chce dobiť lebo každé ráno vetrám spálňu a zavriem sa v obyvke a niekedy nechám Ali tam a ja sa zavriem s malou v obyvke a teraz šťuchá do kľučky a má nalepený čufák na dverách a je počuť ako dýcha 😀 😀 😀 😀 a aj tedy vidieť je to sklenené

malemimi
1. mar 2011

@vejinka no inak aj ja mu ten gél musím capkať na pipa

vejinka
1. mar 2011

no este spinka zachvilku mi donesu erika a ten do minuty ho zobudi co uz no

cukruska1920
1. mar 2011

@malemimi este si nemala? ja som uz mala dve a paradicka... ani neviem ze mam... predtym som sa zvyjala v krcoch zakazdym a teraz to zistim len tak ked idem na wc ...

cukruska1920
1. mar 2011

@vejinka a kde je Erik?

vejinka
1. mar 2011

@malemimi ty mu to capkas?hehe ja len nachystam na stol a ze natri hooo a ked lezi tak ho postavim aby mohol gumu nasadit

malemimi
1. mar 2011

@cukruska1920 ee nemala no som zvedavá tiež že či už nebudem mať kŕče tiež som mávala... 😖

@vejinka no lebo on mi vždy povie že ja mu to mám 😀 ale niekedy nie 😝
ja gumu fakt nemusím sme to možno raz vyskúšali ešte niekedy na začiatku chodenia a pár krát sa pohol a hovorím že nie že m mám pocit ako by mi tam niečo pchal...

cukruska1920
1. mar 2011

@malemimi moja sestra nechape ... lebo ona mava tiez strasne bolesti..minule sme boli u nasich a dostala som ...hovorim sestre nech mi da vlozku a nechapala... ze sak som nic nehovorila ze ma nieco boli... paradicka..co ti poviem

tanija133
1. mar 2011

Ach jaj, vcera mi dieta doobeda spalo 2 hodky a dnes 20 minut, a to som si chcela pospat, len co som zaspala tak sa uz zobudil ☹ kedy sa vyspime baby????? aspon jeden krat poriadne a zas vydrzim aspon 2 mesiace..... 😖

tanija133
1. mar 2011

@vejinka Ty mas akeho slusneho manzelika, sexoval v zivote iba s tebou 😉

tanija133
1. mar 2011

@vejinka
@mircova
@hirunka No nechcem drazdit, ale na uvitani sme my dostali vkladnu knizku na Miskovo meno s 200 E, co potesi, som si myslela, ze to asi vsetci tak dostavaju. ten nas obvod je na tom asi velmi dobre... 😉

tanija133
1. mar 2011

@mona777 Je to hrozne s tym ponaranim, teraz uz to viem a nebudem to robit....

cukruska1920
1. mar 2011

@tanija133 nechcem sa chvalit ale ja som vyspata doruzova 🙂

lucikan
1. mar 2011

ahojte, tak ja hlasim chore dieta. No moc mi do reci nie je, je to strasny pocit mat chore babatko. Zapalene uska ☹ . Tie hlieny co mal, mu postekali do usi a zapalilo sa to. Teplota bola zatial len v noci, a nie sice extra vysoka - 37,8 ale aj tak. Mame aj ATB kvapky do oka (uz aj odtial mu ide skarede) a do nosa a do uska ine kvapky. No som hlava v smutku, s kamoskou sme to zhodne okomentovali, ze ked je dieta chore, nalada doma ako po pohrebe. Ak sa dnes nezhorsi, tak na kontrolu az zajtra.

mona777
1. mar 2011

@yvett14 dakujem vam obom 🙂

mona777
1. mar 2011

@mircova dakujem za blahozelanie 🙂

mona777
1. mar 2011

@malemimi díky 😉

mona777
1. mar 2011

@tanija133 ty si ale neponárala Miška ? či áno?

lucikan
1. mar 2011

@emily327 prosim ta hodila by si mi sem este raz ten link na teplomet co mas? Ak dobre pamatam, tak si ho chvalila. Po dnesnej noci uz chapem ze sa oplati do spolahliveho a rychleho investovat. Musela som merat kazde dve hodky a keby moc vystupila, doktorka kazala bezat na pohotovost. Ten nas usny ukazoval bludy, tak som merala pod pazuskou. Sice sa dalo, ale ostara to bola.

yvett14
1. mar 2011

dnes v správach o 12tej na jojke bude reportáž o migrénach, davali reklamu, 😉 😉

yvett14
1. mar 2011

@mona777 No moja a mm tá obšťastnil hned rano?? spomenul si??

mircova
1. mar 2011

@lucikan to mi je ľúto, že je Leuško choručký, držím palce, aby mu to rýchlo prešlo 😉

emily327
1. mar 2011

Dobre ranko 🙂 Jaj som si vas precitala a hned mi je veselo 🙂 Vejinka, ty si fakt cislo 😀 Ale sak co budes tajit, ked je pravda no nie?
@mona777 vsetko najsamlepsie k narodeninkam cmuky cmuk od nas 😉 M&S

@yvett14 ocuj ja z teba padnem na zadok, ze ci ju rano uz obstastnil 😀 To akoze sex iba na sviatok? Takze iba 3 krat do roka ???? 😀 😀 😀 sorry 4 krat 😀 😀 To je asi tak isto ako s kvetmi 🙂 tiez len 3 krat max 4 😀

mircova
1. mar 2011

Idem dačo porobiť, lebo keď sem nakuknem do obeda nie a nie sa odtiaľto odtrhnúť 😉 ešte že mám navarené 🙂 a čaká ma taká kopa prádla na žehlenie, že sa mi už ani do koša na bielizeň nezmestí 😝 a tááák strašne sa mi nechce

emily327
1. mar 2011

@lucikan tu je link, ja som aj odtial kupovala. Uz som u nich jeden kupila ale bol zly, tiez meral bludy a tak som ho bez udania dovodu do 7 dni vratila a v pohode mi vratili peniaze. S tymto som spokojna ale treba tak ako u kazdeho digi teplomera mat v zasobe novu baterku 🙂
http://www.hej.sk/baby/obchod/1148554/topcom/to...

yvett14
1. mar 2011

@emily327 to si moja kroré sviatky myslela??? narodky meniny, vianoce a ??? velku noc alebo mdž??hihi a kde je ešte den matiek, den vtákov??hihihi

yvett14
1. mar 2011

@mircova dievča moje a ty máš aké vlastne krstné meno?? lebo mircova to je ako mirkova nie??

mona777
1. mar 2011

@yvett14 včera mi povedal že už mi nič nekúpi - že tie trička čo kúpil v sobotu to budú k narodkam - ale nevadí - ja som to aj tak chcela -čo bude zbytočne vyhadzovať peniaze - ja si nepotrpím na sperky ani nič podobné - jedine žeby ma pozval na obed do restauracie Kramara - tam chcem ísť

mona777
1. mar 2011

@emily327 dakujem 🙂