Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@adrika202 jaj,ze bozsku trpezlivost, to si dobre napisala, ta by sa mne teda zisla 😀 hlavne poslednu noc, praskli mi nervy.... mala sa zobudila o 2:30 a nechcela ani mlieko, plienku mala cistu, dudel ani nahodou, ach jaj skoro ma porazilo. Len mrncala a potom neskutocny plac ... susedia nas fakt musia mat radi 😀
baby poradte mi.......mam taky problem, kedze byvame so svokrovcami v jednom dvore, svokra mi tu chodi kedy sa jej zachce akoze malu pozret ale niekedy mi to uz lezie na nervy, to uz sa musim zamykat lebo ked nezamknem tak mi vleti do domu ani neviem ako a ma tendenciu vtedy prist ked krmim malu alebo proste nemam cas..........myslite ze by jej moj drahy mm mohol naznacit ze aby nechodila kedy chce ale aby mi predtym dala vediet, zase kazdy den tu nemusi byt nie?
@hirunka tak jej to povec ty - ja som bola na kurze "nenasilna komunikacia" tam nas učili ako niekomu povedať čo od neho chceme bez toho aby sa ten druhý urazil. Zaklad je dodržať nasledovné kroky: 1. pozorovanie (povieš jej to čo si tu napísala "vsimla som si že prídete ku nam napr. ked kojím") 2. pocity: (povieš: napr.:citim sa trocha nesvoja, ked kojim potrebujem pokoj a vy vtedy prídete") 3. potreby: (povieš napr.:ja potrebujem kľud ked kojím....) a na záver 4.žiadosť:(napr. a preto by som chcela aby ste prišli napr. na obed ked nekojím.....) Asi tak - dodržať musíš všetky kroky - a priprav si to pred tým ako jej to povieš 🙂 🙂
@mona777 to mate kolko metrov ten byt ?
@lenkaoravcova nie je velký 84 m2 ale z toho 7 metrov je balkon

@tanija133 ja mam kamaratku čo ma tiež manžela ktorý spal len s nou - a kebyže ho vidíš tak nechápeš - je to hokejista a je krásny - tak 190 cm vysoký, modré oči - svalač - no proste je krásny - a majú aj nádherné deti - dcéru a syna. Ta dcéra môže byť manekýnou