Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
baby moj David dnes na obed vykakal takú žltú želatinu - ako cukriky - myslite že je to OK?
@hirunka ja by som jej na rovinu povedala viete čo ked budete chcieť dojsť dajte vedieť, my už máme svoj režim a malá ide podla neho a ked sa mi ohlasite tak si to prisposobim, a maličku tak pripravim.
ja to mám doma s mm ten sa vždy urazi a ked mu chcem niečo povedať tak musim okolkami aby sa neurazil. ale toto je normálne a ked to nebude chciet pochopit tak sa jej spýtaj čo na tom nerozumie!!!
a ešte by som jej povedala že čo ak budem mať nejaku návštevu a ona tam doehne bez ohlasenia
Ahojte...dnesne prve mrkvickovanie mame uuuspesne za sebou... maly sa vobec netvaril ze to papa prvykrat... mlaskal si a olizoval...jazyckom premielal a rehotal sa pritom...parada... som necakala na prvykrat ze to takto pojde... ale mam pocit ze on zje vsetko co nezje jeho 😀
@cukruska1920 tak super a kolko tej mrkvičky zjedol ? si mu to nastrúhala alebo ako si mu to dala?
@mona777 malicko...na prvykrat som mu nechcela dat vela...zjedol asi 6 takych malych lyziciek... uvarila som ju a potom rozmixovala
@cukruska1920 jej gratulujem k uspesnemu papaniu 🙂 .
@majka1981 dakujem, no a k tej nenasilnej komunikacii´- aj ja sa to učím ale nejde mi to tak akoby malo - poznam jednu babu čo to používa všade aj so svojimi detmi a tie detská sú nenormálne vnímavé - je to super vidiet ich spolu komunikovať- ta baba ma 30 rokov a venuje sa tomu 12 rokov
@majka1981 dakujeme
baby je tu este niekto co nemate este zaockovane babo??? my stale nemame zahojene ramienko tak ho nechcu ockovavat....inak co citam ake nasledky moze mat ockovanie tak dakujem pekne
@cukruska1920 ako sa ti dalo rozmixovať jednu mrkvu - idem aj ja na budúci týžden ale rozmyslam ako rozmixujem jednu mrkvu - preto sa pýtam
@mona777 ja mam ponorny mixer tak tym...

@hirunka Asi by si to mala ty sa so svokrou porozpravat, velmi jemne a milo jej to vysvetlit, ako pisala mona , povedz jej hlavne o svojich pocitoch, a ziadost, ale rob to bez emocii, hlavne milo....Pokial ma aspon trosku rozumu tak by to mala pochopit, ona to mozno nerobii v zlom, v dobrom ta pride pozriet, chce viidet malu, ale chapem aj teba ze ti to vadi.....A ked sa urazi, hadam ju to prejde neskor 😉