Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
amadora, vidím že humor náš neopúšťa ale to fajt toto budeme riešiť. ja som to mala asi pred 3 mesiacmi, zrazu ma tam čosi omínalo, a doktorka že natrhnutý konečník, reku z čoho? ja mám skôr hnačky ako zápchy. tak som sa smiala že si lekárka musela o manželovi myslieť že jaký drsňák čo so mnou robil 😲
nivejka, to tiež nič moc. ja som len rada, že nohy síce bolia, ale nemám tie žily ešte moc "von" takže mám normálne nohy, preto radšej aj teraz nosím tú nepohodlnú maškarádu kým sa dá, nech môžem nosiť sukne 🙂 navliekam to hneď ráno v posteli, musí sa to kým nedáš nohy dolu a to už mi je zle že som hladná 😒
lenok to máš aké? ja mám len skoro ako to minule pisala nanulik že po chachaňu 😀
Pusinqa no a ja teraz behám na veľkú aj 5x za deň ako som tehu takže fakt paráda 😝
ahojte 🙂
Vy kedy busete chystat izbicku vieeem teraz je to este priskoro my az tak v lete 😉
amadora...len tíško závidím ja by som to brala hned 😉 ,lebo by som potom ani toľko nepriberala(naraz)
svet....ja by som rada potom s tebou kočíkovala,ale asi ťažko ked som teraz od bratislavy....,ale pochádzam zo SE.... 😀
Pusinqa, co mam ake? Nemrozumiem otazke? Jakoze strinfle ci ritne problemy? ci zily? ci co? 😀
baby prepacte to ja som pisala z toho nicku mamulkybambulky(t.j. jeden spolocny nick bab z jednej skupiny) lebo som sa zabudla odhlasit z toho nicku.Ta kedy budete chystat izbicku?my az v lete ked bude teplucko a nenapustame zimu dovnutra
lenok pančucháče, to máš 1 ks? keď tlačia na bruchu?, ja mám 2 ks, na každú nohu jednu pančuchu. V lete to asi tiež vzdám, budem musieť zistiť či po prvom trimestri budem môcť aspoň detralex 😉
no ja nastastie nemusim riesit ziadne zily, zatial. tak tajne dufam, ze sa tomu vyhnem. Ja som bola dnes na mini ture a dost som sa spotila a prechladnutie nenechalo na seba dlho cakat, uz mi tecie z nosa ako zo zle zavreteho kohutika 😒
mne tiež pri pôrode vyliezla zlatá žila, bola som na operácii, poviem vám tá bolesť - horšie ako pôrod 😝 ale čo človek neurobí pre zdravie a krásu 😅
manee pridavam sa do skupiny ani ja klop-klop nemusim zatial riesit ziadne zily 😵
Ahojte babule,
teda vy ste tu toho riadne popísali. Človek sa sem 1 deň nepozrie a už akosi nestíham 😅
Ja som dostala dnes hroznu chuť na grécky šalát, tak som si urobila za plnu misu a som to sprášila s celozrnným pečivkom na posedenie. Mužíček len mľaskol nasucho a nič mu nezostalo 😀 no darmo, keď som raz hladná.
JA mávam ale teraz hrozné stavy. Ráno zjem trošku, príde mi zle, na obed trošku, príde mi zle a večer sa naválam a potom mi zase príde zle. Pritom mi to jedlo strašne chutí a chcem to zjesť,ale telo to akosi nepustí a potom sa to pýta von, no hrôza ☹
Inak baby,mám otázku. Ja som brala ešte pred otehotnením strašne dlho vitamíny, ktoré obsahujú aloe. Mala som hrozné problémy s močovým mechurom, v jednom kuse zápaly. Potom začala užívať taký gel s aloe a brusníc a sa mi to uplne stratilo po dlhých rokoch trápenia, už dva roky nič. No a brala som aj iné vitamíny z aloe, napr. B12, ktoré obsahuju aj kyselinu listovu a ešte omegy, ktoré, obsahuju rybí olej a dávam si to aj teraz. Ale volaktorá ste tu tuším spomínali, že aloe sa v tehotenstve nesmie? Pretože tieto vitamíny, čo beriem sú práve pre tehotné a mne to robí mooooc dobre, len neviem čo bábu. Naposledy ked som bola u doktora, tak mi poveda, že bábo rastie, že sa o neho dobre starám. 🙂
😵 amadora-tak na toho 31.3. cakame aj my sa nevieme dockat sa mi zda ze taaak pomalicky sa to blizi 😵
myslite ze pustia aj manzelika do poradne? strasne sa nadchol pre nasich drobcekov odkedy prilozil ucho k brusku a pocuval ako im biju srdiecka ste mali vidiet kolko radosti 😀
renatka-s tebou sa velmi velmi tesim a myslim ze nielen ja 😉 peknucko sa to citalo aku nadielku si dostala 😉
dlhsie som nepislala ale poctivo vsetko precitane 🙂
na ...velkej...som bola dnes asi po 3 dnoch a tiez dost bolestive,,,vobec neviem od coho to zavisi lebo doteraz pekne kazdy den a dnes taka bolest dufam ze sa to upravi
sice asi aj viem z coho-nechuti nam az tak papat 2 krat za den viac nezvladame, som aj schudla aj brusko sa mi stale zda ze sa zmensuje dufam ze to bude ok a este narastie 😒
s kocikom nemam starosti uz jeden definitivny chvilu v nejakom 7-8 mesiaci si ho objednam a mi ho az domov donesu,zatial musime setrit peniazky: http://www.bambini.sk/sk/product/2437/casual-pl...
vcera nach chytila najaka vyroza dnes lezim cely den v postielke hrdlo ma boli az az ani prehltat sa neda nie to rozpravat, lieky nechcem brat vecer ked pojdeme spat si dam paralen s cajom dufam, ze pomoze
nivejka no ti poviem že to nie je ktovie čo tiež a hlavne na tú moju žilu nie 😝
mne je zle priebežne 😠 mám taký žalúdok že pomyslenie na jedlo sa mi hnusí, hladná som nebola hádam odkedy som tehotná ☹ stále mám akoby kamene v bruchu. a stále tú otrasnú chuť v ústach. bože už nech to prejde 😅
Jankaa jasné že pustia aj manžela s tebou 🙂 Môj drahý pri prvom bábätku chodil skoro na každé sono so mnou a na prvom keď sme boli si to pamätám, len som vyliezla na tú posteľ a už sa ma sestrička sama od seba pýtala či zavolá aj manžela, vravím že hej a už aj bežala pre neho takže celé sono si užil s nami 🙂
amadora tak dakujem a mam sa sestricky opytat hned ako pojdem dnu alebo az ked budem vnutri?vies take nove je to vsetko pre mna tak sa radsej popytam 😒
ja som sa vtedy tiež pár dní pripravovala ako ju o to poprosím a ona ma sama predbehla 😀 podľa mňa stačí keď pôjdeš už na sono si ľahnúť, tak popros či by mohol prísť aj manžel dnu 🙂
mňa mrzí že náš tatko asi uvidí drobca asi až keď sa narodí ☹ prvé tehu si užíval so mnou, aj na 3D sone sme boli, aj pri pôrode bol. teraz to veľmi ružovo nevidím 😒
ahojte vitam novu tehulku a vsetky ktore boli u dokiho blahozelam.... 😉
ja sa vas neviem docitat lebo vcera vecer to tu strajkovalo a dneska rano zase ma nepustilo, ze mam si kaficko dat ci co!!!!no zedli mi ruky, nohy naco to spustaju ked to nejde poriadne..... 😠 😠 😠
dneska sme boli na nakupy a mame pekne tehu pyzamko z c&a a tehu rifle na traky velk.34 tiez z c&a , tak sa tesim jak mala....
lebo zohnat niekde tehu veci take male je umenie a hlavne v c&a tam je to take jak stany vsetko....
zajtra rano ideme na meranie.... 😉
amadora čo mávate tatinka odcestovaného? no idem do umývarky z lega umyť auto volá má naše malé rádio Julka, toľko sa pri nej cez deň nasmejem. manžela volá že Braňo a nie tatino si musia v obchodom myslieť že tam chodím s nejakým ... Včera sa jej pýtam a čo ti je Braňo? reku dostanem to z nej že tatino a ona že: Branislav, tak ma odrovnala
ja by som tiez rada zobrala polovicku so sebou, ale asi az na 3D.. kedy ho robia prvykrat...? najblizsie idem do poradne v 15tt... to este asi nie... ci? 😒
aj moj syn volá Tatina Jobko 🙂 zlatý je
amadora tak dam na tvoju radu 😉 a nemozete dat niekomu povarovat ?
pusinqa- som sa za cely den v mojej chorobe prvy krat s chutou zasmiala 😀 to je to ze dnesne deti to uz neni to co byvalo 😀
Pusinqa, Jankaa, manžel jazdí s kamiónom a keď je doma na víkend tak je to pre nás sviatok, takže veľmi nedúfam že by nám to vyšlo aby sa dostal so mnou na UTZ 😒
3D sono nám robili okolo 25tt, že vtedy to najlepšie vidno 🙂
Môj manžel tiež volal rodičov menom lebo oni sa navzájom oslovovali menami tak aj on ich tak volal. Potom sa začali navzájom oslovovať maminka a ocinko a manžel ich tak začal volať tiež 🙂 My sme si s mužom menom nepovedali ani nepamätám 😅 😀
ani my sa nevoláme menom, len som drobca učila ako sa volá Tatino a on odvtedy tatino potom sa zamyslí Jobko zlatý je no vysvetlujem mu, že to je pre neho Tati
naša má svoju hlavu, ja sa už snažím hovoriť mu tatino, reku že to "odkuká" ale kdeže Braňo a hotovo. Minule nás tiež pobavila, akurát som bola u lekára a nechala som fotky zo sona na stole, prišla návšteva a malá šup fotky do ruky a už ukazovala že toto je ešte malé bábo a tu už je väčšie lebo má na fotke čiarku ako ho pán doktor meral, a to len započula ako som hovorila manželovi a ona úchytkom pozerala, ale pred návštevou mudrovala 😀
pusinga zlatučka
inak sa musím pochváliť moj syn sa odvčera začal pýtať na nočník už aj cikať šikulka moja za chvíľku sme bez plienok 😉
Ahojte.
Magdalenocka - celkom sa tesim, ako budeme s drobcami chodit plavat... Ta sukromna klinika je v BA, v Karlovej Vsi. Ak chces, pozri www.procare.sk . Chodim k pani doktorke Tazberikovej - a myslim si, ze je super.
Nivejka - ja teraz pracujem v BA a akurat som sa zacala obzerat po nejakom cviceni alebo plavani pre tehu v okoli Niv. Nevies o niecom, mohli by sme sa viacere spojit a ist spolu... A odkial od SE si? Ja som do Senice chodila na strednu (SSSP) a teraz byvam v Stefanove, co je asi 15km smerom na Kuty, ale ako som spominala, po Velkej noci ideme do Smolenic.
Pusinqa, Mobilo, šikovnučké máte detičky 🙂 Ten náš je trošku leňoch, jemu sa ešte do rozprávania ani nočníkovania veľmi nechce 😒 Ale dnes bol taký zlatučký večer, mal tulkaciu náladu tak sme sa mojkali a mu hovorím že "ty moja bábika". A on na to bábika hneď zareagoval tak že mi zdvihol tričko, položil naň rúčku a oprel si hlavičku akoby chcel dať pusinku, tak nežnúčko, hrozne to bolo zlaté 😵
jáj ludia ale ste toho popísali 🙂 vítam nové tváre a gratulujem k úspešným prehlidkam 🙂
ale poviem vám že ma teší že sa tu môžeme porozprávať o hocijakých tehotenských problémoch. 😉 môj tatko má zlatú žilu a vraj je to dedičné tak čakám, že aj mna sa to asi chytí.ja mávam tiež problémy pri stolici, že ked nejdem dlhšie tak sa aj natrhnem 😖
dnes som chcela robiť marhulové knedle a nepodarilo sa mi to 😢 😢 😢 . vždy mi vo vode splaskli.potom som ale skúsila dať na hrniec utierku, zaivazať a robiť ich na pare a tie sa mi už podarili. lenže z pôvodného množstva 18 kúskov zostalo asi 10 😕
po obede pekne Marek umyl riadík a ja som legnila a drychmala a potom som sa akože normálne aj učila 😵, ale poviem vám že dnes som stále hladná a niekoľko krát sa mi hlava zatočila až som si musela sadnúť. zajtra si u našich odmerám tlak.

ako sa mame?