icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

yvett14
2. mar 2011

@mona777 ale hej bolo to s polievky ,riadne ochutené a normálne jej to chutilo, priam sa usmievala ked to papala, dnes som jej dala jednotáčika vanilokvého a bolo dobre, zatiaľ len skušam po troške a potom jej dám mlieko. 😉

emily327
2. mar 2011

@horalka777 uz som to zapisala do tabulky 😉 vyvesim neskor 😉

mona777
2. mar 2011

@emily327 desat rokov - ale ma to nasledky - no a s tou ženou čo teraz žije - jej manžel sa chudák obesil k voli nej že ho podávadzala - ja som prežila 😀 😀 😀 😀 ale zrejme sa obaja podvádzajú veselo dalej

emily327
2. mar 2011

@mona777 ja 9 rokov 😀 a teraz sme s muzom spolu 7 rokov 😉 takze nieco podobne 😉

mona777
2. mar 2011

@yvett14 ty ale jogurty sa nesmú davat tak skoro - tusím az po zavedeni lepku

mona777
2. mar 2011

@emily327 parada tak nie som sama 🙂 😀

yvett14
2. mar 2011

@mona777 ale ja len skušam ja to nedávam vo velkom, dám na prst a do ustočiek ani lyzičkou nie, aj čokoládu sme skušali ale to každy den niečo iné aby som vedela ak dačo, bud hnačka ale vetry! aj zeniakovu kašu som jej dávala ale tu pekne papala lyžičkou pol kompotovej mištičky. 😉

ziza55
2. mar 2011

@jammka ahoj..objednala si sa na plavanie?ja budem chodit pondelky soboty 13.30 a ty?das malej plavky alebo plienocky do vody?

@emily327 ahaaaaa..takze takto to je...lebo predtym ked si pisala..to vyznelo tak ze vsetko urobi mm...chichi..ticho som zavidela 😉 ...ten moj nejde sam ani na nakup..musime chodit spolu ako cecky 😲 😝

emily327
2. mar 2011

My sme dnes boli dat s mm zapisat malu do pasov 🙂 Tak konecne mozme cestovat a nebat sa 🙂 Zvazujem,ze zase pojdeme do Madarska na nakup.

ziza55
2. mar 2011

@tanija133 fffiiiha takze takto narychl.o..ale nevadi...niekedy nestaci ani 10rokov nato aby si niekoho dokonale spoznala...tak supeeeeeer ze vam to klape...mam podobn y pripad kamosku..oslavila 37rokov..rozpadol sa jej 10r vztah..nasla si fraja za4mesiace otehotnela..hned si ju zobral a jej maly je dva tyzdne starsi od mojho a tiez im to doma klape super...inak zajtra idem s nou kocikovat na strkovec..sme sa dlho nevideli tak davame spicha na strkaci 🙂 ..aj bonninka ide s nami 🙂 ides zajtra?mozno sa stretneme 😉

lucikan
2. mar 2011

@mircova doktorka na to dosla, ale blba som, mohlo to docvaknut aj mne. V nedelu si chytal uska, tak sa s nimi akoby hral, neplakal pri tom, ani nebol mrzuty, to ma zmiatlo. Som si praveze povedala, ze jeeej zlaticko sa hra s uskami. Ked uz potom vecer tak dlho plakal, aj som mu skusila sa dotknut uska, ale zle som to robila, som chytala usnicu a ta vtedy neboli, mala som pritlacat tam kde je taky ten maly vybezok vedla dierky. Som si potom citala clanok a som sa rozpamatala, ze to je jeden zo signalov, ked si dieta chyta uska, ze nieco moze byt (citala som to este ked som bola tehu). Tak len kocky aby ste vedeli, keby nahodou niekedy aj u vas usi rozboleli.
A hej, dosla by som o ruky, nemat tu manducu, ja uz normalne maleho neudrzim na rukach nejak dlho a to este ani 7 kil nema, no mozno ma tak presne okolo 7, pred mesiacom nas vazila, to uz mozno pribral tolko.

lucikan
2. mar 2011

@slavuska30 drzim palceky drobcovi nech skoro dohnackuje. Mne inak tiez dokyna vravela, ze to rotavirusove ockovanie neznamena, ze nikdy take uz nelapi, ale praveze ze u neho prebehne ta prva choroba tak mierne. Lebo inak to byva take burlive, ze deti koncia na infuzkach, presne ako pisala tusim malemimi.

slavuska30
2. mar 2011

@lucikan ..dakujem..tak dufam, ze to tak bude, aby to rýchlo prešlo...davam mu ajprevarenu vodu, aby mal dost tekutin a kojim..zatial nema teploty, to je fajn..uvidim čo prinesie noc 😒

emily327
2. mar 2011

@ziza55 nie nie to co som pisala aj tak je 😉 Ja mu dam zoznam vysvetlim a poslem ho ide hned po praci a ja sa potom tesim z vybalovania a to malu drzi na rukach a vybalujeme vsetci traja 🙂 ja nerada chodim s malou lebo to tesco v PB je otrasne brr a hlavne teraz je chripkove, tak sa ju snazim chranit ako sa len da 🙂 A takto je to lepsie,mm nakupi iba co je na zozname 😀 sem tam prinesie veternik ako mlsnotku a prekvapko pre mna. Lebo ja ked som v obchode, tak stale nieco je v akcii alebo si spomeniem,ze treba a z nakupu za 30 euro je nakup za 50 euro ☹

lucikan
2. mar 2011

@emily327 ako prebieha ten zapis prosim ta? len das pas a rodny list dietatka a na pockanie hotove? ci inak? a aky kolok treba? tiez to chceme pocas marca zmaknut

emily327
2. mar 2011

@lucikan ano prides na policiu, najlepsie s 3 eurovym kolkom a musis mat pas, obciansky preukaz a rodny list dietatka. Ak nie ste manzelia a chces aby tvoj muz mal zapisane babo v pase, tak tam musis byt aj ty a napises,ze s tym suhlasis 🙂 Preto sme my boli spolu, lebo mm bol predtym sam a nezapisali mu Sonicku do pasu,ze to ja musim dat suhlas. Ale ak by som chcela mat zapisanu malu iba ja v pase, tak jeho suhlas nepotrebujem 🙂 Tak sa to moc mm nepacilo 😀 ale je pravda,ze by to malo byt aj opacne ale asi automaticky,ze dietatko patri matke 🙂 Urobia ti to na pockanie za 5 minut 😉

emily327
2. mar 2011

Inak dnes mm odniesol k pediatrovi malej moc, neviete za ako dlho budu vysledky sedimentacie? Sa zabudol opytat :-/ A krasne sa Sonicka vycikala do saciku 🙂 Bolo to fakt lahke 😉

mona777
2. mar 2011

@emily327 to musí byt v pase naše dieta?

mona777
2. mar 2011

@slavuska30 ze Horná potôn - idete tam bývat do domu - do tých novostavieb? moj mm tam ma kolegu - sme boli u nich na zahrade grilovat 🙂

tanija133
2. mar 2011

@emily327 Tak to bolo asi pri Vas....To boli take dvojdomy, kvazi radovky,bielo-tmavohnede, take kocky, celkom pekne...a oproti boli take dvoj alebo troj pochodove male bytovky....A ten co je volny je este nedostavany....a vedla si pamatam bol taky bungalov na predaj ....A predava to spolocnost RNC...Ale urcite to nezoberieme, lebo je tam strasne malicky pozemok a poschodie... To dochadzanie je asi z kazdej strany BA cca 20 min....Mne sa to pacilo hlavne preto , lebo uz by to bolo postavene aj so standartom, no ale asi to vypada tak ze budeme stavat, uvidime... 😉

tanija133
2. mar 2011

@mona777 kde to je Horna poton?

tanija133
2. mar 2011

@emily327 mala si naozaj tazkch posl. 5 rokov ☹ a nozaj dieta si vyzaduje neustalu pozornost.... 😉 Ale to zvladnes... 😉

mona777
2. mar 2011

@tanija133 tak to je rýchly vzťah - ale ten pred tým zase dlhý ako ten moj 😀 😀 😀 a ako čítam tak dlhy je na prd 😀 😀

mona777
2. mar 2011

@tanija133 do Hornej potoni sa ide cez Vrakunu - dost daleko - smerom na DS - ale pekne tam je - ale mne sa páči všade kde je rovina - ja som z hôr tak ked idem pozriet niekde tu na okolí a vidím domčeky s broskynami, marhulami tak zááávidím - u nas broskyna velmi nevydrží - zima tam je

tanija133
2. mar 2011

@ziza55 Ano ,takto fungujeme uplne pokojne, on chcel aj svadbu, ale ja som nechcela, ved sa tak malo pozname... 😀 Hlavne ze mame maleho 😉 On je hrozne dobry otec.. a tiez mi velmi pomaha, iba on nakupuje a vari a pecie 😀
Ten Strkovec, bude Vas tam zajtra vela, stretnes sa s tou kamaratkou a este aj bonika, to uz budete 3, ved to by som sa ani k slovu nedostala....ha, ha, ha, 😀 Uzite si to a nabuduce mozme nieco vymysliet, pridte aj s boninkou , hocikedy...

slavuska30
2. mar 2011

@mona777 mame tam postaveny domcek v tých novostvabách..Horná ulica je to..je tam ticho, ale nikoho tam este nepoznam okrem susedy 😀 😀

mona777
2. mar 2011

@slavuska30 no tuším to je presne za nimi - oni končia také staršie domy a potom sú už tie novostavby - ich zahrada je spojená už so záhradou jednej novostavby - tiež sú z BA 🙂 Tam je pekne - aj borskynu si zasadíte? lebo týto nasi známy - tí nič nepestujú - len trávu a to je škoda - takú chut som mala na nejaké južanské ovocie 🙂

lucikan
2. mar 2011

@emily327 dakujem 🙂
a ozaj, teplomer uz objednany, uz sa na neho tesim, dnes som uz mala chut zlomit ten ktorym meram pod pazuchou, vecnost to trva ...

mona777
2. mar 2011

pozrite si teraz modré z neba - prvý príspevok matka sa vykaslala na 9detí ☹

slavuska30
2. mar 2011

@mona777 my tam mame blizko take potraviny v dome hned vedlajsia ulica a to su povodne domy...my mame papriky a paradajky,alechcela by som egrešea viničky, len neviem ci sa im bude darit..