icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

emily327
2. mar 2011

@mona777 ak s nim chces ist za hranice slovenskej republiky, tak ano...

hirunka
2. mar 2011

@emily327 ahoj moja, no dopadla som tak ze som dostala dalsie lieky, a taky nosovy sprej ci co tak uvidime ci to zaberie, a solux to viem uz som sa nieco nasoluxovala

emily327
2. mar 2011

@mona777 ja to modre z neba od kedy som bola tehotna nepozeram, zbytocne mam stiahnuty zaludok a placem ☹ a hlavne si domyslam.. Ale predtym som to mala velmi rada.

lucikan
2. mar 2011

@tanija133 drzim palec nech to bola len taka vynimka tu minulu noc

mona777
2. mar 2011

@slavuska30 jeeej egreše zbožnujem - už som ich dávno nikde nevidela a nejedla - len si ich nechaj 🙂 😀 prídem na ne 😀

mona777
2. mar 2011

@emily327 toto sa dá pozerat - myslím to modre z neba - tento jeden príbeh - ostané nepozerám

slavuska30
2. mar 2011

@mona777 mnam ved aj ja...preto ix xcem...a potešim sa každej navsteve 🙂

mona777
2. mar 2011

@emily327 mala si pravdu - už revem aj ja - nemala som to pozerat 😢

mona777
2. mar 2011

@slavuska30 beriem ta za slovo 🙂 egrese sú zrelé tuším v auguste 😀 😀

slavuska30
2. mar 2011

@mona777 ok, to už aby som nahanala tie kričky.. 😀 😀 ale hned by som si dala...drahy povedal, že by aj daku humpačku prirobil, tak to by bolo fajn...

mona777
2. mar 2011

@slavuska30 jaj som to zle prečítala - ty ich este nemaš nasadené - no tak to neviem či tento rok z toho niečo bude- teda ak ich aj nasadíš - či budú už plody 🙂 🙂 ale nevadí - vsak ak tam pojdeme tak sa určite prihlasim - najskôr cez modrý konik a potom osobne 🙂

emily327
2. mar 2011

@mona777 no vidis, tak nabuduce budes vediet,ze nekukat ☹

emily327
2. mar 2011

@slavuska30 mnam aj ja mam rada egrese a od kedy mi zomreli stary rodicia som ich nejedla ☹ Vela veci je inak od kedy uz nie su medzi nami ☹

emily327
2. mar 2011

Nasla som tuto stranku je sice v cestine ale su tam fajn receptiky od 6.mesiaca na prikmovanie 😉
http://www.maminkam.cz/mrkvove-pyre

mona777
2. mar 2011

@emily327 čítala som vo viacerých receptoch že pridávajú olej - aj v tom čo si napísala je olej - môže sa dať naozaj ako prvý príkrm mrkva a hned ju varit s troškou oleja?

me
2. mar 2011

čaute, ale ste ukecané, ledva som stihla dočítať 😝

inak najskôr som si myslela že mi šibe ked som pozrela von oknom, ale u nás sneží, to už čo je??? choré počasie 😝

emily327
2. mar 2011

@mona777 no bud s troskou oleja alebo masla. Ide tam asi o nasytene mastne kyseliny.... Nie som si ista, ale vsade to tak je. Tak to asi ma vyznam....

emily327
2. mar 2011

Aha co som nasla? Nejdeme sa dat skraslit?
http://www.zlavodom.sk/akcia/objednavka/Zlava_7...

me
2. mar 2011

@tanija133 počuj ty si ako parišková aneta, aj tá to teraz stihla tak rýchlo, ale nie nič v zlom, veľmi často to takto býva, s niekym chodíš večnosť a nakoniec to skončí na prd, potom niekoho stretneš a zachvílu sa ti zmení celý život, ale poviem ti že to tak jednoducho má byť a vôbec to nevadí že ste spolu krátko, ver tomu že on je tvoja životná láska a práve preto to tak osud zariadil aby si sa s prvým rozišla a stretla jeho, verím tomu že budete spolu dlho šťastní 🙂 🙂 🙂

mona777
2. mar 2011

@emily327 to je dobrééé - díky za typ 🙂

mona777
2. mar 2011

@me no dúfam že ten sneh nepríde aj sem - mohli by ste zakúriť aby sa ohrial vzduch 😀

emily327
2. mar 2011

@mona777 len neviem ci to moze absolvovat kojacia zena ;-/

mona777
2. mar 2011

@emily327 práve nad tým rozmýšlam - do šlaka

me
2. mar 2011

@mona777 áno ide do prvého príkrmu rastlinný tuk, neviem presne tuším lyžička ,

inak máš pravdu, mm nie je doma tak nekúrime drevom - vtedy je super teplo to by veru ten vzduch ohrialo 😀 😀 😀

adrika202
2. mar 2011

@mona777 @emily327 kočky kojace maminy nemožu lymfodrenáž...lebo sa vyplavuju toxiny z tela cez lymfu a lymfaticke uzliny a mohlo by to ísť do mlieka..taaakže si musíme počkať..aj mm robí lymfodrenážne masaže ale mne ee..až ked dokojím 😒

me
2. mar 2011

@slavuska30 áno je to tak, ale vidíš zatiaľ to zvládate dobre a verím že sa rýchlo uzdravíte, tá vakcína obsahuje tuším 5 najčastejších rotavírusov, ale dieťa môže dostať aj 6,7,8 .... v poradí, kt. v tej vakcíne nie je, alebo aj ten ktorý v tej vakcíne je, ale telo sa s ním lahšie popasuje, tak verím že aj ked máte ešte len jednu dávku v sebe tak vám to pomôže a budete rýchlo fit 🙂

mona777
2. mar 2011

@adrika202 no dakujem za info - este ze tu, no tak z lymfodrenáze nič nebude 😒

mona777
2. mar 2011

@me ja sa bojím dať olej v prvom príkrme - fakt to tam ide?

me
2. mar 2011

dnes mi malý zaspal na rukách už o 19.00h, pozerám telku , on na mne, kuknem naňho, že čo je taký kludný a on spí, tak toto sa nám nestalo odkedy bol vo vankúšiku 🙂 , ale čo sa týka trvania žiadna sláva, už má za sebou prvé papanie, hrôza, kedy prespí dlhšie???????, asi bude ako jeho sestra, dokiaľ budem kojiť, nebudem spať?! 😝

slavuska30
2. mar 2011

@emily327 ...hm to poznam ten pocit, ale čo už..život ide dalej..ja som nemala egreše už dlho, ale robim si zalusk na ne , za každu cenu ix xcem na dom vysadit, moja babka ix mala nasadene na zahrade