Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@slavuska30 jeeej egreše zbožnujem - už som ich dávno nikde nevidela a nejedla - len si ich nechaj 🙂 😀 prídem na ne 😀
@mona777 mnam ved aj ja...preto ix xcem...a potešim sa každej navsteve 🙂
@slavuska30 beriem ta za slovo 🙂 egrese sú zrelé tuším v auguste 😀 😀
@mona777 ok, to už aby som nahanala tie kričky.. 😀 😀 ale hned by som si dala...drahy povedal, že by aj daku humpačku prirobil, tak to by bolo fajn...
@slavuska30 jaj som to zle prečítala - ty ich este nemaš nasadené - no tak to neviem či tento rok z toho niečo bude- teda ak ich aj nasadíš - či budú už plody 🙂 🙂 ale nevadí - vsak ak tam pojdeme tak sa určite prihlasim - najskôr cez modrý konik a potom osobne 🙂
@slavuska30 mnam aj ja mam rada egrese a od kedy mi zomreli stary rodicia som ich nejedla ☹ Vela veci je inak od kedy uz nie su medzi nami ☹
Nasla som tuto stranku je sice v cestine ale su tam fajn receptiky od 6.mesiaca na prikmovanie 😉
http://www.maminkam.cz/mrkvove-pyre
čaute, ale ste ukecané, ledva som stihla dočítať 😝
inak najskôr som si myslela že mi šibe ked som pozrela von oknom, ale u nás sneží, to už čo je??? choré počasie 😝
Aha co som nasla? Nejdeme sa dat skraslit?
http://www.zlavodom.sk/akcia/objednavka/Zlava_7...
@tanija133 počuj ty si ako parišková aneta, aj tá to teraz stihla tak rýchlo, ale nie nič v zlom, veľmi často to takto býva, s niekym chodíš večnosť a nakoniec to skončí na prd, potom niekoho stretneš a zachvílu sa ti zmení celý život, ale poviem ti že to tak jednoducho má byť a vôbec to nevadí že ste spolu krátko, ver tomu že on je tvoja životná láska a práve preto to tak osud zariadil aby si sa s prvým rozišla a stretla jeho, verím tomu že budete spolu dlho šťastní 🙂 🙂 🙂
@slavuska30 áno je to tak, ale vidíš zatiaľ to zvládate dobre a verím že sa rýchlo uzdravíte, tá vakcína obsahuje tuším 5 najčastejších rotavírusov, ale dieťa môže dostať aj 6,7,8 .... v poradí, kt. v tej vakcíne nie je, alebo aj ten ktorý v tej vakcíne je, ale telo sa s ním lahšie popasuje, tak verím že aj ked máte ešte len jednu dávku v sebe tak vám to pomôže a budete rýchlo fit 🙂
dnes mi malý zaspal na rukách už o 19.00h, pozerám telku , on na mne, kuknem naňho, že čo je taký kludný a on spí, tak toto sa nám nestalo odkedy bol vo vankúšiku 🙂 , ale čo sa týka trvania žiadna sláva, už má za sebou prvé papanie, hrôza, kedy prespí dlhšie???????, asi bude ako jeho sestra, dokiaľ budem kojiť, nebudem spať?! 😝
@emily327 ...hm to poznam ten pocit, ale čo už..život ide dalej..ja som nemala egreše už dlho, ale robim si zalusk na ne , za každu cenu ix xcem na dom vysadit, moja babka ix mala nasadene na zahrade

@mona777 ak s nim chces ist za hranice slovenskej republiky, tak ano...