Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
cauko baby---tak zbežne som vás dočítala a k tomu dokrmovaniu : beriem to tak,že každé dieťa je iné a každé má iné potreby..,tak napr.Lili je veľký papkáč už od narodenia a preto som začala s príkrmami skoršie--došla som k záveru,že jej veľmi chutí a dokonca si už vynucuje jeden príkrm denne--kolkokrát si poviem--no dnes ti nedám--budeš piť len maminkine mliečko,ale je potom ešte viac nervoznejšia a nakoniec zase neodolám a spravím jej papáničko...včera to bola jablkovo-hrušková výživa--zjedla polovičku a to predtým bola nakojená,ale nejako jej nestačilo....ale to je teda strašne veľká radosť,ked zbadá lyžičku s mňamkou----človek by ani neveril,že čo to malé dieťa dokáže--ako dať najavo emocie.....
no a príkrmy sa majú zavádzať skoršie--ešte počas kojenia kvôli alergiám,ale ja sa tým neriadim--riadim sa inštinktom....
@mona777 no tak my tu zlavu nemozme vyuzit ☹ No co uz.
@adrika202 dakujem pekne za info, som si aj myslela 😉 Nevadi.
@slavuska30 no to ano, zivot ide dalej, bohuzial. Tak drzim palce, nech sa egrese ujmu 😉
@malemimi ....zlatinko moje--pre mňa si vždy viditeľná a ked som tu hned ti píšem 🙂
no tak Lili spala ako ostatné noci---otrasne---už to riešim tak,že ked vstanem asi 2x z postele--nechám si ju u seba a tak nakojím -teda ja driemem a malá papá a sem tam sa preberiem 😀 .....ale aj túto noc sa hádzala ako ryba na suchu---hádzala s tou hlavinkou až až.....som ju aj 2x pichla naspäť do postieľky---ja neviem dokedy bude tak hrozne spinkávať 😒
@ziza55 ja som sa tiez zahlasila na pondelok a sobotu, ale na 9.15, lebo poobede v tom case zvykne mala spinkat, tak som jej nechcela poprehadzovat rezim... ja som zatial kupila plavky, do ktorych netreba plavecku plienku, staci normalna, ale este som sa nedopracovala k tomu, aby som ich malej vyskusala, tak dufam, ze budu dobre😉
@malemimi no my spíme už týždeň hrozne,až jednu noc z celého týždňa somsa trochu vyspala..túto noc od polnoci každé dve hodiny hore...neviem čím to je ale ked bol malinký tak lepšie spával..zvažujem aj ja že začneme nejake kašičky na večer,lebo o chvílu budem ako zombie chodiť.. 😠
@adrika202 ...si šikulka a máš môj obdiv,že stíhaš pri 3deťoch 😉
no ja dávam kašičku večer--síce nie každú noc,ale napr.včera áno--som ju nakojila a po polhodke sa zobudila dostala kašičku z fľaše 200ml a všetko vycengala--vyzerala,že nezaspí,ale ked som ju položila do postieľky do 5.minút zaspala...no a spinkala 3hodky a potom každú 1 1/2-2hod sa budila zase na kojenie.....nás kašička veru nezasýti na celú noc 😖
@malemimi ja to tu stále píšem že ten moj malý spí zle, ale čo už
inak k tým príkrmom, u mna sa to tiež bije, jedny tvrdia až od 6 m tak si poviem vydržím, ale zase na druhej strane tvrdia že je skoršie treba začať kvoli alergiám a všetkej tej pliage ktorá na nás striehne- aby si začali pomaly zvykať ešte počas kojenia, tak ja fakt neviem, asi fakt začnem dva týždne pre 6 m , aby to bol taký stred!???
@nivejka uz papate aj ovocie...?? my sme pred troma dnami zacali mrkvu..zajtra mu dam uz aj zemiak ...ale este zatym mu dam aj mliecko lebo neviem ci by ho to zasytilo
@malemimi hehe no vidis asi sme viacere neviditelne 🙂 ...........mne malinka spala super............vcera sme jej nedali na noc ortezky lebo ich uz ma fakt male a putovala mi po postielke rano sme ju nasli v strede postielky.....sranda ze sa tak poposuvala ked bola na chrbatiku 🙂 zajtra ideme na kontrolu klbikov tak som zvedava ako dopadneme

ako vám spali túto noc mimi? mne na nič od 23 h bola s nami v posteli lebo sa hádzala v nej ale u nás v posteli ee tam zaspala a potom od tej 04h bola hore a o 08 zaspala do 8:30 a zase je hore ja som neni vôbec vyspatá...si ani nespomínam či som bola taká unavená keď každé 3 hodky bola hore ako mimi