icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

me
3. mar 2011

baby a ked budem chcieť spraviť mliečnu kašu tak to ako, mám si odsať svoje mlieko? ked nechcem dávať umelé, či čo?

emily327
3. mar 2011

Baby prosim vas tie co ste uz krstili a mali ste obed resp. pohostenie v restike, davali ste robit aj tortu a aj ste objednavali kolace? Ak ano dajte typ kde ste objednavali tortu a kolaciky v BA 😉 Dakujem. Ja uz organizujem krst, tak som zase mierne na nervy 😀

tanija133
3. mar 2011

@horalka777 Aaaa, jasne na Dlhych Dieloch, uz si to spominala kedysi...mate pekny vyhlad tam?

adrika202
3. mar 2011

@me tak normalne ked ho umyvaš trošku natiahni a poumyvaj aby sa mu tam špinky nezbierali..ale v tom sleze nieee...to mame čas až okolo troch štyroch rokov..ja som to dala sem preto,lebo pediatri s fleku odporučia na urologiu ked sa neda pretiahnuťa urolog reže ako na páse,a takto možeme našich drobcov ušetriť bolesti 😉

tanija133
3. mar 2011

@malemimi Pas sa vybavuje tak , ze musis ist na prislusny obvod policajneho zboru , v mieste tvojho trvaleho bydliska, teda asi v Petrzalke...A tam podas ziadost, bud vybavis jej vlastny pas alebo si ju dasa zapisat....tu mas este blizsie info... http://www.minv.sk/?strankove-dni-a-hodiny-na-o... a mas na tej strank evsetko,aj poplatky, pohraj s a s tym....

Ze ty a neviditelna???? 😀 😀 😀 mne maly spal tiez tak cudne, os 6 bol uz hore, ale nastastie o pol 9 zasa zaspal na 2 hodky a ja s nim..... 😉

mona777
3. mar 2011

@adrika202 mne doktorka povedala že to nesmiem robiť - žiadne natahovanie pipika, že to sa robí len ked je zapalený a nie ked je všetko OK

jana_toky
3. mar 2011

ahojte,
tak uz sme zaockovani. Plac nebol taky hrozny, ako som cakala, ale aj tak som zobrala so sebou mm, aby drzal rucky. Pri obliekani uz neplakal.
Ked sme prisli domov, tak spinkal pol hodku, potom sa v pohodke hral, teplota 36,9 a teraz spinka zasa, tak snad to bude ok. Ale na noc dam radcej Nurofen sirupcek.
Mame 64cm a 7300g 😉 .
Vcera sme mali tazky den, po kazdom papani grcame dost ☹ , lekarka vravela, ze ma mozno nieco v crievkach a mame davat Biogaiu (ved uz ju berieme mesiac) a ked plne dojcime tak nic. Tak snad to prejde.
Kozicku uz mame peknu, o mesiac je kontrola a potom tam uz snad nebudeme musiet ist (klop-klop).
A co sa tyka papania, tak papame casto, aj ked kratko, ale uz to nie je az take jedovanie ako pred tyzdnom.
Zasa ma zacal boliet cez vikend prsnik, tak som nasadila homeopatika a do dvoch dni to bolo ok. Jaj, uz nech sa to nevracia 😝

Dufam, ze vy sa mate vsetky fajn, lebo som tu dlho nebola a nestiham citat 😅

jana_toky
3. mar 2011

@emily327
ahojky, po krste sme mali doma obcerstvenie. Tortu sme mali uzasnu, posielam link, ak by si chcela. Je sice drahsia, ale stoji za to, mnam.
http://picasaweb.google.com/tortytorticky.
Ak by si mala zaujem, tak ti viem sprostretkovat kontakt cez kamarata, jeho svokra to pecie. 😀

tanija133
3. mar 2011

@me S ex by som sa dietata asi v zivote nedockala, uz mal 2 svoje a nechcel dalsie...A aj to bol jeden z dovodov preco to skocilo...Teraz som happy, mam Miska, spolahliveho partnera...a je to takto vsetko lepsie....

Ja iba jemne natahujem predkozku , iba tu vec na zaciatku, asi 2mm mi to ide...

Ako ste spali dnes v noci?

mona777
3. mar 2011

@jana_toky nádherná torta - famozna 🙂

adrika202
3. mar 2011

@mona777 ved vravím sto doktorov sto názorov...ja mu ho poumyvam kazdy vecer,trosku natiahnem kozicku ale nie na pipik ako ked chces stiahnut ale natiahnem(chapeš?) 😀 lebo mam skusenost že ked sa neumyje tak sa tam nahromadia špinky a zapali sa..tak to su moje skusenosti s troma pindurikmi 🙂 😀

nivejka
3. mar 2011

@hirunka
@malemimi .....baby nieste sami--ja som tiež už neviditeľná...akosi sa tu vytrácajú známe tváre....

emily327
3. mar 2011

@jana_toky smiem sa opytat kolko ta vysla torta? No vyzeraju krasne... Uvidim ci najdem nieco a ked nie, tak sa ozvem 😉 A kolaciky ste tiez objednavali ci len torta? Lebo neviem ci aj kolace, ci staci torta.. .Aj ste davali kolaciky domov hostom?

poludnica99
3. mar 2011

Ahojte dievcata, chcem sa vas opytat, obarate este drobcekom cumliky prevarenou vodou alebo len oplachujete pod horucou? A co hracky? Tie nejako umyvate? Lebo ked to vidim ako si dava vsetko do ust, a hlavne tie plysove, jaaj. A este mam taku otazocku, malicky moc prdka a strasne mu to smrdi a dost aj plakava, ked ho boli brusko, je to normalne? Stale len kojim, tak mi to nejde do hlavy, ze preco mu to predtym nesmrdkalo a teraz strasne. Doktor mi povedal, ze som nieco take zjedla, avsak nie je mozne, ze nieco take jem vkuse mesiac. Neviete mi poradit? Dakujem

jana_toky
3. mar 2011

@mona777 a fakt bola skvela, som objednala tvarohovo-visnovu tortu. Mnam. Mali sme aj na svadbe od nich torty a nesklamali 🙂

me
3. mar 2011

@adrika202 chápem už sme mu to s mm pozerali vyzerá to ok, tak len trošku ponaťahujem pri kúpaní, díky

@jana_toky náááááádherná torta

@tanija133 budil sa ako vždy, ale bolo to lepšie, nebol taký nafúknutý asi zato že kakal / po 3 dnoch / a dnes znova kakal tak sa teším, asi to bude tým čajom, len dúfam že si takto neohrozím kojenie, ked má aj iné tekutiny, ale vypije len trošku max. 70 za den, a aj to len posledné 3 dni

me
3. mar 2011

@nivejka ale zlato, tu som 😀

jana_toky
3. mar 2011

@emily327 nepamatam si to uplne, ale mam dojem, ze ta torta vyska na 30EUR. Kolaciky sme od nich nemali.
Inak, este som zabudla napisat, ze su z Hlohovca, ale tam by sa dalo urcite dohodnut.. .

mona777
3. mar 2011

@adrika202 aj tak tomu nechapem ako natiahnes - neviem to spraviť 😀 🙂

nivejka
3. mar 2011

@cukruska1920 ....ja tiež ešte stále kojím 😉 ,ale dávam aj príkrmy--malej už nestačí byť len na mliečku,,,už máme za sebou jablčko--to zbožňuje,mrkvičku,zemiačik,brokolicu a výživu 😉

jana_toky
3. mar 2011

@emily327
ozaj, domov sme nedavali nic hostom, len jednemu som poslala, co nemohol prist.
Emily neprehanaj to, ja som nachystala asi 80chlebickov (teda tiez som si ich dala urobit), mali sme tortu, vselijake slane a sladke na zobkanie,a aj tak sa zjedla len ta torta zo sladkeho ku kavicke.
Ved urob tie rezy, co poslala recept Monika, toho budes mat dost vela...

jana_toky
3. mar 2011

@poludnica99
ja dudliky z casu na cas prevarim, ale inak len umyvam v horucej vode. Hracky som vyprala v Lovele, veru-uz by som ich mala hodit do pracky opat.
A inak ta kaka, boli take 2tyzdne, co mu prdiky riadne smrdeli, ale brutal. Uz to zmizlo a tiez len kojim, nezjedla som nic ine ako inokedy. Nerob si z toho starosti, to je prechodne 😉

emily327
3. mar 2011

@jana_toky ja viem len my budeme v restike a ja budem tu mat od piatku nasich a nebudem mat cas na pecenie, budem varit pre 6 ludi cely vikend, takze som len chcela vediet, ze ci si davala aj nieco extra. Lebo viem,ze u nas na vychode sa to takto robi, sak to je ako mala svadba 😀 Tak asi aj ja zostanem iba pri torte a basta. Aj tak bude az 20 ludi :-/ no uz teraz mam z toho nervy. Ale nejako to hadam zvladneme. Ale bude normalne obed - polievka a druhe a potom ku kave nakrajame tortu a basta. mas pravdu, naco sa zbytocne stresovat a minat peniaze, ktorych aj tak nie je vela.

tanija133
3. mar 2011

@jana_toky si tu dlho nebola.... ☹ Tak super ze ste uz zaockovani, len uvidis este do vecera ze ci bude teplotka, sranda ze tvoj maly az tak nepalckal.... 😒

jana_toky
3. mar 2011

@adrika202
nieco je asi vo vzduchu, Adamko tiez uz asi tyzden zle spava, kazdy dve hodky hore, zaspava len pri mne a ked ho prenesiem do postielky, tak sa zobudi. Takze spava v nasej, ale tak sa tuli ku mne, ze ma vytlaca na kraj a z mojho spanku je gulas 😝

jana_toky
3. mar 2011

@tanija133
ano, sme mali take zle obdobie, maly sa nervacil, pogrcaval, zle spal, do toho ma opat zacal boliet prsnik. Proste som nestihala ani PC zapnut. 😝

tanija133
3. mar 2011

@nivejka Sranda, malej Lilinke ako chuti....Mas pravdu, rob veci podla seba, ako to ty citis, ved nechces malej zle..Ja este neprikrmujem, ale mojmu urcite bude chutit tiez, ten len zbada lizicku s Vigantolom a uz otvara usta...alebo ked papam ja, uz sa zalyzuje... 😀

emily327
3. mar 2011

@poludnica99 ahoj, vitaj medzi nami 😉 Ja cumliky 2 krat za tyzden sterilizujem a oplachujem iba v studenej vode... Hracky sem tam oplachnem a plysove sa tiez chystam oprat... A tie prdiky, to neviem, nam vona hovienko ako vanilka 😀 A to ja vanilkove nic nejem 😀 Bude to asi docasne, mozno ,ze papka viac mliecka a brusko mu menej travi, ale ako pisu baby, je to urcite docasne. Ako dlho to trva? Aj nam prdiky istu dobu smrdkali ale preslo to. A na to brusko, neviem ja sa v strave dost obmedzujem,takze malinku bolelo brusko len sem tam... ale ked som mala podozrenie, tak som jej natrela brusko - namasirovala PUPIKOM. Ale ak je to vaznejsie, tak tusim tu maminy davaju detickam na koliky cajik alebo espumisan. Ale ak to nie je velmi zle, tak staci iba masirovat brusko a cvicit s nozickami 😉

jana_toky
3. mar 2011

@emily327
no, ved ked to mate v resike, tak si s tym uz vobec nerob starosti. Ako vravis, netreba zbytocne vyhadzovat peniaze von "kominom" 😉

jammka
3. mar 2011

@ziza55 kojim a chvalabohu rezim uz ako tak mame vytvoreny, vsetko zavisi od toho ako rano vstane, ci o siedmej alebo osmej a od toho sa odvija cely den, cize sem tam pol hodinka-hodinka hore dole, ale inak to iste. snazim sa s nou chodit na prechadzky v rovnaky cas a aj sa hrame spolu v zhruba rovnaku hodinu, cvicime atd. ja som ju vlastne touto pravidelnostou naucila aj pekne vecer zaspinkat, okolo osmej pol deviatej, lebo my sme mali problem s tym, ze nechcela vecer spinkat a este v noci o desiatej, jedenastej buntosila... ale teraz je to uz super