icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
3. mar 2011

ako vám spali túto noc mimi? mne na nič od 23 h bola s nami v posteli lebo sa hádzala v nej ale u nás v posteli ee tam zaspala a potom od tej 04h bola hore a o 08 zaspala do 8:30 a zase je hore ja som neni vôbec vyspatá...si ani nespomínam či som bola taká unavená keď každé 3 hodky bola hore ako mimi

nivejka
3. mar 2011

cauko baby---tak zbežne som vás dočítala a k tomu dokrmovaniu : beriem to tak,že každé dieťa je iné a každé má iné potreby..,tak napr.Lili je veľký papkáč už od narodenia a preto som začala s príkrmami skoršie--došla som k záveru,že jej veľmi chutí a dokonca si už vynucuje jeden príkrm denne--kolkokrát si poviem--no dnes ti nedám--budeš piť len maminkine mliečko,ale je potom ešte viac nervoznejšia a nakoniec zase neodolám a spravím jej papáničko...včera to bola jablkovo-hrušková výživa--zjedla polovičku a to predtým bola nakojená,ale nejako jej nestačilo....ale to je teda strašne veľká radosť,ked zbadá lyžičku s mňamkou----človek by ani neveril,že čo to malé dieťa dokáže--ako dať najavo emocie.....
no a príkrmy sa majú zavádzať skoršie--ešte počas kojenia kvôli alergiám,ale ja sa tým neriadim--riadim sa inštinktom....

emily327
3. mar 2011

@mona777 no tak my tu zlavu nemozme vyuzit ☹ No co uz.
@adrika202 dakujem pekne za info, som si aj myslela 😉 Nevadi.

@slavuska30 no to ano, zivot ide dalej, bohuzial. Tak drzim palce, nech sa egrese ujmu 😉

adrika202
3. mar 2011

pochválim sa vám🙂 môj prvý pokus o plienkovú tortu 😲

nivejka
3. mar 2011

@malemimi ....zlatinko moje--pre mňa si vždy viditeľná a ked som tu hned ti píšem 🙂
no tak Lili spala ako ostatné noci---otrasne---už to riešim tak,že ked vstanem asi 2x z postele--nechám si ju u seba a tak nakojím -teda ja driemem a malá papá a sem tam sa preberiem 😀 .....ale aj túto noc sa hádzala ako ryba na suchu---hádzala s tou hlavinkou až až.....som ju aj 2x pichla naspäť do postieľky---ja neviem dokedy bude tak hrozne spinkávať 😒

jammka
3. mar 2011

@ziza55 ja som sa tiez zahlasila na pondelok a sobotu, ale na 9.15, lebo poobede v tom case zvykne mala spinkat, tak som jej nechcela poprehadzovat rezim... ja som zatial kupila plavky, do ktorych netreba plavecku plienku, staci normalna, ale este som sa nedopracovala k tomu, aby som ich malej vyskusala, tak dufam, ze budu dobre😉

malemimi
3. mar 2011

@nivejka ja nechápem že nie je unavená ešte .... ☹ ja by som spala ☹

adrika202
3. mar 2011

@malemimi no my spíme už týždeň hrozne,až jednu noc z celého týždňa somsa trochu vyspala..túto noc od polnoci každé dve hodiny hore...neviem čím to je ale ked bol malinký tak lepšie spával..zvažujem aj ja že začneme nejake kašičky na večer,lebo o chvílu budem ako zombie chodiť.. 😠

emily327
3. mar 2011

@adrika202 jej aka pekna 😉 sikulka si cmuk

emily327
3. mar 2011

@malemimi ten pas vybavis na kazdej policii kde robia doklady. My sme boli v Ruzinove. A dieta tam nemusi byt 😉 Stoji to 3 eura jedno zapisanie do jedneho pasu 😉 Mozes platit aj v hotovosti alebo kupit 3 eurovy kolok.

nivejka
3. mar 2011

@malemimi .....tak naše detičky majú v sebe iné baterky ako mi dospelý 😀 ....mne malá už spinká..to každé ráno do hodiny zaspí 🙂

nivejka
3. mar 2011

@emily327 ...ahoj...už má Sonička pas??--no teeeda...ako dlho ste čakali na pas?či je len zapísaná v pase?--lebo to je na počkanie..

ziza55
3. mar 2011

@jammka ahaa a ty kojis alebo um?lebo ja kojim a nevieme si najst rezim..
ozaj baby vy uz mate rezim papania vytvoreny?ja neviem co robim zle ale este nemame...vzdy chce papat inokedy...mam honechat hladovat do toho casu akoma papat alebo mam mu dat vzdy ked si vypyta?dik

nivejka
3. mar 2011

@adrika202 ...si šikulka a máš môj obdiv,že stíhaš pri 3deťoch 😉
no ja dávam kašičku večer--síce nie každú noc,ale napr.včera áno--som ju nakojila a po polhodke sa zobudila dostala kašičku z fľaše 200ml a všetko vycengala--vyzerala,že nezaspí,ale ked som ju položila do postieľky do 5.minút zaspala...no a spinkala 3hodky a potom každú 1 1/2-2hod sa budila zase na kojenie.....nás kašička veru nezasýti na celú noc 😖

jammka
3. mar 2011

@ziza55 jasne, zatial len kojim, nic viac 🙂

malemimi
3. mar 2011

@emily327 aha ďakujem
@adrika202 noo celkom pekné! 😉
@nivejka hmm moja si žmolí oči ale aby spala...a to má ešte aj štikútku a mám ju v šatke či nezaspí hojdaním tak sa s ňou prechádzam a idem ďalej...

emily327
3. mar 2011

@nivejka iba zapisana v nasich pasoch 😉

mona777
3. mar 2011

@tanija133 asi im aj pošlem peniazky - ak to bude na tej stránke markízy - lebo tam niečo spominali že dajú info ako im pomoct

mona777
3. mar 2011

@me zle ste kurili, slabé teplo, napadol nam sneh 😢 😢 😢 🙂 😀

mona777
3. mar 2011

@adrika202 ta torta je dobra 🙂

me
3. mar 2011

@malemimi - zlatko nie si neviditelná, len ti neviem odpovedať, napr. teraz na ten pas ☹

me
3. mar 2011

@malemimi ja to tu stále píšem že ten moj malý spí zle, ale čo už

inak k tým príkrmom, u mna sa to tiež bije, jedny tvrdia až od 6 m tak si poviem vydržím, ale zase na druhej strane tvrdia že je skoršie treba začať kvoli alergiám a všetkej tej pliage ktorá na nás striehne- aby si začali pomaly zvykať ešte počas kojenia, tak ja fakt neviem, asi fakt začnem dva týždne pre 6 m , aby to bol taký stred!???

me
3. mar 2011

@mona777 no práveže sme nekúrili tým drevom, lebo mm bol v práci, zato ho nevyhrialo 😀

me
3. mar 2011

@adrika202 a to mu mám už teraz naťahovať toho pindiho? neni ešte skoro, ved to je také malinké 😅

cukruska1920
3. mar 2011

@nivejka uz papate aj ovocie...?? my sme pred troma dnami zacali mrkvu..zajtra mu dam uz aj zemiak ...ale este zatym mu dam aj mliecko lebo neviem ci by ho to zasytilo

hirunka
3. mar 2011

@malemimi hehe no vidis asi sme viacere neviditelne 🙂 ...........mne malinka spala super............vcera sme jej nedali na noc ortezky lebo ich uz ma fakt male a putovala mi po postielke rano sme ju nasli v strede postielky.....sranda ze sa tak poposuvala ked bola na chrbatiku 🙂 zajtra ideme na kontrolu klbikov tak som zvedava ako dopadneme

mircova
3. mar 2011

@lucikan fakt dobré vedieť, že to môže znamenať že ho bolia uška a ako už je lepšie ?

mona777
3. mar 2011

@malemimi noj moje malé spalo posledné dni hrozne - každe dve hodiny bol hore ale túto noc splal super, v noci síce bol hore ale len chvíločku a potom do rána - teda do pol siestej spinkal

me
3. mar 2011

@mona777 inak o tom lepku v príkrmoch hovorí tá Hanka / zavádzame príkrmy / na prvej strane ako druhú svoju odpoved