Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Nanulik ja som problémy pri stolici nemala kým som neporodila, potom to už išlo. A tiež to má aj môj ocino, takže to mám asi po ňom. A bráchovi gratulujeme 😉
teraz pozerám akú polievku budem zajtra variť. dnes som urobila len sáčkovú knedličkovú, viem že je to nezdravé ale ja mám z nej nebíčko v papulke 😵 chcem zajtra robiť kuracie nugety a k tomu brokolicu a mrkvu na pare a varené krumpličky.
inak zo stavania domu zišlo, moj odborník cez stavebniny ma uviedol na pravú mieru o cenách materálu a kravín okolo toho takže ozaj len kúpime starší a pomali budeme prerábať.
amadora brat mi aj povedal do telefónu že cez víkend sa zrúbeme 😀 jáj reku moj zlatý ty môžeš aj za mna 😀
amadora, ocino to ma tiez po porode 😀 😀
dalsie docitam zajtra dnes bol arocny den, aj ked som velmi nepracovala, ale viezla som manzela z tazkou migrenou k dr. nech mu pichnu inekciu, ale moc teda nezabrala..
ahojte kočky....omylom napísala renatka9 ku nám - Oktobrovky 2007......tak som vám to sem skopčila.....príjemné tehuľkovanie 😵 😵 😵
renatka9 (čaká bábätko, termín má v októbri 2010 (12. tt)) - Dnes o 22:45
tamarka... dada má pravdu. tvoj pohľad je podľa mňa veľmi skreslený, lebo si zrejme nikdy nežila na dedine. ja som mala možnosť žiť aj tam aj tam a vôbec to nebola nuda ani v meste a ani na dedine. vieš každá dedina nie je taká, že musíš mať jeden dvor, kde sa ti pasú sliepky a podobne...to bolo možno kedysi, alebo tak možno vykresľujú dediny v českých komédiách (slunce seno ) poznám dediny, ktoré sú vyspelé a je tam veľa možností, veľa novostavieb, ihrísk, parkov a hlavne prostredie je oveľa krajšie a čistejšie než v meste. podľa mňa je to vec názoru, niekto rád mesto a niekto rád dedinu. už to totiž nie je ako kedysi... to len môj postreh k tomu, čo si teraz čítam. nikoho som samozrejme nechcela uraziť
bamb, lenok, mobilo... a neviem kto všetko to so mnou dnes prežíval tú moju prehliadku... ale hodila som pre vás do albumíku aktuálne foto a hlavne prvú foto drobčeka
dobrú noc všetkým tehuľkám a krásne sníčky...
Dobre ranko. Dnes ziadne ranne vtacata???
dobre ranko,
dada dakujeme za presmerovanie renatky, vcera mala velky den... asi je z toho stale trosku mimo 😉 😉 (renatka, to ja v dobrom 😉 )
ahoj svet, za ranne vtaca sa nepovazujem ale uz teda hlasim prichod, no samozrejme ze vstavat sa mi nechcelo, ale nakolko mame zajtra dovolenku kvoli sonu, tak som hned sla z postele ochotnejsie ked som si na to spomenula 😅
bré ránko ludze 😀 ja som už hore od pol siedmej. prišiel miláčik z nočnej a teraz išiel môj chrobáčik zubárke 😖 moje zlatko 😢 ja budem všetko prežívať s ním.
ja idem zajtra až o jednej na sono, do vtedy si nechty aj zožerem, ešte že som si ich včera ohoblovala 😀
dobré ránko 🙂
tak sa vám idem hneď posťažovať čo som mala za noc, infarkt to istil 😖 o 0:30 som išla na WC a keď som sa vracala cez chodbu naspäť do izby tak rovno pod oknom mi zaštekal náš pes (už to samo o seba ma vyhodilo). pozriem z okna a on bráničku na voliére otvorenú a pes pred dverami. nechápem ako je to možné, proste sám si ju neotvorí, tak neviem či tu niekto bol a pustil ho, ale zase čo za blba by vošlo do dvora a pustilo vlčiaka. no inak mi redlo, vám poviem, som najprv obzerala cez okno či niekoho neuvidím, potom som odomkla a ako som bola len v tričku a gaťkách som bežala psa zavrieť a šprintom naspäť do domu a zamknúť. ja som potom sedela na posteli ako v kŕči, nemohla som zaspať, hrozne som sa bála. nechápem čo to malo znamenať, ale normálne som z toho hotová 😕
nanulik no u nás to bolo tiež tak s tým stavaním a uvádzaním na pravú mieru 😉
tonicka to hádam len nie 😀
renatka krásna fotečka 🙂
inak s tým bývaním v meste či na dedine, ja som žila 20 rokov v meste (BB) a teraz žijem šiesty rok na dedine a teda poviem že už by som sa do mesta nevrátila, ani do paneláku, milujem takýto život. a to som nikdy nebola typ "do záhradky" alebo tak. tiež nám nebehajú sliepky po dvore, ale veru sme sa nie raz s mužom rozprávali že by som normálne pristala ešte na väčšiu samotu a mať nejakú farmičku so zvieratkami 🙂
nanu... ja mam ist okolo obeda... cize nevylucujem, ze si tiez do nejakej jednej nepockam 😉 😀
amadora... ja by som nesla 😕 ..alebo by som sa aspon vyzbrojila... a ty rovno v nohavickach pobehujes 😀 😀 ... mozno mal len zle zavrete tie dvierka ..otvorili sa a sam bol taky prekvapeny, ze ked ta pocul na zachode tak ti dal vediet ze je vypusteny 🙂
amadora ja som svoju pubertu prežila v činžáku v ČR a potom sme prišli bývať k babke sem na SR. a odvtedy len dom a je to super. teraz sme síce v byte ale to len dočasne v podnájme. ale určite chceme dom.
a poviem vám že ja chcem mať aj sliepky. velmo lúbime vajcia a stále to kupovať drahé a nevýživné a tie sliepky v akých podmienkach žijú to je strašné. tak chcem mať aspon pať. zabíjať to nebudem, ale len na vajíčka. hovorila som že by sa mi páčila aj svinka ale to drahý zatrhol že to nie.
bamb moj dr len o jednej otvára ambulanciu tak tam budem aj do tretej. lebo štvrtok má poobede.
bamb no mne tiež nebolo všetko jedno, to mi ver 😅 a my sme boli celé doobedie s malým na dvore, bola by som si všimla že je zle zavretý, alebo by sa mu to otvorilo už skôr a nie až v noci. fakt si to nijako neviem vysvetliť 😒
dobré ránko 🙂 --no nemôžem vás dočítať-toľko ste zase popísali 😵
svet.....neviem ja o žiadnom cvičení,alebo plávaní(ja by som sa už asi neodvážila do plaviek)...som priamo zo SE a je mi smutno-najradšej by som sa aj vrátila naspäť 😉
nanulik...tak svinku a sliepočky???? 😉 ----no bude s teba riadna gazdinká 🙂
inak dnes hned ako som vstala sa mi pýtalo na wc(troniť)--to bude asi z toho espumisanu...ťažšie ale išlo jupííí
ludia mne je normálne na prd 😝 už som si aj dala colu podla skôr písaných receptov. dúfam že mi to pomôže 😔 😔
nivejka náhodou 😅 žila som na dedine a moj tatko mal zajace, sliepky, kačky, svinku a raz mal záchvev že sme mali aj kozu a mne sa to lúbilo sa o to starať 🙂
a to by som ešte chcela mať zeleninku a ovocie v záhrade, aby som si dopestovala vlastnú bio a nie tie drahé chemikálie z obchodu 😝
dobré ránko tehulienky...
ja som včera fakt musela byť mimo 😀 a sa mi aj zdalo, že v tej diskusii nie sú žiadne známe mená 🙂 a tak strašne som sa tešila, že sa vám idem pochváliť 🙂 takže ďakujem dadke 🙂
inak ja som včera doma do neskorých hodín účtovala, tak asi mi už z toho trošku hrabalo a nevedela som kam klikám 🙂
ako sa dnes máte? ja výborne. len veľa práce na programe...
kočky, nie je zač 😉 😉 😉
Ahojte krasulky..
Pusinqa, hej, klasicke strinfle mam, tlacia ma na brucho, tak som ich mala asi 3x...
Inak, ten Detralex mi na cievnom neodporucila, vraj len striedavu sprchu/ kupel na nohy... a vela pohybu, tak som sa jej vysmiala, ze som na rizikovom a mam lezat, takze dakujem za radu 😉 😝
Mata, mne zase dokina na neurologii praveze odporucila Aloe, a ja som na nete citala, ze v tehu ee.. tak ja uz neviem, co mozeme a co nie... inak, pravdupovediac, par tych aloe napojov s duzinou som uz vystrebala a bolo mi dobre... 😉 tiez to velmi lubim...
Baby, a vcera vecer o desiatej, u nas doma hotova pohroma 😲 varene zemiaciky, s opecenou slaninkou, cerstvou cibulkou a kyslou smotanou sa tlacili 😀 Martin nechapal, ale proste... no co... ked som pazrava... a zaujimave je, ze mi cibula a ani cesnak vobec nie su tazke na zaludok... 😀
Dnes rano som zistila, ze sa mi v noci vybil mobil, a teraz ho ani za pana neviem nastartovat... kua,,, vybrala som z neho bateriu, a nist.. uplne na mna kasle... a to ho mam ani nie rok 😲 no vidno, kvalita... 😝 jaaaj, sa mi nechce chodit po predajni a nahanat reklamaciu, i ked tam mam kolegov... furt volaco sa vysrsti... 😝
renatka, tak vies co, ja ti poradim... aby si sa nam uz nemylila, objavila som tu na tomto novom konovi take ze "pridat k oblubenym", mas to hore nad strankovanim...a vzdy ti pri nasej teme bude svietit hviezdicka a ty sa nam uz neseknes.. ale vsak keby aj, tak sa isto najde dobra dusa, ktora prispevok supne tam kam treba 😉
a zda sa mi ze ty uz surne potrebujes april, vsak ano.. ujo doktor ta poslali oddychovat a ty do noci fachcis.. musim ta sprdnut 😉 no no no
nanu, mne by sa tiez pacilo mat po ruke vlastnu zeleninku, aj vajicka a podobne, ale asi by to chcelo byt doma a venovat sa tomu... ja som teraz s velkym optimizmom vysadila jahodky, paradajky a chilli na balkone, uvidime ci z toho nieco bude.. dufam ze ano, mame 4 balkony takze kazdy rok si mozem rozsirit sortiment... teda za predpokladu ze tento rok sa mi cosi podari vypestovat, lebo inak ma to nadsenie asi opusti a zasadim nieco o co sa netreba starat, ale nic to ani neprodukuje 😎
ahoj baby,
my sme ráno odkrvení, načasovala som to na poslednú chvíľu aby mi nestíhalo byť zle, dobehla som že budem posledná a tam nikoho, tak som sa rýchlo vybavila. Vy už máte výsledky z tých alfafetoproteínov?
ahoj lenok, inak ja som sa vcera snad po 2 tyzdnoch poriadne najedla... konecne, a ani moc zle mi nebolo, fatra to ustala 😉 ...rodicia mi doniesli hovadzinku na sposob roastbeefu, k tomu som spravila hranolky a ryzu... teda kuracina mi smrdi, ale za hovadzinou by som sa sla zadrhnut...mnaaam, este mam na dva krat, jupii
Súhlasím s bamb aj ja som klikla na hviezdičku a potom keď klikneš na fórum hneď vyhodí vľavo hore obľúbené, klikneš, rozbalí ich a aj ťa šupne na poslednú odpoveď 🙂
Ja ďalšia brutal noc, mne sa baby vôbec nedá spávať a to som unavená ako kôň, celé noci sa len prehadzujem a poriadne nespím, som z toho už na mraky, asi sa mi nejako zbláznili hormóny alebo čo, ale je toto veľmi divná porucha, takto som to nikdy nemala, asi sa opýtam aj na poradni čo on na to
nanulik...v pohode...myslela som to v dobrom....v dnešnej dobe je to len na obdiv...ja mám tiež rada zvieratká....a ked som bola malá,tak som chodila ku kamoške len kvôli tomu,aby som videla prasiatka,lebo mne to bolo strašne vzácne 🙂 a dokonca som chodila aj do maštale na bývalý JRD,lebo ma to tam fascinovalo.......
momentálne bývam v bytovke,ale pred tým to bol rod.dom a tu teraz sa cítim ako v klietke.....nemám ani svoj dvor,že vybehnúť a pohrať sa so psíkom,alebo len tak sedieť na terase.....tak viem ako to je na rod.dome a tiež by som prijala samotu a nádherné prostredie okolo
nanulik my sme tiež chceli dom stavať, potom prerábať nejaký starší ...teraz bývame v byte a nejak nás to nenapĺňa a ešte k tomu v meste 20 km od nášho rodného. Takže sme aj tak stále preč..teraz predávame tento byt a uvidíme či starší dom, alebo byt v našom rodnom meste 🙂 je to ťažké, lebo od starého domu nás každý odhovára, ale keď si predstavím, že teraz by som mohla sedieť na teraske drobci by sa hrali tak mám takú chuť 🙂 no uvidíme, len dúfam, že tento rýchlo
predáme, lebo s veľkým bruškom sa mi nebude chcieť sťahovať
dnes mi je celkom dobre klop, klop...hore sme zase od 6 a idem rýchlo vysávať kým je drobec s Tatinom vonku!
pusi....ja mám ten istý problém už od začiatku neviem akosi spať-stále som hore a len sa prehadzujem a všetko ma tlačí...a to že chodím aj 4krát na malú ani nehovorím---aj rozmýšľam,že si tam aj usteliem na mise 😅
mobilo...ja som asi 90km od rod.mesta tu nikoho nepoznám a nemám ani kam ísť---takže o ničom a ešte k tomu v byte 😠
tiež to predávame ale je zlá doba----všetci len predávajú a nik nekupuje ☹
Stary dom prerabat podla mna nie je nic moc - hlavne preto, ze nikdy nebude podla tvojich predstav a prerabka castokrat vyjde rovnako ako stavba noveho a nehovorim o roznych skrytych chybach, na ktore clovek pride, az ked tam byva.
Takze ak je nejaky pozemok na obzore, jednoznacne by som volila novy.
nie som odbornik, ale myslim ze svet ma pravdu, aspon ako sa vyjadrilo par znamych co rekonstruuju... nie raz povedali ze rekonstruovat uz nikdy viac, to radsej zburat a postavit nanovo... stary dom je zo starych materialov, malo co tam zodpoveda dnesnemu sposobu vystavby, a nikdy neviete aky problem sa este vyskytne, a ten sa urcite vyskytne... no s tym sa nepocita.. 😖
nivejka to sme na tom podobne 🙂 ja tu už aj pár ľudí poznám ale aj tak sme každý deň v našom meste aj keď len tak na námestie ideme prejsť sa! Nám sa tiež nejak nedarí predat už tu boli asi traja ale akoby ľudia čakali, že ešte tie byty pojdu dole alebo čo! no uvidíme snáď to vyde
svet aj ja, len si to neviem predstaviť s naším neposedným synom a druhým drobcom v brušku neviem..no aj ocino mi hovorí, že kúpite starý dom dáte do toho kopec prachov a zistite, nejaké vady a čo potom..a preto sme to zatiaľ neurobili!
ved sa uvidí

a ešte mi volal moj brat šťastný ako blcha že urobil vodičák na nákladné auto na plný počet bodov a to sa vôbec neučil. 😔 a ešte povedal že si urobí na autobus. zbohom SAD 😀 😀 😀 ludia chodte radšej peši 😀 😀 😀
ale nie on je šikovný 😀 my to máme v rodine 😀 😀 😀