icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

tanija133
3. mar 2011

@mona777 ako piseAdrika, usadzaju sa tam spinky, a treba to co najjemnejsie ocistit.... 😉

emily327
3. mar 2011

@jana_toky krasne ste pribrali, zapisujem do tabulky 😉 cmuk
drzim palce, nech cecik uz poslucha a aj maly 😉 Nam urcite idu zubky, mala je maly certik, ked nemrnci a neplace tak sa rehoce, no a ja fakt stracam trpezlivost, ach jaj mala by som byt viac trpezlivejsia.. len som fakt unavena..

bodol by taky wellness vikend 🙂 hned by som sla, sauna, masaz, bazen, vecer pohar dobreho sektu pred spanim a pokec s kamoskami ... pridate sa? Ja viem, napisem do snivajte s nami 😀 😀

jana_toky
3. mar 2011

@tanija133
ja sa tesim, ked bude Adamko papal lyzickou, lebo tiez Vigantol krasne papa a ked jem nieco pri nom, tak na mna tak pozera, "aj ja chcem, mama daj aj mne" 😉 . Dalsi termin u Dzuppovej mame az 5.5. a bude to preockovanie zrovna. Maly vsak bude mat dovtedy 6 mesiacov a nic nam nepovedala k dokrmovaniu, tak neviem, ze ci nieco zacnem sama bez jej instruktaze. Zatial sme to zvladli len s MM a snad to aj vydrzi (klop-klop). Vy mate kedy termin?

emily327
3. mar 2011

@jana_toky ved to 😉 vdaka 😉

jana_toky
3. mar 2011

@emily327
juuuuuj, to znelo skvele ten pobyt, ale snivat teraz mozeme a potom si to aj splnime. 😉 .

Ja som dnes v poradni na tie zubky zabudla sa opytat, som bola v strese z ockovania. Ale tiez mam pocit, ze asi mu idu, lebo je fakt ako certik. Len este nic na dasienkach nevidim 😒

tanija133
3. mar 2011

@nivejka Znova sa musim opakovat, ty a neviditelna???????..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ty si ti najviditelnejsia!!!! Ale T y si nas tu v poslednej dobe zanedbavalaa a si nam tu chybala.... ☹ ja som tu od maja , min.roku a pomenilo sa to tu.... pametate si tu este iku ?- ta robila tabulu, zucha , je tu malo, sissi neprispieva....a koopec dalsich, no ale zasa nove tvare pribudli...... 😉 ja som taka niekedy vystresovana, lebo chcem vsetko stihnut, aj citat vsetko, a aj odovedat, a aj maly mi do toho vykrikuje,aj treba nieco spravit.Tu mozes sediet cely den , mozno vtedy sa to da stihnut vsetko..... 😀

jana_toky
3. mar 2011

Kocky, chodite na prechadzky niektora aj do obeda, cize 2x za den?
Mne to odporucila laktacna p., lebo vraj si lepsie babo oddychne a potom nestrajkuje pri papani. Lebo zvacsa po obede, ked sme sa vratili z prechadzky, tak papanie uz bolo ok.
Len neviem, ako to zvladat, mam pocit, ze potom uz sa ani najest nestihnem... ☹

tanija133
3. mar 2011

@me super , snad si neohrozis kojenie, ved uz je zvyknuty dlhodobo sat z prsnika..... 😉

tanija133
3. mar 2011

@emily327 ach jaj to by bolo...Milujem svoje dieta , ale jeden den by som si vedela predstavit oddychovat a kEcat s kamaratkami..... 😀 😀 😀

tanija133
3. mar 2011

@jana_toky My mame dalsi termin 31.3 na poradnu a preockovanie,uz sa teraz bojim, zle sme to naposledy zvladali ...To bedeme potom riesit, ze ci prikrmovat aj skor, dovtedy sa mozu veci zmenit... My budeme mat 5 a pol teraz ked tam pojdeme tak sa jej spytam, a tiez pijeme iba MM ... 😉

emily327
3. mar 2011

@jana_toky ani ja nic nevidim :-/ ale uz by som bola rada, keby vysli von a nech uz je chvilku pokoj 😉

nivejka
3. mar 2011

@tanija133 ...tak z ikou neviem čo je,ale niektoré baby sem nechodia,ale sme stále v kontakte---ja si pamätám baby ešte z 1.oktobroviek 😉

emily327
3. mar 2011

@jana_toky nie ja nechodim, asi by som to ani zatial nezvladla, ked je zima, treba naobliekat malu, seba a trepat sa s kocikom von.. Ale ked bude teplejsie a leto, tak asi aj my budeme chodievat von 2x do dna a mala mozno cez obed bude spinkavat v postielke doma. Vidim to na starsich detickach na ulici,ze to tak funguje 🙂

mona777
3. mar 2011

@tanija133 @adrika202 ja mu to umyjem len neviem presne ako presne - aby som mu neuškodila ako pomohla 😉

poludnica99
3. mar 2011

@emily327 No aj ja tie plysove radsej operiem, lebo ked to vidim ako to v obchode kazdy obchytava 🙂 No tie smrdlave prdiky trvaju uz asi mesiac a mozno ze aj dlhsie, som si aj myslela, ze mu to prejde, ale nejako to neprestava. No a vies ten nas doktor, to je uzas, opytam sa ho nieco, ani mi neodpovie, iba sestricka s takou ironickou poznamkou, ze no asi ste nieco take zjedla, joj, no co uz s nimi. Vidis este tam musim zavolat kvoli tej dalsej poradni. A inak my sme este moc nedavali, ani nam nic taka nehovorila, ci to na vsetko ohladom nas zabudla alebo co.

emily327
3. mar 2011

@poludnica99 no neviem ale nam davala skumavku a aj susedke co bola s nami 😉 Tak neviem. Skus tam zavolat a opytat sa na to.. a hlavne, kedy mate dalsiu poradnu. Ach jaj no ak mas moznost, tak ho vymen 😉

tanija133
3. mar 2011

@malemimi prisiel mi uz ten casak, aj tebe?

adrika202
3. mar 2011

my máme za sebou prvú mrkvičku 😉 celkom mu chutilo.asi tak 2 lyžičky sme zvládli 🙂

ziza55
3. mar 2011

@poludnica99 ja neviem ale malemu prdiky tiez smrdia...myslim si ze je to normalne....ved komu vonaju? 😝

aduska82
3. mar 2011

ahojte vcera sme mali hrozny den....o desiatej sme vybehli von spinkal super do dvanastej bol aj vysmiaty ale potom zacal byt strasne umrncany a nervavy...nechce ani lezat ani na rukach nic vecer som uz bola na nervy som ho okupala nakojila a dala mm do ruk o deviatej zaspal..no hroza keby plakal ale on strasne krici ☹ ...
a uz aj ja som mu dala kasicku vecer vytiahne priblizne 130ml a potom sa este dokoji....prikrm som este neskusala...

a spipikom ani ja este nic ja sa normalne bojim aby som mu nieco zle neurobila...
baby a rozoberali ste vztahy sa musim pochvalit my sme s mm po troch mesiacoch od zoznamenia zostali tehotny s dcerkou...svadbu sme mali minuly rok v juli aj to koli tomu ze sme cakali druhe...dcerka nam bola druzicka na svadbe 🙂 a musim povedat ze nam to zatial klape fajn...

majka1981
3. mar 2011

@jana_toky ahoj janka, som rada, ze sa Ti s papanim polepsilo 🙂 . Mate krasnu vahu, to si ani nenamyslaj, ze mas malo mliecka 😉 . Ja chodievam vela krat 2x von, ale nie kazdy den, niekedy to tiez nestiham. Mne to vtedy vyhovuje, ked doobedu musim nakupit potraviny a poobede este raz na prechadzku. Ja uz teraz vela krat davam Sebastianka na obednajsi spanok do postele, ucim ho to zato, lebo mi nespaval viac ako pol hodinku a ked som to zacala pred 2 tyzdnami, tak mi zacal dlhsie spavat... A mam klud.

Ani ja nerobim nic s pipikom, umyvam ho len pod pipikom, tam ma trosku nazbierane, nie vzdy. Ale nestahujem ani podobne, ja so to bojim a pocula som, ze to nemam robit.

@poludnica99 ja vyvaram cumel len obcasne a oblievam ho horucou vodou, hracky som este neprala lebo ich berie do ust len 1-2 tyzdne, takze su este celkom ciste, ale ked uz nebudu, tak ich operiem v pracke 😉

malemimi
3. mar 2011

@tanija133 jee ďakujem

no som lebo teraz ste mi odpísali na toto ale ja som sa pýtala deň pred tým na niečo iné a nedostala som odpoveď žiadnu... 😒 na to s tým spaním som nepotrebovala odpoveď ale chcela som vedieť či aj vaše deti ak im zakryjete tváričku tak sa zhlboka nadýchnu alebo len očká keď zakryjete tak sa nadýchnu zhlboka... 😉
@jana_toky jee tak to ste dobrý cvalikovia 😉
krásna tortička asi sa ozveme keď budeme krstiť 😉
@nivejka haha sme všetky neviditeľné 😀 😝

malemimi
3. mar 2011

@tanija133 ee ja som to objednáva v pondelok min týždeň a ty kedy presne?

@aduska82 moja švagrina s malým musela ísť do nemocnice lebo necvičila s pipíkom tak mu to tam zarástla ta kožka tak mu to museli rezať 😒

malemimi
3. mar 2011

@tanija133 a ten pas...ten link kde to tam nájdem ? nechcem len adresu to viem kde je ale aby sme tam nešli na 100x
😉

tanija133
3. mar 2011

@malemimi Ja som to objednavala predminulu stredu...este pred tebou, urcite ti to pride.. 😉 .A to s tou plienkou ja to nerobievam, a ked som aj skusila tak on si ju chyta potom do ruk a potom ju ide spapat... 😉

tanija133
3. mar 2011

@malemimi pasy... http://www.minv.sk/?spravne-poplatky a tam nad tym si mozes poklikat este pre blizsie info , tym modrym co je napisane.... 😉

lenkaoravcova
3. mar 2011

Baby co ja viem od doktorky aj z casopisov nanjnovsia teoria je do dvoch rokov pipika nechytat moze to skor uskodit, po dvoch rokoch sa skusi stiahnut predkozka a ak by nesla potom sa to riesi

tanija133
3. mar 2011

@lenkaoravcova Ja som to tiez tak vsade citala , ale pediatricka mi povedala ze len jemnucko natahovat, nie stahovat, pokial ide...len jemnucko ocistit....A moja pediatricka je celkom fajn, taka dnesna,,,tak len tak jemne cistim, tak sem tam.... 😉

majka1981
3. mar 2011

@lenkaoravcova aj ja som to tak citala, ze pipika necistit... len neskor. Jemu sa to ani neda tam pohybat, dnes vecer som skusila daco pohybat, jemnucko, ale aj tak nic nejde, tak ja to naham.

lenkaoravcova
3. mar 2011

@majka1981 tak to zbytocne nechytaj, ja som ani starsiemu synovi nechytala lebo mu to neslo ani a teraz mu to uz pekne ide 🙂