Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
no vidím, že asi už všetky spíte, tak pááá 🙂
@ziza55 no tak by sa to malo,ale ja som si to uľahčila,kúpila som v obchode dve balenia hotových medových plátov,pokropila konakom,lebo rum sme nemali 🙂 a ten vrch som si naukladala na plech na papier na pečenie,tri pláty vedľa seba a na to som dala tie orech a šup do truby zapiect na chvilku 🙂 a potom už len naplniť,ale jje fakt najlepši na druhy deň 😝
@adrika202 aj ja som bola dve hodiny,a bol by malý aj spal ale u nás na námestí je nejaký čurbes že fašiangy,a akurat ked som tade prechádzala začalli vyhrávať tak mi ho zobudili...vrrr tak sme už išli domov potom...u nas je dnes nádherné počko,teplúčko a slniečko...
no idem ja lebo MK je ako droga a mne o 18 tej príde navšteva a je tu ako po výbuchu
Včera o 16:02 • 3 deti • Odpovedz
..............no mne by tiež spala ale rovno pri kočíku začala jedna fenka strašne štekť a aj som a zlakla a aj malá sa zobudila... tak sme šli domov... 😉 a ako dopadla návštva
@emily327 my sme boli von 4 hodiny a tiez som fest unavena ale bolo dost chladno ked zaslo slniecko,ze?
Včera o 19:06 • Odpovedz
no ale nebolo to také strašné 😀
@ziza55 ja zteba odpadnem dius ..ze aby flajtriky nezarastli..chichi
Včera o 19:21 • 1 dieťa • Odpovedz
..........to tam bolo písané , teda nie presne takto ale bolo ak chceš nájdem to a opíšem... 😉
@me Ako naposledy s´´...ešte bude veľa pekných dní... 😉
neviem či som písala ale tiež gratulujem k zúbku
@vejinka no zlatunké 5 m býbo 🙂 😝
gratulujeme 😀
@zucha pekné detičky 😉
Tak dnes je u nas v Rovinke zabijacka 😉 Tak dnes nevarim a ide sa na zabijacku 😉
@lenkaoravcova ..podarený, aký je okatý, sa budú dievčata za ním obracať..
@lenkaoravcova jeeej leusko uz sedi?
@lenkaoravcova zlatunký 🙂
@adrika202 prosím ta ak nemôzem tú lymfa... neviem čo tak potom nemôžem ani cvičiť? - lebo som našla že cvičit sa môže - ale nesmiem schudnúť tuším viac ako 3 kg za mesiac - potom sa dostávajú skodlivé látky do mlieka . Co si myslíš ty? Neviem nájsť tú stranku z kade som to čítala
@slavuska30 no oni maju obaja velke okale🙂
@ziza55 sedi tak na 90 percent, opcas sa este zapotaca 🙂
@mona777 cvičiť môžeš,len hned po cvičení sa nesmie kojiť,a vela piť treba aby sa škodliviny vyplavili z tela von...lymfodrenáž sa preto nesmie,lebo lymfatické uzliny sú mimo iného pod pazuchami,a masíruje ti to tam okolo,teda nahŕňa sa tam lymfa,spolu zo škodlivinami,a tie sa vstrebávajú do mlieka...dobrý masér by na to mal upozorniť,pokial mu nejde len o prachy...cvičením odburávaš tuk, a škodlivé látky sa filtruju cez obličky..
@lenkaoravcova ale aj tak klobuk dole...ten moj sa este neotoci ani na bok..ledva ledva pase koniky 😀 ...dufam ze plavanie tomu trosku pomoze..zaciname za2tyzdne
@lenkaoravcova krásny chalani🙂 a drobec už ako krásne sedí.. 🙂
@ziza55 tak ale my mame o mesiac viac ako vy v podstate ale pretaca sa uz dlho ale tak on ej take sidlo
@lenkaoravcova ..no ja umrem ako Leuško krásne hačá--zlatučkýýý----prekrásne!!! aj Oliverko je krásny chlapček 🙂
Ahojte babule uz tak davno som tu nebola ☹
Pozeram ze nase oktobrovcata uz krasne vyrastli a kazde jedno je nadherne 🙂
Nasa mala nezbednica uz sa sama stava na nozky 🙂
Tak budeme musiet zacat strazit ☹

@zucha - krásne fotky, prekrásne detičky, a ty vyzeráš fakt super, ako to robíš pri troch malých deťoch, ťa obdivujem, fakt, krásny ste 🙂