icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

zucha
5. mar 2011

@lenkaoravcova kde ste nechali fantaziu pri robeni deti 😀 😀 😀 Ale aspon vidno, ze maju tych istych rodicov. POdareni su, naozaj.
@mona777 ja som cvicila v pohode, nic sa nedialo, maly pil aj po cviceni. To, ze by sa nemalo cvicit, to uz davno neplati. Annag - ta co tu pomaha babam s problemom pri kojeni, to ma rozobrate aj na stranke. Inak jedine, na co som si musela davat pozor, ked som cvicila bolo, aby som nemala velku zataz, teda sa moc nesilila, lebo vtedy sa mi zacalo neumerne tvorit mlieko. Takze, ked som bola vo fitku a toto sa mi stalo, tak si viete predstavit "tu srandu" 😅 Takze som naozaj musela cvicit s mierou. Ani raz som nemala svalovicu, ani nic podobne. Teraz chodim na aquafitnes a tam sa ani nespotim 😀

me
5. mar 2011

@lenkaoravcova - ja umrem, ako sa podobajú, krásny

mona777
5. mar 2011

@zucha díky, takže mliečko v pohode pije babo a hned po cvičení alebo si si urobila trocha odstup napr. hodinu po cvičení ? viem že može byt troch kyslejšie či čo. neumerne tvoriť mlieko - čo to znamená?

zucha
5. mar 2011

odstup som mala asi 15 minut, kym som sa dostala z cvicenia domov a v pohode pil. Ale bola som osprchovana, takze necitil pot. Ten je udajne dovodom, preco dieta trosku moze odmietat pit. Ina vona matky.

mona777
5. mar 2011

@zucha a kto ti bol pri detoch ? 🙂 si dobrým vzorom - že aj mamina s troma detmi dokáze chodiť cviciť - si ma navnadila 🙂

zucha
5. mar 2011

@mona777 chodim vecer na 20.00, ked su deti uz ulozene. A strazit 3 spiace deti dokaze kazdy 😉

mona777
5. mar 2011

@zucha klobúk dolu pred tebou 😅 😅 😅 😅 😵

vejinka
5. mar 2011

caute baby ..ukazem vam ako kupeme deti z muzom..bolo to v case ked muz bol chory a erik mal sexi hlas 😀

https://vimeo.com/20680195
vejinka
5. mar 2011

inak kupeme kazdy den je to taky vecerny ritual

majka1981
5. mar 2011

@vejinka mas super muza, ze Ti tak pomaha s kupanim 🙂 . Ste krasna rodina 🙂 . A Erikov hlas nema chybu 😀 😀

vejinka
5. mar 2011

@majka1981 no da sa povedat ze ten hlas mal cely mesiac taky dostal anginu a odskakali si to hlasivky 😅 a dakujeme no muz ked pride z prace prebera stafetu a o erika sa stara az kym nezaspi vecer o pol deviatej aj uspava ho vecer vylucne muz a ja sa plne venujem vilkovi 😉

malemimi
5. mar 2011

@lenkaoravcova jee no vy ste veliký ..jee a on už sám sedí??

79vierka
5. mar 2011

Ahojte, ja som tiež z októbroviek 2010.
Teraz si užívam našu 4mesačnú Emku. Doma mám ešte aj 3,5ročnú Vikinku. Je to fakt paráda,keď máš muža,ktorý ti pomáha vo všetkom a ja mám to šťastie! 🙂

malemimi
5. mar 2011

@vejinka pekné video počuj čo si to dávala malému Vilkovi s tou vatičkou?

vejinka
5. mar 2011

@malemimi ahoj...olejcek na tamponik a krk pod patuchami a slabinky ..ale uz mu to nedavam lebo olej ma vo vode ked na hlavu davam koli tym lupinkam

lenkaoravcova
5. mar 2011

@nivejka diky moja 🙂

lenkaoravcova
5. mar 2011

@zucha hehe no sme bez fantazie 🙂 a inak aj tie tvoje pricezny sa velmi podoaju 😀

lenkaoravcova
5. mar 2011

Baby poculi ste uz o cviceni vo vakuu? idem sa nato obejdnat kamoska chdoial dva mesiace a schudla 8 kilo a to teda tucna nikdz nebola

lenkaoravcova
5. mar 2011

@vejinka super skoro ako u nas doma akurat ze chalani sa kupu spolu vo vani 😀

lenkaoravcova
5. mar 2011

@malemimi este nie uplne tak na 90 percent este sa kde tu popotaca 🙂

malemimi
5. mar 2011

@vejinka aha jasne hihi som len nevedela že čo mu ešte dávaš 😀 😀 😀 ďakujem

vejinka
5. mar 2011

@lenkaoravcova aj to bude ale kym vladzem a vojde sa do vanicky budu oddelene 😀

malemimi
5. mar 2011

@lenkaoravcova o je čo za chudnutie teda cvičenie?
a nemôžem kojím 😀
haha ale je to aj tak super ! 😉

mona777
6. mar 2011

dobré ranko, tu je nejak mrtvo, posielam vam kolač - čokoladový a vo vnútri z tvarohom - snád vás zobudí - robila som včera večer

mona777
6. mar 2011

@lenkaoravcova ahoj čitala si čo som ti písala do IP? 😉

jana_toky
6. mar 2011

@mona777 tedaaa, to vyzera dobre. Kedy to ty vsetko stihas 😉

jana_toky
6. mar 2011

baby, mam v mailiku kupon na pampers plienky, kto chce poslat, hodte mi do IP vase e-mailove adresy. 😉

malemimi
6. mar 2011

@jana_toky jee pekná fotečka!

jana_toky
6. mar 2011

@malemimi dik 🙂

jana_toky
6. mar 2011

baby, mam v mailiku kupon na pampers plienky, kto chce poslat, hodte mi do IP vase e-mailove adresy.

Zlava je takato: Plienky Active Baby - 2 Eur, Plienky Premium Care - 2.60 Eur, Plienkové nohavičky - 1.60 Eur
😀