Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@lenkaoravcova - ja umrem, ako sa podobajú, krásny
odstup som mala asi 15 minut, kym som sa dostala z cvicenia domov a v pohode pil. Ale bola som osprchovana, takze necitil pot. Ten je udajne dovodom, preco dieta trosku moze odmietat pit. Ina vona matky.
caute baby ..ukazem vam ako kupeme deti z muzom..bolo to v case ked muz bol chory a erik mal sexi hlas 😀
inak kupeme kazdy den je to taky vecerny ritual
@lenkaoravcova jee no vy ste veliký ..jee a on už sám sedí??
Ahojte, ja som tiež z októbroviek 2010.
Teraz si užívam našu 4mesačnú Emku. Doma mám ešte aj 3,5ročnú Vikinku. Je to fakt paráda,keď máš muža,ktorý ti pomáha vo všetkom a ja mám to šťastie! 🙂
@nivejka diky moja 🙂
@zucha hehe no sme bez fantazie 🙂 a inak aj tie tvoje pricezny sa velmi podoaju 😀
Baby poculi ste uz o cviceni vo vakuu? idem sa nato obejdnat kamoska chdoial dva mesiace a schudla 8 kilo a to teda tucna nikdz nebola
@vejinka super skoro ako u nas doma akurat ze chalani sa kupu spolu vo vani 😀
@malemimi este nie uplne tak na 90 percent este sa kde tu popotaca 🙂
@lenkaoravcova aj to bude ale kym vladzem a vojde sa do vanicky budu oddelene 😀
@lenkaoravcova o je čo za chudnutie teda cvičenie?
a nemôžem kojím 😀
haha ale je to aj tak super ! 😉
@lenkaoravcova ahoj čitala si čo som ti písala do IP? 😉
baby, mam v mailiku kupon na pampers plienky, kto chce poslat, hodte mi do IP vase e-mailove adresy. 😉
baby, mam v mailiku kupon na pampers plienky, kto chce poslat, hodte mi do IP vase e-mailove adresy.
Zlava je takato: Plienky Active Baby - 2 Eur, Plienky Premium Care - 2.60 Eur, Plienkové nohavičky - 1.60 Eur
😀

@lenkaoravcova kde ste nechali fantaziu pri robeni deti 😀 😀 😀 Ale aspon vidno, ze maju tych istych rodicov. POdareni su, naozaj.
@mona777 ja som cvicila v pohode, nic sa nedialo, maly pil aj po cviceni. To, ze by sa nemalo cvicit, to uz davno neplati. Annag - ta co tu pomaha babam s problemom pri kojeni, to ma rozobrate aj na stranke. Inak jedine, na co som si musela davat pozor, ked som cvicila bolo, aby som nemala velku zataz, teda sa moc nesilila, lebo vtedy sa mi zacalo neumerne tvorit mlieko. Takze, ked som bola vo fitku a toto sa mi stalo, tak si viete predstavit "tu srandu" 😅 Takze som naozaj musela cvicit s mierou. Ani raz som nemala svalovicu, ani nic podobne. Teraz chodim na aquafitnes a tam sa ani nespotim 😀