icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

slavuska30
7. mar 2011

@me aha...tak to je fajn..my už sme lepsie na tom, káka tak riedko zo dva tri razy, vyrážky mu už ustupili, len je velmi vyhladovani, lebo čo zje aj vykaka, tak posledny týždeň sa kojime aj v noci dva razy..ale hlavne že je to lepsie, este musi doužívat tu BioGaiu cele balenie a čakam na výsledok, či to nebolo sposobene tými rotavirmy..tak uvidim..

slavuska30
7. mar 2011

..a chcela som vyskusat dat malemu mrkvičku uvarenu, ale ked ma tie hnačky tak radsej počkám...ved v podsatte ma aj tak cas na prikrmy, toto ma byt vraj len na ochutnanie a zoznamenie sa so zeleninou počas kojenia..vraj podla najnovsich výskumov..

malemimi
7. mar 2011

@me my sme boli tiež dnes o 5 hore a teraz mi spinká na vankúšiku koj. 🙂

vejinka
7. mar 2011

ahojte.erik je zasa chory svokra svokor a svagor tiez uz len cakam kedy to chyti vilko ja a muz. Erik je slabi stale place drzi sa ma a k vilkovi sa nemozem ani prihovorit.nastastie ho aspom nechal kym ho nakojim a uspim a teraz ma drzi za ruku a zaspava.zatial ma len zvysenu no aj tak som hned rano volala dokine a vraj ani chodit nemam az ked bude mat vysoku horucku pripadne sople.mal pred tyzdnom anginu.a vraj viroza ze toho je teraz vsade ale podla mna je to zacinajuca chripka vsetko ho boli ani chodit nevladze.dala by som zivot len aby bol zdravy.ak do vecera sa nerozhybe pojdem na pohotovost dnes robi ona a ze ak sa pohorsi okamzite prist.lenze ako.vilka doma nemozem nechat erik neurobi ani krok auto nemame muz v praci.jedine taxikom ale to si netrufam.ach jo

slavuska30
7. mar 2011

@vejinka ahoj , no teda to je zapeklita situácia a nemás susedaa a spon co by ti pomohol s autom?dufam že sa maly rýchlo z toho dostane..

vejinka
7. mar 2011

@slavuska30 ee.vsetci su v robote

slavuska30
7. mar 2011

@vejinka no pekne...tak len dufat, ze vsetko bude ok...ja idem s Kikou ku zubarke a maleho berem v bugine, lebo tam sa neda pohnut..zubarka je v skole, su tam schody a do ambulancie ma aj tak nepusti, tak budem cakat pred dverami..des.

ziza55
7. mar 2011

@mona777 monicka prosim ta kolko trvalo ked ti ztoho sportdirectu poslali na mail potvrdenie o registracii..lebo vcera som sa registrovala a este mi nic nedoslo na mail

@repi cauko..ja by som chcela objednat ..tak ti potom napisem..len postovne je tam 24eur..neva?ak budeme len dve..dali by sme si to napoly

vejinka
7. mar 2011

@slavuska30 toto iste caka aj mna.len musim nas objednat.nebola som rok u zubarky a isto mam kazy a erik este tiez nebol a musim brat aj vilka koli kojeniu.a tiez ju mame v skole kopec schodov

slavuska30
7. mar 2011

@vejinka no to sme dopadli..inak ja mam panicky strax zo zubarov..ja so sebou idem len ked je to naozaj nevyhnutne, od straxu nedokažem ani usta otvorit..xi..ale Kika ma v žiackej, ze musi dojst, tak nex ide, ona sa neboji.. len tie sxody..ako beh cez prekažky..

me
7. mar 2011

@vejinka - júúúj to mi je lúto, nech vás tie choroby už obchádzajú

@ziza55 - cicuš včera som si dala po 100 rokoch pohár šampusu na oslave a vieš že mi malý dobre spal 😀 normálne zaspal o pol 8 a zobudil sa na papanie až o trištvrte na jednu a potom až o 5 sme mali budíček, škoda, keby potiahol do pol 7 bola by to ideálna noc 😀 , lebo bežne sa budí aj 5 x 😒

adrika202
7. mar 2011

a další víkend za nami...my sme papkali včera uvarený zemiak s postrúhanou surovou mrkvičkou a teda to mu chutilo 😝
mali sme tu cez víkend potencionálnu nevestu nášho najstaršieho 😲 a vam poviem to je teda divný pocit,ako ked vám chce niekto ukradnúť dieťa 😀 normálne som striehla ako sa k nemu správa,čo a ako mu povie...no neviem neviem,ale asi dobrá svokra nebudem 😉 a to ani nie je moje dieťa,ale priateľov syn,no je ako moj 🙂

ziza55
7. mar 2011

@me no vidis to moja..aj podla mnaz nezaskodi obcas zhresit...netreba brat to kojenie az tak prilis vazne 😝

malemimi
7. mar 2011

@vejinka ach jaj tak nech to rýchle prejde... 😒 cmuk na vyzdravenie

@adrika202 juu no ani ja si to neviem predstaviť asi potom pochopíme aké to je keď našie dieťa bude mať frajera ...ja budem asi zlá svokra...ja moje mimi nikomu nedám 😀 😀 😝 😀 😀

koxinka
7. mar 2011

@nivejka jeee dakujem moja a vy sa ako mate? pozeram ze krasne rastiete
Mam toho vela na hlave tak len sem tam tu zajdem.
Dufam ze sa mate dobre a este kojis?

kristinagregorova
7. mar 2011

@me dakujem....my uz mame skoro 5 mesiacikov...maly sa narodil v oktobri 2010...to s rannym kakanim poznam..🙂a vy uz kolko amte mesiacikov?

mona777
7. mar 2011

@ziza55 ihned ako som sa zaregistrovala mi to prislo

mona777
7. mar 2011

@kristinagregorova vitaj pekne deticky 🙂 mas

mona777
7. mar 2011

@adrika202 len bud dobra svokra, vies ze zeny to maju tazsie na svete 🙂

prosím ti ty ako krmis malého - na rukách?

snowella
7. mar 2011

@ziza55 citam, ze znova sa chystate objednavat zo Sportsdirectu. Tak, napiste, vsetky kocky, co ste odtial brali, co odtial konkretne odporucate, a co sa Vam nepacilo. Registrovala som, ze chlapcenske a panske veci boli poriadne velke a zo "zvlastnych" materialov. Ja som vtedy neskoro rozhodla, ale tiez sa mi, Zuzi, pacila ta supravicka Lonsdale limetkovo- modra - fakt je taka kriklava? A velkost nejaka mensia (pre zmenu). S teniskami spokojne?

snowella
7. mar 2011

@mona777 Ty si s tym Sportsdirectom zrejme nebola spokojna...

ziza55
7. mar 2011

@snowella ja som bola spokojna celkom..ta supravickA JE V POHO...supnem fotku..este je velka malemu ale asi velkostne zodpoveda..potrebujeme tenisky..a ked som videla ze u nas na sk lacoste100eur a tam za60..tak je to rozdiel..idem objednavat koncom tyzdna

mircova
7. mar 2011

@ziza55 to je aká veľkosť tej súpravičky? a tenisky máš akú veľkosť idem aj ja niečo objednať kým su ešte prašule 🙂

mona777
7. mar 2011

@snowella ani velmi nie - ale tenisky čo z tade mam sú super aj malého - no ostatné veci čo som videla - čo ja viem- aj krajšie viem kúpiť

ziza55
7. mar 2011

@mircova supravicka je 6-12mes.a tenisky su C2 a su mu este volne trosku

adrika202
7. mar 2011

@mona777 kojim h poležiačky,alebo v náručí,a mrkvičku papame v stoličke,lyžičkou...prečo?

kristinagregorova
7. mar 2011

@mona777 dakujem..vy uz amte 5 mesiacikov ako pozeram..my budeme mat teraz 18.marca.kedy si zacala prikrmovat?

kristinagregorova
7. mar 2011

@ziza55 ahoj..prosim ta to objednavas z nejakej stranky?a chcem sa opytat c2 je aka velkost?

mona777
7. mar 2011

@kristinagregorova dnes začínam mrkvou 🙂 - už ju papal - celkom to šlo, dnes mame 5 mes. a 2 týždne, zajtra začíname tretí týžen 🙂

ziza55
7. mar 2011

@kristinagregorova C2by malo byt 3-6mes...ale moj maly ma malinku nozicku a su mu troska velke este..www.sportdirect co.uk my sme uz objednavali..teda mona 77..ale ja by som odtial este chcela nejake tenisky tak sa chystam objednat