icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
6. mar 2011

@jana_toky jani a ta zlava plati aj ked su uz plienky v akcii?

ziza55
6. mar 2011

@mona777 mnaaaaaaaam..ty sikula jedna 🙂 ,,ja som vcera robila ten salko kolac cely plech..uz tam je len stvrtka zneho..chichi..vyyyyyyyyyborny..dik za recept monicka
ozaj baby...nejdeme objednavat zo sportdirectu? 😀 😀

mona777
6. mar 2011

@jana_toky jeeej aký ste krásny, ty si ako modelka počúvaj ma - ako to robíš 😀 A ty nepoužívaš pampersky ked ich ponúkaš? Ja som tiež dostala ten kupon - ale v tesku nemajú ani jedny z tých plienok

mona777
6. mar 2011

@ziza55 už sa ma pýtajú vacerí ludia či nejdem objednávať zo sportdirectu - ale neviem či to len tak alebo naozaj chcú objednať 😀
som rada že kolačik chutil

ziza55
6. mar 2011

@mona777 a budes objednavat monicka?ja potrebujem surne teplaky a tenisky a drahemu tenisky goratexove chcem...ak nie..tak sa tam budem musiet registrovat...alebo cez tu moniku..vies co sem pisala...

mona777
6. mar 2011

@ziza55 ja ti neviem, to musia byt vázne zaujemci - nie že si to potom rozmyslia - vsak chapes - naklady na cestovné 😉

nivejka
6. mar 2011

@mona777 .....super koláčik--pošli poštou 😀

me
6. mar 2011

Ahojte

@jana_toky jéééj aká krásna fotka, aj ja som dostala ten kupón na mail, dobré, aspoň dve eurá zlava 🙂

@mona777 no ty si šikovná, ja nechápem ako to stíhaš 😉

nivejka
6. mar 2011

@koxinka jééééj moooja...rada ťa vidím 😉 .....Karolinka je malá šibalka asi ako tá moja....aj si zmenila účes--pristane ti 😉

me
6. mar 2011

my sme boli vonku, lebo sme išli na oslavu
@mona777 inak tričko pre synovca malo úspech - chválabohu 🙂 , ale taká kosa že až, úplne som vymrzla, nenormálny vietor tu fúka 😒

me
6. mar 2011

@koxinka - ahoj, aj ja si ta pamätám, v lete sme živo diskutovali ako tehulky 🙂 , aj som pozerala tvoj album, zlatá je, porodila si nakoniec už v septembri a čo škola, aj tú sme riešili že čo a ako budeš stíhať 😉

me
6. mar 2011

@ziza55
@mona777 žeby sme dali repete? 😀 😀 😀 , len či penaženka bude stíhať 😒

ziza55
6. mar 2011

@mona777 uz som registrovana 🙂 ...ja idem objednavat v priebehu tohto mesiaca..tak ak niekto bude chciet moze sa pridat

ziza55
6. mar 2011

@me ved to moja..ani nevrav,,,ale teplaky nejake pekne potrebujem a aj tenisky...odlozila som si prachy z narodenin..a ak neobjednam teraz...miniem na stravu alebo maleho a zas nebudem mat nic 🙄 🙄

me
6. mar 2011

@ziza55 tak volačo pekné vyber, potom daj kuk, ja si veru dám pauzu, zachvílu sme na rodičáku 190 eur 😝 😝 😝 , uvidíme ako to pôjde

jana_toky
6. mar 2011

@ziza55
no to neviem 😅

jana_toky
6. mar 2011

@mona777
hmmmm, dakujem. No, fotka sa da vylepsit 🙂 .
No, ja pampersky pouzivam, ale ved ten kupon sa da vytlacit xkrat 😉 , aj keby sa to nemalo 😅 . A moze sa to pouzit aj v Bille a Dm drogeriach - tam tie plienky vacsinou maju 😉

jana_toky
6. mar 2011

@me dakujeme 😉

mona777
6. mar 2011

@me no aspon že sa mu páčilo 🙂

mona777
6. mar 2011

@nivejka ty si blízko - tak aj dohodím z okna toho koláča 🙂 ale už skoro nie je takže asi nehodím 😀

koxinka
6. mar 2011

@me ano diskutovali sme ako tehulky a teraz uz ako mamicky na plny uvazok 🙂 len keby bolo viac casu.
Ja sice pri malickej v pohodke vsetko zvladam lebo je zlatunka aspon teraz len keby skola nebola tak by mi bolo radost zit. Stale len sedim nad Bc pracou a zacinam sa ucit na statnice ☹
Ale zatial sa to da 🙂

malemimi
6. mar 2011

@koxinka
tak ti držíme palčeky nech to spravíš !! 😉

me
6. mar 2011

@jana_toky inak ty máš celkovo prekrásne fotky, akoby od profesionála, alebo máte super kvalitný foťák, samozrejme že aj malý i mamina sú krásny, ale tie fotky a hlavne tie čiernobiele v albume sú prenádhernéééé 🙂

me
6. mar 2011

@koxinka tak držíme palce, nech sa ti darí 🙂

me
6. mar 2011

@jana_toky - inak to je pravda, ved vytlačím viac kupónov a obehnem všetky obchody kde to platí 😀 , to je divné ved to by sa riadne zneužívalo, ktovie asi to je nejako zabezpečené, napr. ten čiarový kód možno prejde len raz, či blbosť? 😅

repi
6. mar 2011

@mona777
@ziza55
kocky, ak by ste objednavali z toho sportsdirectu, tiez by som sa rada k vam pridala

kristinagregorova
6. mar 2011

ahojte..rada by som sa k vam pridala...aj ja mam chlapceka ktory sa narodil 18.10.2010..a okrem neho mam aj 4-rocnu dcerku...su to moje dve zlaticka...🙂)))

me
7. mar 2011

dobré ránko, my sme dnes zase boli hore o 5, zase sa pokakal, no hrúza 😒

@kristinagregorova - vitaj 🙂 😉

slavuska30
7. mar 2011

@me ahoj, má hnačky?

me
7. mar 2011

@slavuska30 - jáj nie, len konečne kaká každý den, lebo to bolo raz za 3-4 dni, a teraz konečne pije feniklový čaj a aspon kaká, len škoda že ráno o 5 😀 a vy čo, už je lepšie?