icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

kristinagregorova
7. mar 2011

@mona777 aj my sa uz asi o dva tyzdne zacne prikrmovat...dufam,ze bude papat..🙂

mona777
7. mar 2011
mona777
7. mar 2011

baby ja by som si radšej objednala aj z tadeto - tu su super veci http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/serv... marketing-_-7th March-_-Hero 2-_-Chicco Polly Swing Friends

jana_toky
7. mar 2011

@me
dakujem. MM sa trochu foteniu venuje a tiez mame celkom fajn fotak resp. objektiv, lebo telo tej zrkadlovky co mame, je uz dost stare.
A trochu sa vzdy este pohrame vo foto programe, kde to viem malicko zosvetlit a tak, pripadne dat do CB 🙂

jana_toky
7. mar 2011

@me
hm, neviem, asi treba vyskusat 🙂

jammka
7. mar 2011

my sa nejak trapime s tymi nasimi zubkami. tak ako nenapadne vysli, tak teraz robia neplechu. mala je stale velmi uplackana, v noci nespi moc dobre, aj dnes sme uz viac menej od 5 hore a akosi sa jej nechce spat a z toho je este viac na nervy 😖 a este sa mi zda, ze aj mliecko nejak strajkuje 😒 Stelinka by stale len na didke vysela, ale asi to bude aj tymi zubkami, ze sa potrebuje ukludnit... pomaly som z toho na nervy aj ja ☹

lenkaoravcova
7. mar 2011

@malemimi www.choix.sk
idem sa tam zajtra pozriet musim sa zbavit toho brusiska ☹

lenkaoravcova
7. mar 2011

@mona777 jasne citala len som nestihla odpisat deka je nadherna urcite ti to pozriem ked to najdem daj mi tvoje cislo

tanija133
7. mar 2011

@lenkaoravcova vyzera to zaujimavo, som si to precitala...A ako dlho tam chodi tvoja kamoska? Ako casto treba cvicit? Co to stoji, jedno cvicenie?

tanija133
7. mar 2011

@mona777 A co si si objednala?

tanija133
7. mar 2011

@jana_toky pekna foto... 😉

tanija133
7. mar 2011

@kristinagregorova Aj my sme sa narodili 18.10... 🙂

mona777
7. mar 2011

@tanija133 nic lebo bola cesta draha ale chodia mi z tade akcie veeelmi dobre ceny

mami2
7. mar 2011

Ahojte baby a je tu nejaka ktora rodila 10.10.2010??

tanija133
7. mar 2011

@mami2 Dvojicky odpadnem, ti su ale krasni... 🙂 Ako bruso velike si mala, ved aj velky naklad si mala.... 😉 Ja mam tiez Miska a narodil sa 18. , ale su tu baby asi 2 ,co rodili 10.10. 10.A keby som mala dvojicky ,druhy by bol tiez urcite Marek, ale nemusim mat zas avsetko...staci mi aj tento jeden maly Misiacik....Si prirodzene otehotnela, alebo umelym oplodnenim?

tanija133
7. mar 2011

@mona777 Co stoji postovne?

mami2
7. mar 2011

dakujem tak to ti poviem ze riadny naklad som nosila zo sebou rodila som v 38tyzdni a narodili sa 10.10.2010 prirodzene som otehotnela svokra je z dojcat aj svokor ma sestry dvojky a este po maminej strane su dalsie dvojky u nas bola velka pravdepodobnost ze aj mi budeme matz dvojky

mona777
7. mar 2011

@tanija133 to bude asi to isté ako zo spordirect okolo 23 eur, už si presne nepamatam - to sa objaví až po odsúhlasení objednávky 🙂

kristinagregorova
7. mar 2011

@mona777 nie...maly ma reflux...vraj musi pit nutr.ar..lebo velmi zvrackal aj z mojho mlieka a ked sme skusili sunare.

mona777
7. mar 2011

@mami2 jeej sú kráásní - ja umriem 😀 🙂 🙂 to mate čo robiť - ani si to neviem predstaviť

mona777
7. mar 2011

@kristinagregorova aj moj ma reflux - ale pije moje mlieko - to je blbost že musí piť nutrilon ar - takže nekojíš?

koxinka
7. mar 2011

@kristinagregorova aj nasa Karolinka mala reflux a boli sme na gastro a tam nam dala zahustovadlo NUTRITON to som zmiesavala pred papanim zo svojim mlieckom a najskor som malej dala toto aj ked jej to nerobilo dobre prehltat uz len tym ze je to velmi huste a malinke deticky nevedia take huste prehltnut ☹ a hned nato som ju nakojila 🙂
Trvalo to nejaky cas kym to preslo ale teraz namame ziaden problem.

mami2
7. mar 2011

ale neni to nic hrozne len si trebalo urobit rezim a ono to ide a v noci spinkaju krasne celu noc vyspia

mona777
7. mar 2011

@mami2 to je velmi pekné mat dvojičky - ale aj tak - ja mam čo robiť z jedným - ale jasné ked sa nájde režim tak sa dá -a čo papajú - tvoje mliečko alebo ?

mami2
7. mar 2011

nie nie nutrilon a uz skusame aj kasicky!a ty este kojis?

mona777
7. mar 2011

@koxinka
@kristinagregorova my sme mali tiez nutrilon AR - ale nedala som mu to - davali sme do mojho mlieka NUTRITON - no z toho sme museli íst po niekolkých dnoch na pohotovosť a na Kramaroch mi povedal docentka - chirurgička - že tieto zahustovanlá sú len také lepy - neprirodzene zalepia žalúdok a sú z toho len problémy. Vraj z toho musí len jednoducho vyrásť - a to prirodzene - mam zavše použiť sirupčke GASTROTUSS - ten je menej lepidlový 🙂

mona777
7. mar 2011

@mami2 ja odsávam a dávam mu moje mlieko - lebo nechce pit z prsa - mala som abscesy na prse jednom a odvtedy odmieta prso - od vianoc 😝

koxinka
7. mar 2011

@mona777 no ano nasa z toho vyrastla ani nevieme ako a uz sme jej to nemuseli davat. Ale Dr mala pravdu je to obycajne lepidlo ale chvala bohu nasa z tym nemala problem 🙂

mami2
7. mar 2011

aha ja by som tiez este kojila ale bola som na operacii zlcnika a tam som dostavala lieky a preto som ich nemohla kojit ale som mala strasne vela mliecka

mona777
7. mar 2011

@mami2 a to si kedy stihla íst este aj na operáciu? chúda moje a kde boli dvojičky?