Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
nebola som tu pár dni a tolko ste popísali,mama , a pribudli nám nové maminy,fíha!! vitam!! 😵
@mona777 nie..prestala som..lebo velmi zvrackal..teraz mame pokoj,v aprili mame kontrolu geru..dufam ze uz nebude..
@tanija133 sranda...a mala si tazky porod?ja dlhy-12 hodin....no pri dcerke pred styrmi rokmi hodinu po prvych kontrakciach som porodila..maly ma za to teraz dotrapil...pozeram ze ste velky....naposledy ked ho vazili pred dvomi tyzdnami mal 8kg.vraj vela pribera?ked sa narodil vazil...3550gr..on je maly papkac..vypije az 210-240mlieka..a on pije k tomu este to na reflux preto aj tak pribera..🙂
@yvett14 dakujem za privitanie..🙂
@koxinka ....no ja ešte stále kojím,ale už aj sem-tam dokrmim jablčkom-zemiačikom a tak.....Lili je veľmi temperamentná a dáva mi veru zabrať----strašne rada sa rozčuluje--ja sa tiež ešte učím,ale akosi pri malej vôbec nestíhama budúci týždeň mám pisomné skúšky a viem niččč 😠 😠 ...tak ma chytá riadna depka 😕
@kristinagregorova - my budeme mať vo štvrtok 10 tého 5 mesiacov
no operovali ma 2mesiace po porode a dojky boli so svojim tatkom
aj my sme sa narodili 10.10.2010 marek 9.10 a misko9.12
ahojte,
reakcia na ockovanie bola nakoniec dobra. Teplotka len vecer 37,4, dala som sirupcek na noc a na druhy den bola teplotka len 37,1 a len do obeda. Maly to znasal dobre, asi som sa prilis obavala. Mozno to bolo aj tym, ze nas ockovali az teraz 😉 .
Inak uz papame z oboch prsiek, nezlostime sa, aj ked sme zacali jest len 3-4 min a kazdu hodinu. V noci sa budime 4x namiesto 3 ako predtym. Zaspavanie je trochu horsie tiez, Adamko moc nechce byt v postielke chce spat pri mne a tak krasne sa ku mne tuli, ze ho castokrat neprekladam a necham ho u seba 🙂 .
drobec mi zase spí na bruchu, pretočil sa, som z toho nervózna chodím kuk či dýcha 😒
@kristinagregorova Nie, nemala som tazky porod, asi do 3 hodin od zacatia bolestivych kontrakcii..Dalo sa to vydrzat...Mala som aj Epi, ta mi velmi nezabrala,ale bez nej si to uz naozaj neviem prestavit....Ano sme dost tazki, pred 2 tyzdnami 8 400 g, ale aj vy ste gulati poriadne.... 😉 Ja neviem kolko vypije lebo kojim, ale papame velmi casto aj kazde 2 hodky....Hlavne ze su zdravucki, horsie by bolo keby nepriberali.....Odkial si ?
bože, dneska ideme na návšetvu ku svokre..ach ach.. 😒
@jana_toky jani, dik za kupony na plienky... Nedavno som dala nalakat na akciove Pampers SLEEP AND PLAY, rovno 2 velke balenia a su hrozne. Tie bocne pasiky nie su pruzne ako u inych pampersiek a tak to dobre nesedi, tecie mu to bokom aj vrchom 😠 Tie prve 2 typy, co su na ne kupony, s tymi som spokojna. hlavne Premium Care je fajnotka, vyborne saju.
@jana_toky Inak, co sa tyka toho nocneho spania.. Tiez je pri mne a budi sa mi cim dalej, tym castejsie.. kazdu hodinu, maximalne 2 hod. Vobec nechce cumel, ani viac pritulit, ani pohojdat na rukach, len sa prisat, pocmulkat, kolkokrat uz ani nepije. Asi dobra slucka na krk.
A konecny budicek najcastejsie o strvtej ☹ A nespi dokopy ani tych 10 hodin, ako som nedavno pisala, len 8-8,5. Bez ohladu na to, ako spal cez den...

@mona777 Ahojky moja idete niečo objednávať??hihi 😀 😀