Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Ahojte žienky, prajem vám všetko naj k nášmu sviatku nech ste milované správnymi mužmi 😉
Dlhšie som sa tu neukázala, takže si idem rýchlo prečítať čo ste tu popísali. Akosi teraz nestíham, hlavne si užívame slniečko na prechádzkach 🙂
@tanija133 ja som z detvy a ty?rodila som vo zvolene...ja som rad ze papka..uz sa chystame aj prikrmovat...🙂
@koxinka my mame 8 aprila kontrolu..dufam,ze tam uz reflux nebude..
@kristinagregorova ty si z Detvy???????? Ja som z Korytárok 🙂
@mona777 hej..ja som priamo z detvy..sranda,ani by ma nenapadlo,ze tu natrafim na niekoho kto je len kusok od detvy...🙂)))
@kristinagregorova no už nie som kúsok už bývam v BA 😀 😀
aha...tak si sa daleko teda dostala.. 😉 nevadi,ved aspon popisat mozme.. 🙂
@mona777 aha..tak si sa daleko odstahovala.. 😉 nevadi,ved mozme popisat aj takto..vacsinou su tu asi vsetci z dialky.. 😒
@kristinagregorova Ja byvam v BA, povodom z Trencina a rodila som na Kramaroch....A o kolkej sa narodil Alesko? My 11:55... 🙂
no ako žienky? spomenuli si vaši chlapi že máte dnes sviatok?? 😎
môj si spomenul,dostala som červenú ružičku a veľkú horkú študentskú s višnami 😀 a to som od včera začala cvičiť brucho 😝
@lenkaoravcova fííha a je to účinné?
@snowella
nie je zaco 😉 . Inak, u nas vyhrali Pampersky Premium care. Uz len tie. Este minam tie zelene, co sme dostali od niekoho k vianociam.
A jedna katastrofa bola, ze sme dostali take bio plienky z dm drogerie a to je bleee 😝 , najprv som si hovorila, ze postupne ten jeden balik nejako miniem doma, ale ked sa mi uz treti raz precural, tak som povedala, ze vyhodit. Tvrde plienky, nesaju, zle vyzeraju noooo proste 😖 😖 😖
ahojte, no my sme mali dnes otras poobedie, boli sme s malou u alergologičky, samozrejme celá rodina, kedže mm šoféruje a Saminko musí ísť všade s maminkou, naivne som si myslela že po ceste zaspí a ja stihnem aj nákupy, no otras, vôbec nespal a potom spustil taký hysterický plač od unavy že nie a nie ho utíšiť, tak sme leteli domov a ja nie že som nestihla nakúpiť - ja som ani lieky nestihla v lekárni vybrať, no otras 😝
@malemimi no vraj ano som im tam pisala, odporucili mi nejake veci tak pojdem vyskusat ked si najdem cas 🙂

@slavuska30 no tak to ti nezavidim ..... neboj dobre dopadne ta navsteva svokry 😉 Hlavne nech uz ju mas za sebou 😉