Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Mam otazocku: Ked uvarite detickam prikrm - napr.mrkvicku, uvarite jej viac, nechate aj na druhy den v chladnicke, ako ju potom ohrievate???? A ako dlho sa moze skladovat papanie pre deticky v chladnicke? Planujem jej to robit kazdy den ale casom ked bude papat viac, tak to asi budem varit aspon na 2 dni.... Len ma zaujima ako sa to ohrieva....
@jana_toky jej, super ze to spominas s tymi plienkami z dm-ky. Ja okolo nich chodim a vzdy si vravim, ze tieto by som este chcela skusit. Tak ale teda radsej nee. Aj u nas to vyhravaju premium care. A potom este, cuduj sa svete, plienky z Lidla. Orhnala som nos, ze z Lidla nechcem, ale ked boli v akcii, tak som si povedala, ze ale vsak skusme, za tie peniaze co to bude a zdaju sa mi super. Tak teraz budeme ficat na dvoch a striedat tieto lidlacke a premium care.
@jana_toky Vobec ho nedavam do postielky , ani to uz neskusam, v noci spime spolu, uz som si zvykla, a mam to rada...v noci mi je takto pohodlnejsie kojit, len otvorim prso a lezkam si.....kedysi som vstavala k postielke, kojila vo futbalovej polohe, bolel ma chrbat, dala do postielky ...a plac.....tak znova prsnik, postielka a plac.....vzdy som byvala po noci hrozne unavena...a odkedy spime spolu vo velkej posteli , tak sa aj vyspim a aj Misko je kludny , vyspinkany, a neplace....Postielka nam sluzi uz iba na odkladanie veci a mam na nej polozeny prebalovaci pult... 😉 Ale ked raz prestanem kojit a prespi celu noc, tak by som ho samozrejme chcela vratit do postielky....Tatinko si uz tiez zvykkol...spava v obyvke 😉A cez den ju tiez nepouzivame , spime bud v hojdacke, lehatku alebo v kocari vonku ...alebo zasa vo velkej posteli 😀 Ja som za to aby babatko spalo s maminkou, citi sa tak bezpecnejsie a celkovo je kludnejsie..... 🙂
@lenkaoravcova ahoj - poslala som ti císlo tel. - este stale neviem či ideme
@lucikan @jana_toky Ja som od narodenia pouzivala Pampers premium a bola som spokojna a teraz som prvy krat kupila tie zelene Pampers a tiez sa mi zdaju byt ok.... 😉 Tie z DM ekologicke Alana sa volaju, pouziva moja kamaratka a je s nimi velmi spokojna, a nahovara ma na ne, ale aj tomu nedoverujem....No ale su Eko.... 😉
@tanija133 alesko sa narodil o 07.25hod po 12 hodinach mojho trapenia..no ta bolest stala za to.. 🙂
@tanija133 aj my pouzivame pampersky zelene-active baby a som snimi velmi spokojna..aj pri natalke sme ich pouzivali..nemenila by som.. 🙂
baby, spávajú vám drobci na brušku? ja som ho nikdy nedávala, ale teraz sa mi sám pretočí a tak spí, ale ja bojim bojim 🙂 či už sa nemusím obávať?
@emily327 ja pripravujem každý deň čerstvé,neprihrievam,ale časom ak budem na dva dni robiť tak jedine klasicky na sporáku alebo v teplej vode..určite nie mikrovlnka..tu nepoužívam vobec ...mame ju len na okrasu..xixi
dnes sme mali polievočku z mrkvy,zemiaku a kapka olivového oleja...a chutilo🙂 len bol cely umachleny lebo mi bral lyžičku :D
@mona777 oki videla som len nestiham nejako pisat, ved este v piatok mi das vediet
@me môj nevie spať na brušku a podarilo sa mu len raz otočiť a odvtedy nič, ale spava na boku, ked ho nakojim poležiačky na boku, potom tak aj zaspi v pohode, zakryjem ho paplonikom to ho aj udrzi v tej polohe a ked nechce tak sa premrvi na chrbát 🙂
@me moja nic si ztoho nerob....my mame tieto histericke revy ked niekam ideme pravidelne...polku z toho vzdy nevybavim co mam v plane...a vzdy dojdem domov vynervacena a spotena....a possledne dni reve aj vonku na prechadzke....dojdeme domov vyzleciem ho a je spokojny....nechapem 😒
@ziza55 aj môj malý sa zobudí von v kočiari a nemôžem ho utíšiť,ľudia sa po mne pozerajú, že čo mi tak ričí ☹ ale beriem so sebou čaj a keď sa zobudil tak mu dám cucnúť (lebo cumel mi nechce), ale len tak trošku a potom sa ukľudní a ešte zaspinká 🙂 včera sme išli von o 14,00h. zobudil sa po 1/2hodine dala som mu cucnúť čaj a potom mi spal ešte aj doma až do 18,00h. som normálne nechápala 🙂 aj som mala strach, že ako bude spinkať v noci a či náhodou nejde byť chorý, ale spinkal úplne normálne len 2x bol hore papať 🙂
Dievčatá, neviete mi poradiť, či môžem začať malého prikrmovať kašičkou, alebo mám radšej navariť mrkvu a začať mrkvou. Myslím takú ryžovú kašu, čo sa rozrobí s vodou. Zatiaľ som mu dala len 3-4 lyžičky mrkvovej šťavy, nech vyskúša aj inú chuť a chutila mu 🙂
Ja idem počkať kým bude mať 5 mesiacov a potom by som mu skúsila niečo dať, len neviem, či tú kašu, alebo mrkvu?
Ahojte
@ziza55
@mircova aj mne to niekedy urobí, že sa zobudí na prechádzke a predtým spal jak drevo, podľa mna je to kvoli tomuto počasiu ved ked svieti pekne slnko tak niekedy je pocitovo teplota vyššia a podla mna im je teplo, ja aj vyhodím niekedy už fusak a vtedy spí lepšie, aj dnes má byť 8 stupnov, a krásne svieti slnko, tak fusak nedám , uvidíme ako bude spať 🙂
dnešná noc otráááááááásna, malý sa budil ako vždy, ale dotoho sa furt budila aj Emmka, len som lietala z izby do izby, som myslela že ma porazí, ráno hotová nevyspatá hlava ma bolela, katastrofa, muž má nočné tak som s nimi sama,nech je už piatok 😠
@emily327 Ahoj moja, nebola som tu dlho, s tou dudkou si nerob starosti, ale tiež dakujem 😉
my este neprikrmujeme, ked som pri Matkovi robila mrkvicku a zemiak, tak som urobila iba trosku a uz som to neprihrievala - na druhy den som mu urobila nove - ale to som davala len chvilu, potom som robila polievocky zeleninove a to som mu robila do maleho hrnceka a mal to vzdy na dva dni. A ohrievala som tiez na sporaku 😵
@mircova ahoj, ja som tiez zacinala pri Matkovi tou kasou - aj ked by vraj mala kasa ist na koniec, ale nemal potom problem prejst aj na inu stravu. Teraz rozmyslame so svagrinou ci nezacat zase s kasou... jej syn ma o dva tyzdne menej ako kristinka - a obidvaja su taki, ze okrem mlieka nic nechcu, ani caj. Pondelok som kupila Kike babylove jablkovu stavu - flasku vobec nechce, tak som jej to daval po lyzickach rozriedene s vodou, ale tvarila sa pri kazdej lyzicke, ze jej to vobec nechuti...tak preto chceme zacat s kasou, ako ty pises, lebo ta chut je taka najpodobnejsia mlieku. No uvidim, planujem zacat prikrmovat, tak o tyzden - mozno dva.

@jana_toky - jani ja som aj skúsila minule dať ho do postielky, ale on sa stále pretáča teraz, raz je naboku, raz na bruchu a v postielke hned narazíl asi do tyčiek tak o desať minút už reval, tak je stále v posteli so mnou, čo už, rada by som bola keby spal v postielke, ale to už asi nebude nikdy 😝