Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
baby,mne je stale tak zle,ze by som radsej umrela,je to normalne?vsetko ma napina,ani ladnicku otvorit,kupelna ani nehovorim,v buse mi vsetci smrdia,stale mam zimnicu a zaludok v krku ☹ uz som z toho taka znechutena 😨 cakam kazdym dnom,ze bude lepsie a nic.pri malej som ani nevedela,ze som tehu...inak,gangulienka je v nemocke,krvacala treti krat,sli na pohotovost,a zistili jej brutalny hematom,tak od stvrtka tam lezi a infuzkuje 😔 snad to bude ok,ked je pod kontrolou.lekari to pekne pobabrali,ved mohla vykrvacat.a potom sa spoliehaj na nase zdravotnictvo-vraj prasknuta cievka 😠 baby a magnezium mozem si davat aj bez lekara?mne je po nom lepsie,tak snad sa nic nestane 😅
mne inak stačilo prerábať byt...obaja s mužom sme boli stále v práci popri tom stále nejaký majstri, okná, kúpeľňa , ten potreboval to ten to...keď sme to prerobili tak sme si povedali, že nikdy viac! radšej kúpime už prerobený! ale teraz z odstupom času by som zase prerábala, lebo málo bytov je podľa mojho vkusu prerobených a je to super mať všetko tak ako sa páči nám 😉
svet ja viem že nový je vždy nový, lenže ked nás súri čas. ja nechcem bývať rok u našich kým sa postaví dom 😝 ved by sme sa odstahovali pod most alebo pozabíjali. 4 mesiace čo budeme u nich bude horor. s nimi stačí pár krát za týžden
nanu, zbehni do pobocky,,,, tam ti to spravia za 5 minut 😉 naco sa mas trapit .......a s tym domom, hmm.. no podozrivo je lacny sa mi zda... zavolajte si urcite odbornika nech ho preklepne... kolegyna kupovala tiez takyto "zrekonstruovany" ...no bolo to len na oko, vyzeralo to super.. po nastahovani im splesnivela cela jedna stena... vratane celeho satnika, vydula sa im druha stena aj s kachlickami, proste neskutocne vela vlhkosti a do toho este museli spravit novy komin, lebo kominkar im povedal ze su kandidati na vyhorenie... takze bacha na cudzie rekonstrukcie 😉
vlasa, davno si tu nebola... no co by sme ti poradili, vsatky babske mediciny sme tu uz vypisali, ale ked ti je tak moc zle, neviem ci by si to nemala povedat lekarovi... a gangulienke ideme teraz vsetci drzat palceky
a k tym prerabkam este, my sme vzdy chceli s muzom byt, akoze domcek je pekne romantika, ale ked sme zvazili nase schopnosti.. tak nam prisiel lepsi byt... a samozrejme chceli sme zrekonstruovany podla nasich predstav a za dobru cenu (naivky?)... a ja neviem ci sme obaja pos stastnou hviezdou narodeni ci co.. presne taky sme zohnali, kupovali sme ho vlani v novembri.. krasny velky, pekne zrekonstruovany, od znamych 3i, 4 balkony, polozariadeny.. tak sa tesime, konecne sme teda potom mohli vhupnut na vyrobu miminka 😉 😉
bamb že podozrivo lacný!!!! 😲 neprerobené domy idú v tejto oblasti tak za 30000€ a staré vidiecke za 18000€. a také prerobené sú do 100000€
nanu, jaaaaj.. som nevedela... asi som z drahsieho kraja teda 😉 😉 ..pardon, beriem spat
aj ja chcem mať balkón 😢 😢 😢 😢 my nemáme ani jeden a je to strašné. ja už chcem bávať v dome 😢 😢 😢 😢
bamb v poho 😉
no babm,ja som tu stale,ale nemam ani silu pisat,staci,ze vsetko precitam,co ste popisali 😀 doki idem az prveho,skorej nemozem,tak snad to nebude neskoro ☹
ja len akoze ved nas byt stal 72000.- a to akoze bolo za super cenu, tu asi nikde preroeny domcek za 60tis by si nenasla 😉
ani ja nemán balkon ☹ ☹ ☹ bamb...tak to si potom kráľovná--ty máš až 4balkony...
bamb ty si od BA??..alebo??
bamb, ja to mám medzi obľúbenými už od začiatku... tak netuším ako sa mi to včera mohlo stať 🙂
ja nas mam tiez medzi "favorit" 😀 😉
nasi maju dom, a tam cez celu sirku mojej izby mam balkon.... uuuuplna parada a teraz mame taky asik 4 metrovy v obyvke... neviem si uz predstavit zivot bez balkona 😉 ale ako deti sme vyrastali v byte bez balkona a prezili sme 😉
niv, ja som z BB... hej sa mi machruje 4 balkonmi, len normalne spekulujem ake jednotlive funkcie urcim pre jednotlive balkony... jeden susiaci, jeden relaxacny, a dva pestovacie? ..hmm.. no neviem, ale asi na detskej izbicke budem musiet tie balkonove dvere nejak zamknut
ludkovia vypínam vás lebo varím obedík a idem sa učiť. prídem asi až večer tak potom vás prečítam. papa 🙂
paaa nanu, tak prijemne ucenie a zajtra prijemny zazitok... ja tu uz vecer nebudem, tak citame sa potom niekedy 😉
niv, my aj balkón máme, ale keďže pri prerábke sme zistili že máme elektrické káble na prd tak išli prachy na balkón tam a balkón ostal jedinou neprerobenou časťou bytu, už nie je z čoho, štve ma to, ale čo už. My sme byt tiež kupovali akurát keď to bolo na vrchole a dobre draho, ale čo keď som už u svokrovcov nemohla za ten svet vydržať. tu je super sme v meste, pri hrádzi, len ten neprerobený balkón je na totálne slnečnej strane, celý deň naň pečie slnko a to ja nemusím, tak naň ani nechodím, keby tak bol z druhej strany kde je tieň, to by som si užila. ja bohužiaľ neznášam slnko a horúčavy. inak je to fajn, len v lete sa "pečieme" dnu a aspoň ten balkón chýba
inak ja dnes fasa, celý deň učím na počítačoch, aspoň môžem nakúkať čo je tu nové 😉
ahojte kocky, ako sa mate? vy strasne vela vzdy popisete, nestham citat historiu, tak sa uz ani velmi nepokusam 🙂..ako vase nevolnosti? stale mate? ja som mavala celodenne, ale zacinaju sa mi skracovat 🙂 ..rano mi je celkom fajn a blbo prichadza tak okolo 15tej..ale potom som uz nepouzitelna 🙂. aj prsia menej bolia, aj ked sa zvacsili nenormalne, som uplna samantha 😀 .
cafte, pisete pisete a ja nevladzem nic, iba sedim a do blba kukam, a to mam dnes volno lebo tu treba upratat, je tu desne
ale odniesla som 4 veci z jednej izby do druhej, vybrala pradlo a preniesla ho k susiaku a naplnila pracku a uz hodinu oddychujem 😝
toni, ved to dost si uz spravila.. myslim ze by si si mala trosku oddychnut a potom pooomalicky pokracovat 😉
redkvi, ked my sme take ukecane 😅 ja sama to niekedy nestiham, mne byva tazko len k veceru a prsia ma praveze v poslednom case aj trochu rozboleli chudiatka, a mam pocit ze nie podprsenka ma na mich tlaci ale samotna koza.. au, chudiatka.. a tiez si zvykam na fakt, ze mam vobec prsia 😀
tonicka, taketo zavratne tempo mavam aj ja....a oddychovy cas este dlhsi 😀
tonicka ja som dovysávala a oddych ty kokso nevládzem tiež nič 😔 ešte musím podlahy umyť, prádlo vyvesiť, uspať syna, dovariť obed ach jo!! no ale vlastne ráno som aj žehlila si vážim, že dnes mi nieje zle tak robím, len tá únava by mohla zmiznuť
my sme tiež mali predtým dvojizbový bez balkóna ale teraz jedine s balkonom! aj tento náš je s balkónom a to je jedno z mojích kritérií! balkón, nie prvé, nie posledné poschodie, vnútorny 😉
ahojte!
tak tie nevolnosti hlavne poobede a vecer mam aj ja a stale cakam ze konecne prejdu.
inac my byvame na byte a mame dve krasne logie, naozaj je super mat balkonik 🙂
nivejka...ako sa dari?drobec poslucha? ja dnes idem na sono a budu mi merat NT tak dufam ze bude vsetko o.k. a nebudem musiet podstupit amniocentezu...
a veľmi sa mi páčia tie tehlové staré byty, lenže máloktorý ma balkón ☹
začína mi byť zle idem si nohy vyložiť pekný dník všetkým 😉
no mne je tiez divne, sa tu snazim cosi aspon spratat, ale tusim idem najprv dospat noc a potom sa uvidi, ci sa uvidi 😀 😝

nivejka ja sa nehnevám, ja som to zobrala humorne 😀
aj ja nás mám v oblúbených lebo sa mi už stalo že som išla na oktobrovky 2007 a tam neznámi ludia 😀
ja sa teraz idem trápiť s tým ročným zučtovaním poistného 😒 chcela som to poslať on-line,ale nemám doma podklady tak budem musieť íst do pobočky. 😒 vymýšlajú somariny 😒
ja by som bola rada keby sme kúpili dom ktorý sa bude dať hned obývať a po čase by sme si ho renovovali. našla som jeden za 60000€ ale úver nám dajú iba 45000€ a naši prispejú 10000€. možno keby dali cenu dole. lebo ten dom je po rekonštrukcii, tak by sme nemuseli nič robiť. aj kuchyna je tam prijatelná