icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

slavuska30
9. mar 2011

@me ano v pohode..aj ja som sa bala, ale potrebovala som ho na lepsie prevažanie v aute ked nas je tolko,,xi

me
9. mar 2011

ty kokso, práve beží na titulke tabulka oktobrovky 2011, fú ale ich je veľa, v oktobri sa asi rodí veľa detí 🙂

jana_toky
9. mar 2011

ahojte kocky,
nestiham sem pisat ani moc citat, lebo sme zacali chodit na prechadzky aj do obeda, tak som rada, ze sa najem cez den a vecer padam na hubu, takze to zasa rychlo nieco uvarit na dalsi den, umyt a do postele.
Ale mame sa celkom fajn, papame MM, aj ked pogrckavame stale priberame, tak snad je to ok.
Posielam vsetkym pozdrav a cmuk 😉

mami2
9. mar 2011

@majka1981 jej dakujem nie uz nekojim prestala som kojit po 2mesiacoch lebo som mala kamene na zlcniku tak som musela prestat a musela som ist na operaciu aj oni su jednovajecne a narodili sa 10.10.10

slavuska30
9. mar 2011

@me no ti poviem..pôrodnice budu praskať..

slavuska30
9. mar 2011

@jana_toky ahoj Jani 100rokov sa ta nevidela...xi

mami2
9. mar 2011

@malemimi no ano zvladat to zvladame su strasne dobry 🙂🙂

mona777
9. mar 2011

@me pekná fotka 🙂

mona777
9. mar 2011

@me už si dávala príkrmy ? videla som tvoj album. Ja neviem ako mam Davida prikrmovať - sediet vraj nesmie pokým sa sám neposadí, môže dostať skoliozu - aj moj mm tak dopadol - tak ho držím na ruke - ale je to o hubu.

me
9. mar 2011

@mona777 - nie, ešte som nedávala, len sme sa odfotili v stoličke, a nemáš napr. také lehátko?tam zvyknú krmiť, alebo v autosedačke vo vajíčku, ale zase budeš mať všetko špinavé 😀

malemimi
9. mar 2011

ahjte holky ste tu? mám otázku som bola malej skúsiť čielko a je dosť teplé mám juzobudiť a zmerať teplotku alebo ju mám nechať hajať?

malemimi
9. mar 2011

@mami2 a kojíš naraz? a máš ich v jednej postieľke? a keď jeden plače rozplače sa druhý ? 😉 prepáč za otázky som zvedavá

malemimi
9. mar 2011

@mona777 kamoška kŕmila svojho syna v polosede v takom lehátku

ela2710
9. mar 2011

@malemimi ak nie je velmi horuca, nechaj ju spinkat, ved ti vstane...co uz spinkate celu noc? ak nie tak jej odmeraj potom, do 38 sa nema davat ani cipok, tak zrejme by si ju budila zbytocne, ak by jej bolo zle plakala by

mona777
9. mar 2011

@malemimi
@me kúpila som lehatko z mimibazaru ale nedá sa polohovať - len v tom leží - kebyže tam viac sedí ako leží tak je to ok, sakra, bol to zobrat mm - navyše v tom David nechce byt - a v lahu nemôže papať mrkvu - to sa dusí

malemimi
9. mar 2011

@ela2710 ja neviem tak mne sa zdala horúca aj keď mala prvý krát po očkovaní 37,5 ...ja sa len bojím že nebudem vedieť čo robiť keď náhodou bude mať vysokú teplotku a aby som jej neublížila náhodou...
no spinká už 4 hodinky ...ona spinkáva po kúpaní tak do 24tej a niekedy aj do 3tej ...

malemimi
9. mar 2011

@mona777 fuu ha ja mám lehátko ale polohovatelné ...

mona777
9. mar 2011

@malemimi a nechaj Sofinku spinkat aj David mava v noci velmi horúce čielko - nebud ju

ela2710
9. mar 2011

@malemimi to ako nas maly, no vcera spal od 19:00 - 5:00 🙂 ako merias v zadocku ci v ustach? ak bude mat v zadocku 38,5 tak az v tdy sa dava cipok, nas mal bohuzial raz 39,5 a utekali sme na pohotovost, mal anginu, samozrejme vdaka poradni, kedze je tam tolko chorych ☹

malemimi
9. mar 2011

@mona777 no neviem či sa už nebudí sa mrvká trochu ☹ počkám kým sa teda sama zobudí

@ela2710 zadočku meriam...juuuj chúďatko maleé
jee prajem tomáškovi všetko naj k meninkám čo mal v podnelok 😀

ela2710
9. mar 2011

@malemimi dakujeme 🙂 a ja prajem vsetkym oktobrovkam vsetko naj k 5. mesiacu 🙂 vy davate malu sedkat ci nie? citala som vela nazorov, ze pasivne sa nema ze o vankuse a tak, ale nas sa uz normalne sam dviha, dnes uz aj chrbati zdvihol take 4 cm od matraca 🙂

malemimi
9. mar 2011

@ela2710 😉
nie nie kým sama sa neposadí nedám ju sadnúť nechcem aby sa jej skrivila chrbtica...

ela2710
9. mar 2011

@malemimi no nasmu sa to rozkazat dako neda, on uz skusa sam, myslim, ze do mesiaca sa uz aj sam vytiahne, ja sa snazim ho zabavat na decke s hrazdickou, ze nech len lezi. Ty kojis? moj maly je na UM, dokonca som teda dokrmovala od 4.mesiaca, ale krmila som len par krat a vykaslala som sa nato, lebo maly sa teda bohvieako nenajedol, kedze vypluval 🙂 hoci sme mali odporucene pediatrickou, ale povedala som jej, ze je potom hladny, a povedala, ze ok, ze staci teda Beba, ale od 5 .mesiaca uz mame davat zeleninove polievocky, vraj az potom mame prejst na Bebu 2, tak zhanam daky receptik aby bola taka redsia nech sa da pit aj cez flasu 🙂

lenkaoravcova
9. mar 2011

@mircova Podla mna je uplne jedno cim zacnem teda oobom mojim detom to bolo jedno papali pekne vsetko a pri oboch som zacala sladkym 🙂

yvett14
9. mar 2011

dievčatá tak my sme takéto veliké 😀 😀 šikovné 😀 😀

lenkaoravcova
9. mar 2011

@mona777 ved aj stolicky na krmenie su polohovacie ja maleho tak krmim

mami2
10. mar 2011

@malemimi uz nekojim ale ked som kojila tak som to skusala ze obidvoch ale bolo to nepohodlne tak som nakojila najsor jednehoa potom druheho.no ano zvycajne to tak je ked place jeden tak potom aj druhy 🙂rano ked spinkajuu a jeden sa zobudi tak chcem potichu nakrmit jeho a potom zobudim toho druheho ale ked pocuje jeden druheho ze papa tak sa ihned zobudia🙂

malemimi
10. mar 2011

@ela2710 hej hej len kojím... 🙂
aha jasne ...no veď keď to miminku nestačí tak mu treba aj pomôcť 🙂

@yvett14 haha no ta ručička v ústach haha 😀

@mami2 haha tak to je zlaté 😀 😀 😀

tak my sme mali noci 37,9 najviac potom mala len 37,2 a teraz ráno mala 38 ale nechám to tak ak by mala vyššiu tak vtedy dám liečiky teda čípok alebo pôjdem kúpiť kvapky 🙂 nie je nespokojná zlatá je takže nejak neriešim teraz tú 38osmičku

me
10. mar 2011

ahojte, dobré ránko 🙂

@yvett14 no krásavice, milé 🙂
@malemimi - no ako ste dopadli včera, mala teplotku? ja som už spala, nebola som tu, len teraz čítam

me
10. mar 2011

@malemimi jéj už čítam, písali sme naraz hihi