icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jammka
9. mar 2011

@slavuska30 drzim palce aby vam to vyslo a snad si na teba najde coskoro cas 😀

lucikan
9. mar 2011

@monca1991 aj ja nachadzam skrabanceky na lytkach a jedine co som vyhutala, ze sa to musi sam poskrabat ked si tak kopka a on teda kopkava poriadne, on pri tom aj sucha nozicky o seba, tak asi jedine z toho

kristinagregorova
9. mar 2011

@mona777 je to naozaj poucne citanie... 😉

kristinagregorova
9. mar 2011

@mysenac ani u nas este naznaky zubkov nie su-aj ked vela slinime,a strka si rucicku do pusky,este stale nic...no asi bude ako natalka,tej vysli naraz prve zubky dole ked mala 12 mesiacov 😉

kristinagregorova
9. mar 2011

@emily327 spravis aj nam?

nicky182
9. mar 2011

@kristinagregorova ahoj, ja este pouzivam fusak - este mam vanicku na kociku, ale uz od buduceho tyzdna prechadzame na sportovu cast, uz je dcerke tesno 🙂 Ja ju obliekam takto: body, pancusky,tricko s dlhym rukavom, teplaciky, hrubsie ponozticky a bunda s kapuckou. V overale uz niejde vydrzat. Aj v sportaku budem mat este fusak, kym nebude uplne teplo. Myslim si, ze je lepsie mat radsej fusak a nie tak velmi neobliekane dietatko ako opacne.

nicky182
9. mar 2011

@mircova ahoj, ja mam tiez tento problem - mam pocit, ze dcerke uz mliecko nestaci, po tej 16tej ju kojim skoro kazde 2hodiny ...do tej 21vej...potom zaspi...mne tiez DR. povedala, ze mam dat umele mliecko, aby spala celu noc ....Myslela som, ze by som jej radsej tu kasu dala do flasky, ale kamoska ma varovala, ze vraj je kasa velmi tazka na noc, ze je lepsie ju dat na veceru a na noc mliecko...hmm tak neviem teraz ze co .. 🙂 zatial sa teda kojime, uvidime dokedy 🙂 A ty si sa teda ako rozhodla ?

kristinagregorova
9. mar 2011

@nicky182 to mas asi pravdu..ja ale davam este fusak..no overal uz nie..

monca1991
9. mar 2011

@jammka to napadlo aj mna...teraz sme mu ich ostrihali uplne na doraz tak uvidime dufam ze to tam uz nebude

monca1991
9. mar 2011

@lucikan aj my statne kopkame...fuuu som si vydychla ze nejsom sama

monca1991
9. mar 2011

bay myslite ze je v pohode ked maleho davam uz do buginy?

slavuska30
9. mar 2011

@monca1991 aj my sa vozime už v bugine, ale ked je velmi xladnoi tak vo velkom kočiku 😀

me
9. mar 2011

@slavuska30 - ja ťa obdivujem že sa dáš ešte na štvrté, ja asi nemám nervy na to i ked pri pomyslení že už nebudem mať takéto krásne malé bábo ma aj mrzí, ja by som sa možno dala nahovoriť na tretie keby mi zaručili že bude dobručké, prespí noc a hlavne že ho porodím za hodinku, bude mať 3,20kg a dajú mi jeden štich - aby sa nepovedalo 😀 , nebojíš sa toho? aj tvoje deti boli veru veľké, mala si lahké pôrody? lebo ja som sa z prvého ledva spamätala, druhého som sa bála ako čerta

slavuska30
9. mar 2011

@me hihi...malinký je teraz dobre babatko, neplače, starsie boli uplne iné..vsetky ale velké a vraj kazde dalsie len vacsie..no daky braček čí sestrička by sa mu hodili lebo medzi detmi je velky vekovy rozdiel a sú z prveho manželstva a jeden nikdy nevie ako to bude ked sa pominieme, teraz meju dobry vztah, ved je to len babatko ale čo potom..tak nech neni sam 🙂 ..inak prvy bol strašný..vytláčali ho doslova zo mna, druhy ok, treti rýxly po tablete a vyvolávačke

slavuska30
9. mar 2011

@jammka xixi..veru..

mona777
9. mar 2011

@jammka kráásne foto - zlatunký smejko 🙂 je Stelinka

nicky182
9. mar 2011

@kristinagregorova uhm, jasne, mas krasne deticky 😀

kristinagregorova
9. mar 2011

@nicky182 dakujem..aj ta tvoja princeznicka je zlatucka 🙂

kristinagregorova
9. mar 2011

@kristinagregorova si priamo z bb?

kristinagregorova
9. mar 2011

@nicky182 si priamo z bb?

nicky182
9. mar 2011

@kristinagregorova nie nie som, byvam od BB 10 km ....a ty si odkial ?

kristinagregorova
9. mar 2011

@nicky182 ja byvam v detve.rodila si v bystrici?

me
9. mar 2011

@slavuska30 no tak to áno, tak nech sa vám zadarí, ty si dobrá trpezlivá mamina 🙂

nicky182
9. mar 2011

@kristinagregorova ano, napisem ti radsej IP, ok ? 😀

monca1991
9. mar 2011

@slavuska30 no sak to urcite ked bude zima pojdeme von v normalnom kociku...ja len ci tam je pohodlno...

slavuska30
9. mar 2011

@me dakujem 🙂

slavuska30
9. mar 2011

@monca1991 ja si myslim že ano,aj ked dam fusak a zakryjem este dekou, vnutri ma celkom slusny priestor, ja mam takyto a je ok

ela2710
9. mar 2011

Cawte baby, viem, ze sem casto nepisem, ale idete robit dake stretko oktobroviek 2010? rada by som spoznala maminy co maju deticky v tom istom veku ako je nas Tomasko 🙂

slavuska30
9. mar 2011

takyto..

me
9. mar 2011

@slavuska30 - jéj a normálne sa ti tam zmestí vo fusaku? Aj ja rozmýšlam že na rok by sme už len takýto používali