Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ty kokso, práve beží na titulke tabulka oktobrovky 2011, fú ale ich je veľa, v oktobri sa asi rodí veľa detí 🙂
ahojte kocky,
nestiham sem pisat ani moc citat, lebo sme zacali chodit na prechadzky aj do obeda, tak som rada, ze sa najem cez den a vecer padam na hubu, takze to zasa rychlo nieco uvarit na dalsi den, umyt a do postele.
Ale mame sa celkom fajn, papame MM, aj ked pogrckavame stale priberame, tak snad je to ok.
Posielam vsetkym pozdrav a cmuk 😉
@me no ti poviem..pôrodnice budu praskať..
@jana_toky ahoj Jani 100rokov sa ta nevidela...xi
ahjte holky ste tu? mám otázku som bola malej skúsiť čielko a je dosť teplé mám juzobudiť a zmerať teplotku alebo ju mám nechať hajať?
@ela2710 ja neviem tak mne sa zdala horúca aj keď mala prvý krát po očkovaní 37,5 ...ja sa len bojím že nebudem vedieť čo robiť keď náhodou bude mať vysokú teplotku a aby som jej neublížila náhodou...
no spinká už 4 hodinky ...ona spinkáva po kúpaní tak do 24tej a niekedy aj do 3tej ...
@malemimi no nasmu sa to rozkazat dako neda, on uz skusa sam, myslim, ze do mesiaca sa uz aj sam vytiahne, ja sa snazim ho zabavat na decke s hrazdickou, ze nech len lezi. Ty kojis? moj maly je na UM, dokonca som teda dokrmovala od 4.mesiaca, ale krmila som len par krat a vykaslala som sa nato, lebo maly sa teda bohvieako nenajedol, kedze vypluval 🙂 hoci sme mali odporucene pediatrickou, ale povedala som jej, ze je potom hladny, a povedala, ze ok, ze staci teda Beba, ale od 5 .mesiaca uz mame davat zeleninove polievocky, vraj az potom mame prejst na Bebu 2, tak zhanam daky receptik aby bola taka redsia nech sa da pit aj cez flasu 🙂
@mircova Podla mna je uplne jedno cim zacnem teda oobom mojim detom to bolo jedno papali pekne vsetko a pri oboch som zacala sladkym 🙂
@mona777 ved aj stolicky na krmenie su polohovacie ja maleho tak krmim
@malemimi uz nekojim ale ked som kojila tak som to skusala ze obidvoch ale bolo to nepohodlne tak som nakojila najsor jednehoa potom druheho.no ano zvycajne to tak je ked place jeden tak potom aj druhy 🙂rano ked spinkajuu a jeden sa zobudi tak chcem potichu nakrmit jeho a potom zobudim toho druheho ale ked pocuje jeden druheho ze papa tak sa ihned zobudia🙂
@ela2710 hej hej len kojím... 🙂
aha jasne ...no veď keď to miminku nestačí tak mu treba aj pomôcť 🙂
@yvett14 haha no ta ručička v ústach haha 😀
@mami2 haha tak to je zlaté 😀 😀 😀
tak my sme mali noci 37,9 najviac potom mala len 37,2 a teraz ráno mala 38 ale nechám to tak ak by mala vyššiu tak vtedy dám liečiky teda čípok alebo pôjdem kúpiť kvapky 🙂 nie je nespokojná zlatá je takže nejak neriešim teraz tú 38osmičku

@me ano v pohode..aj ja som sa bala, ale potrebovala som ho na lepsie prevažanie v aute ked nas je tolko,,xi