Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@mona777 - Moni a ty už dávaš, a ako mu chutí? ja začnem tak asi o dva týždne, možno skôr, len dnes má 5 mesiacov, ale tak strašne slintá ked nás vidí jesť a dočahuje ručičkami že by som mu najradšej dala 😀 , už máme pripravenú stoličku i baby karotku, a dnes by mi mala prísť miska a podbradník čo som objednávala z mimibazaru, tak sa teším, a čo mu dávaš len mrkvu?
@slavuska30 este nesedka malinky ze?davas ho tam aj hacat?
ahojte ja malemu davam na veceru kasu...prevarenu vodu a zo 5 kavovych lyziciek taka redsia aby presla cez cumlik a chuti mu...to mu davam okolo siestej vecer okolo pol osmej sa okupeme a od osmej do pol deviatej kojime a potom spinka do pol jednej ...davam mliecnu ta mu chuti skusala som aj nemliecnu ale ta mu neberie..a cely den je iba na MM a obcas cajik..
@monca1991 este nesedi, ale taha sa pekne do sedu, ked ho mam na rukach, v bugine len lezi alebo mu dvihnem na taky polosed, aby videl co sa deje 😀
prosim mam jednu otazocku,vy co uz prikrmujete, kojili ste alebo nie?nam uz DR nakazala prikrmovat ale mne sa to zda skoro
@slavuska30 ok takze neni skoro.som sa bala ho tam uz dat
@monca1991 ja este stale len kojim, hoci aj mne minule Dr kazala, ale zacnem najskor o 2 tyzdne 😉
@monca1991 no ono pisu že az od pol roka je ta bugi, ale ci leží tu alebo v kočari je skoro rovnaké
@horalka777 mne DR kazala uz v 4,5mes nech prikrmujem lebo ze on uz ma nato vahu.ze sa to urcuje podla vahy.mne sa to nezda
@slavuska30 no v podstate mas pravdu.sak mne sa mali pomali uz do kocika nezmesti(do tej prenosnej casti)
chodite s drobcami von ked je taketo skarede uprsane pocasie?
@monca1991 mne sa este zmesti, ale zas ked ideme autom vsetci, tak mam problíém vtrepat tam kočik, tak berem vtedy bugi..
@slavuska30 no bugima je v tomto super.aj my sme mali podobny problem a riesime to uz buginou
@monca1991 je viac veci, podla coho sa to urcuje, len podla samotnej vahy je podla mna blbost. Ale nie som doktor, ale nasa Dr je typ, ktory mojim tuto zimu predpisal uz 2x zbytocne atb (na virus!!!), takze ja ju uz tak vazne neberiem a rozhodla som sa kojit dalej, aj ked ma trebars na to mala vahu... kolko vazi tvoj maly?
@monca1991 chod von na tolko, kolko sama vydrzis 😉
@malemimi kolko ma tvoja mala, ked ti Dr povedala, ze este nemas prikrmovat? Asi chcem radsej tvoju Dr... 😅
8kg
@horalka777 8kg
@slavuska30 my mame takuto
moja ma cca 7
@monca1991 super..a da sa ti da do lahu?
@slavuska30 no do lahu uplne nie.on sice tak lezka ale smerom do vrchu
@monca1991 no ved to nevadi aj tak maju deti radsej ked su vyssie..xi..aspon sa pokukaju..

@yvett14 krásna bambulka 😉 syn sa poriadne na teba podobá 😀 aj moji starši sa podobajú na mňa a moju exsvokru ide z toho švihnúť. 😀 a najmenší je zasa celý ocko,ako cez kopír,ešte aj postavičku,všetko,akrat nos ma po mne 😀 😀