Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@tanija133 to lehatko čo sme kúpili stálo 13 EUR tiež. No uvidíme. Ja som začala dva týždne pred ukončeným 6 mesiacom - lebo idem do práce aby to mal moj mm jednoduchšie ked budem v práci a taktiež doktorka mi odporúčala už pred troma týždnami začať s príkrmami - no beriem ju s rezervou 😉
@snowella a miešala si ten sliz ked ti stál ? lebo ak nie tak vtedy sa to zrazí - no nevadí to - aj mne sa to druhý krát stalo - nič to nemení na kvalite. Hoci ten hladký je podla mna trocha kvalitnejší a lepšie sa s ním pracuje - tento vyzrážaný je dost vodnatý vsak? no nevadí s tým už nič nespraviš. Na budúce ked to budes robiť tak hned ako vyrobiš sliz a nacháš ho odstát tak ho občas pomiešaj aby sa takto nezrazil 🙂
@mona777 mne sa to hned zrazalo, ako som liala rozpustenu sodu k rozpustenemu mydlu. Rozmyslala som, ci tam nie je vplyv rozdielnych teplot - ked mydlo som rozpustala v horucej (vriacej) vode - a nevychladlo to a soda bola v studenej. Hej, je to take vodnate a este som s tym neprala. Ale rozpusti sa to teda pocas prania? (pri 40 stupnoch)
@snowella lepok stíham - lebo idem do práce až 23.mája - do vtedy by som to mala stíhať 🙂 A ja ho neodstavím - budem odsávať aj v práci - budem to robiť pokým to pojde 🙂 a cez leto moze mm prísť v rámci prechádzky po mlieko do práce - aspon niekedy - lebo nie som až tak daleko 🙂 Takto si to predstavujem - či tak bude uvidíme
@lenkaoravcova A ta predajna sa naozaj vola Peg perego? Na stranke Avionu, ani Peg perega taka predajna (v Avione) nie je. Ani medzi produktami Peg perega sme nic take nenasli.
@snowella rozpustí sa to - neboj - ale tie rozdielne teploty to by nemalo mať vplyv - len si to mala zavše miešať ked to stálo - myslím že by sa to scelilo - mne sa zdá že aj ja som to mala pri vyrábaní také ako grc ale do rána sa to spojilo pekne - lenže som to miešala pokym som nesla spat a potom hned ráno
@ela2710 súhlasím so @snowella čo ti písala 🙂 a s tým že každá matka vie najlepšie čo so svojim dietatkom nesúhlasím. My sme boli pred mesiacom na kramaroch na sono-k voli refluxu - každé babatko pred tým ako vojde do ordinácie na vyšetrenie sa musí nakrmiť - sestrička vždy zavolala mená detičiek a nakázala ich nakrrmiť - maminky šli kojiť do takých miestností len jedna matka tam začala pchať do dietatka mrkvu - to dieta malo asi 3 mesiace!!!!!! Ked sa jej sestrička spytala čo to robí tak jej povedala tá mamička že nech sa nestará že ona vie najlepšie čo jej dieta moze papať. Pritom sa to babatko spínalo a očividne tú mrkvu nechcelo - ved bolo malilinké - bolo mi do plaču ked som to videla. Ale toto som tu už niekde písala. Asi preto malo aj reflux - táto MAŤ podla mna nevedela čo je najlepšie pre svoje bábo
@lenkaoravcova tak to super, že im chutí.......su to maškrtníci na sladké 🙂
@snowella vies čo moja, ja som synovy objednávala xxl ale to bolo také velke ako napr. na R.Mullera, hihi dost velké ak máš 11 ročného tak ti stací L alebo pre buductnast xl ale určite nie viac. xxl tričká su ako nase 54 . a ja som kupovala fili a umbrá a to nám je dobre, len fili su trocha užšie ale dali sa roztiahnut. tu dozadu je aj anglicke čislovanie , pohladám ti a napisem. zatial pa
@snowella no moja tu je link na velkosti http://www.bayshop.sk/velkosti.html a ides objednávať?
@snowella ved to prave, ze zamestnavatel na to upozornuje, pamatam si tie maily co chodia, jeden o daniach, druhy o zdravotnom...takze bud som ja zabudla na ten mail reagovat (co sa mi nechce verit), alebo nieco pobabral zamestnavatel. Uvidim, zajtra sa popytam. Len ak zamestnavatel nebude ustretovy a nebude ochotny skumat, ci chyba bola na jeho strane, tak mam smolu, proste to musim uhradit. 😒
@slavuska30 no hej ten moj je spachtosko.hned ako ho tam daam tak zabuva
@snowella mame uz tu vacsiu s isofixom v smere jazdy ta poloha ako sa to da dat do lahu je tak ako vo vajicku, je to v smere jazdy ale ma 5 bodove pasy
@snowella prepaaac myslela som aupark nie avion
@slavuska30
Ahoj Slavka, no, nestiham sem moc chodit, maly dava zabrat casovo a vecer chodim radcej do postele 🙂 .
Chodime teraz na prechadzky doobeda aj po obede a ked je chvilocka medzi tym, tak ju vyuzijem na to, aby som sa najedla - predtym som ju vyuzivala na klikanie na MK 😀 .
Mali sme opat trampoty s papanim, potom kozne problemiky, teraz zase grckame, stale nieco ☹. Ale inak vsetko ok, mame 7400g a 64cm 😀
A vy sa mate ako??? Rastiete? 😉
@mona777 ale nechajme uz tuto temu 🙂 ja som skor myslela tak, ze darmo budes niekomu nieco vraviet, aj tak si bude robit po svojom....a boli ste na ockovani? my ideme 16-teho, dufam, ze to bude maly znasat tak dobre ako tu prvu hexu, lebo pri nej nemal teplotu ani nijaku zlu reakciu
@kristinagregorova co moja ci vam spravim?
@lenkaoravcova inak ta s tym isofixom sedacka je fakt super, ja som uz objednavala z UK 2 pre svagra a vdaka nej maly synovec prezil havariu ☹ Aj my urcite budeme kupovat iba s isofixom 😉
@lenkaoravcova Leni aku mas autosedacku? ...Chcela by som Maxi cosi Tobi, ale ta je bez isofixu...co je lepsie s Isofixom alebo bez?

@snowella ano, mne to doslo akoze k minulemu roku, ze nedodane zuctovanie za rok 2009, cize vlastne rok po funuse