icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mona777
10. mar 2011

@ela2710 este sme neboli druhý krát - až na konci mesiaca - ale David sa hrozne bojí lekárky od vtedy ako ho pichali do nožičiek - tak neviem ako to dopadne - lebo ked sme boli pred týždnom tak už ked ju vo dverách zazrel tak obrovsky plakal - sme nakoniec aj odisli ☹

ela2710
10. mar 2011

@mona777 ja som chcela napisat malemimi ale hned to napravim, sa mi tu dako pletiete 🙂
Ano deti sa zvyknu bat, nas to tak neberie staci mu dat hrkalku, co moze zuzlat v puse 🙂 dnes zacal tak divne behat jazykom po spodnej pere, po dasienku, tak dufam, ze to este nebudu zuby, vam uz idu?

@malemimi boli ste na ockovany? my ideme 16-teho, dufam, ze to bude maly znasat tak dobre ako tu prvu hexu, lebo pri nej nemal teplotu ani nijaku zlu reakciu , a aj vas vazili? kolko mate?

stanka02
10. mar 2011

My mame vacsiu sedacku isofixovu Peg Perego do 25 kg, isofixovu zakladnu pouzivam aj na skrupinku. Je univerzalna pre obe velkosti.

me
10. mar 2011

@emily327
@tanija133 nechcem vyzerať ako blbec ale čo to je isofix? 😅

me
10. mar 2011

aha ako píše stanka to bude teda akoby podstavec, a aký to má význam - nepoznám to 😅

snowella
10. mar 2011

@mona777 hej, ako si sa skamaratila s tym odsavanim 😉 a este ta trosku povzbudim, lebo aj kojenie moze mat svoje slabe stranky (alebo aspon pre mamicku narocne...) Ked sa ta moja "mala mamina cicka" budi po ulozeni pomaly kazdu polhodinu a priam krici dovtedy, pokial nedostane zivy cumel 😝.
A momentalne (v slabej chvilke a v obave z buducnosti) nechcem nic pocut o vyhodach nenutritivneho sania 😀 a spatosti s mamickou 😀 ). Idem do hajan, lebo nevieme, aka bude opat noc a ake skore rano ☹
A ze mu zemiak velmi nechutil? Citala som v pamatnej knizke starsieho syna, co sa tykalo prvych prikrmov: mam rad banany, jablcka.., ale pri ostatnych jedlach si priam poplacem a pokricim 😀 Neboj, este bude z neho taky jedak 😉, chute sa im menia (aj po rokoch).

stanka02
10. mar 2011

@me ten isofix je taka konstrukcia v plastovom obale, ktora sa priklikne na zadne sedadlo. Medzi opierkou a sedadlom mas v aute take kovove dzindziky, do ktorych sa nacvikava ten isofixovy podstavec, do podstavca sa zacvakne sedacka. Vyhoda je v tom, ze sedacka je upevnena o konstrukciu auta a poviem ti z vlasnych skusenosti je to lepsie ako pas. Zopar krat som niesla sedacku aj na pasoch, ked som isla so svokrovcami v aute, no isofix je isofix. Ja nan nedam dopustit.

mona777
10. mar 2011

@ela2710 asi áno - lebo slintá a je nervozny, nechce jest

ela2710
10. mar 2011

@mona777 nas slinta tiez uz dlho, ale nic nevidno

mona777
10. mar 2011

@snowella s odsávaním som sa nestotožnila - je mi stále lúto že nemôžem kojiť a každý večer mi tečú slzy ked ho uspávam. večer mu vždy ponúknem kozu, on sa mi díva do očí a hundre hm hm a usmieva sa jemnúčko ale sa neprisaje ani za svet

tanija133
10. mar 2011

@me Tak tak ako pise Stanka, autosedacku bez isofixu musis upevnit pasami,a autosedacky s Isofixom, uz nemusis upevnit pasmi, je to upevnene na take konstrukcii ktora je prokliknuta na zadnom sedadle, a Isofix je hlavne ovela bezpecnejsi, ale aj drahsi.... 😉

emily327
10. mar 2011

@me presne ako to Stanka napisala, sedacka je na pevno upvenena na sedadle auta. Fakt svagrov maly pri nehode prezil vdaka autosedacke. Ja mam v UK firmu, ktore predava tieto autosedacky a vyjdu lacnejsie o minimalne 50 euro 😉

slavuska30
11. mar 2011

@jana_toky ahoj Jani, no pekne mierky, rastiete ako z vody, my ideme 21.3.do poradne a na očkovanie, maly mal hnačky s podozrenim na rotaviry aj napriek tomu že bol zaočkovany 😀 , ale xvaloabohu už mu to prešlo, tiež je riadna váaha, ako sumo vyzerá 😀 , včera sme začali s oxutnávanim mrkvy, ale moc mu to nebralo..blee,inak vsetko postarom, drahy je vkuse v robote, pomaly ho ani nevidim, len cez vikendy, Kike sme pisali prihlášku na 8-ročný gympel a Martin dovliekol predstavit frajerku..no čo ti poviem..xodi ku nam ako domov..som mu povedala, že nie že dačo vyvedie... 😀 😀 ..bože ved nemôžem byť este babka 😝 , to b yvyzeralo.. 😠
..a v 7.mesiaci ideme na kontrolu na tie klbiky.. a do toho všetkého mám ešte školu na krku, tak robim čo možem..hahaha..niekedy padam na hubu, ale som spokojná 🙂

me
11. mar 2011

@slavuska30 - slavuška ako pekne si to opísala, ale poviem ti obdivujem ťa, ale fakt, a chalanisko nech si fakt dáva pozor ved ešte bude jeden súrodenec tak nech s vnukom počká 😀

slavuska30
11. mar 2011

@me diky.. 😉 no to by bola sranda, by nerozoznali vnuka od syna... 😀 😀 som vravela, že nech sa pozre na jej mamu, že tak bude aj jeho kočka vyzerat aj povahu mat, ale neodstrasila som ho..povedal že nech nepoučujem, lebo ani ja si neviem davat pozor, že vidi dôsledok (Petko) 😀 😀 😀 no nefukla by si mu jednu...???bože ved som este mlada na babku, ved my rozmyslame este nad sestričkou..hahaha

nicky182
11. mar 2011

Cavte kocky, chcem sa spytat, ci uz maju vase deticky zahojene pliecko po ockovani na TBC - my stale nie, to sa akoze kedy zahoji na jazvicku ? 😕

me
11. mar 2011

@nicky182 - do 1 roka by sa malo 🙂

malemimi
11. mar 2011

@ela2710 hej hej...no neviem presne haha ale okolo 6700g 😀

nivejka
11. mar 2011

@stanka02 .....no my tiež máme vajíčko z isofixom---ale idem ho dať preč,lebo už sa zmestíme tak s obuvákom.... 😉 😉

nivejka
11. mar 2011

čaute kočky........robím kuk na vás 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

me
11. mar 2011

@nivejka - ahoj 🙂 😉

malemimi
11. mar 2011

holky akože včera 0 a dnes ale už teraz ráno 11stupňov?? to čo je? som myslela že sa roztopím 😀

slavuska30
11. mar 2011

@nivejka ahoj..akurat som skušala či mam konečne šancu na výhru v tej sutaži na Drobčeka a vyzerá to nadejne...hahaha..som prvá...hahaha

tanija133
11. mar 2011

@nivejka kuk..... 😀

tanija133
11. mar 2011

@slavuska30 a o co tam ide v tej sutazi...? A co vyhras ...Pitny rezim?

slavuska30
11. mar 2011

@tanija133 mas poslat fotku s vodou drobček odfotenu ale v regaly v obchoda a napises v ktorom, výhrou je 6x1,5l vody Drobček, vyhravaju prví piati, sutaž je o 10,00 a 18,00hod

lenkaoravcova
11. mar 2011

@emily327 Isofix je super, ja mam pre oboch chalanov s isofixom je to sice v smere jazdy no podla mna je ovela bepecnejsia pri naraze ako to vajicko, preto ju aj pouzivam uz teraz 🙂

lenkaoravcova
11. mar 2011

@tanija133 maxi cosi su vsetky velmi dobre, ja mam maxi cosi pearl s isofixom, TObi je tiez super ma ju kamoska, Isofix je urcite bezpecnejsi pri nejakom naraze, ale zase je pravda ze sa tzasie demontuje, najma v nasom pripade ked sedacky casto prehazdujeme z auta do auta, ale pokial pouzivate stale jedno auto urcite by som kupila s isofixom

slavuska30
11. mar 2011

záver suťaže: bola som sice prvá ale zbytočne, odpisali mi, že to fotka strareho balenia..zabijem sa..u nas maju len takuto vodu, neni este nove balenie, takže nič..z toho vyplýva, že na malu kopu sa ani pes nevys.re 😀

malemimi
11. mar 2011

@slavuska30 no pekne ako by si ty za to mohla 😖