icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

slavuska30
11. mar 2011

@malemimi ved to..kaslem na to..blee

tanija133
11. mar 2011

@slavuska30 Tak to co je? tak nech si oni zabezpecia aby vo vsetykch predajnich mali uz nove balenia...To by ma nastvalo...nech si nechaju 6 flasiek vody.... 🙄

ela2710
11. mar 2011

@nicky182 nas to ma este trosku cervene - ale uz tam ma jazvicku, ked pojdes na poradnu spytaj sa tam, ze ci to ma v poho, nasmu to ani nehnisalo ani nic take, chrastcka mu rychlo odpadla, ale kazde dieta je individualne, a kazdemu sa hoja ockovania inak

tanija133
11. mar 2011

@lenkaoravcova TAk som si to nastudovala, ta tvoja Pearl s Iso vyjde okolo 400 e ( 222 E sedacka a 174 E zakladna) fu to je dost....a Tobiho som videla v akcii za 230...no uvidim co na to povie tata...Vy ste ju kde kupovali?

slavuska30
11. mar 2011

@tanija133 no ved aj mna to dožralo..čo už..

horalka777
11. mar 2011

@slavuska30 dlab na vodu 😀

kristinagregorova
11. mar 2011

@emily327tie tabulky co robis?

me
11. mar 2011

ahojte babenky, ako sa máte? My sme boli dnes vonku, bolo pekne ako na jar, len škoda že ten vietor fúkal ale na slniečku bolo super, nech je už jar 🙂

kristinagregorova
11. mar 2011

@me aj my sa uz zajtra po mesiaci vyberieme vonku..uz sme zdravi..tak uz by sme mohli ist 🙂 ..ale zacneme zajtra len takou polhodinkou,aby sme si zvykli na vzduch.. 😉

me
11. mar 2011

@kristinagregorova - júj, tak si to užite, dlho ste boli zavretý doma 🙂

kristinagregorova
11. mar 2011

@me to hej..ja sama sa uz neviem dockat 🙂

kristinagregorova
11. mar 2011

neviete mi niekto,co s vypadavajucimi vlasmi?ma s tym niekto skusenosti?

me
11. mar 2011

@kristinagregorova - to ti verím, aj ja som rada ked si môžem ísť hlavu prevetrať

a tie vlasy, skoro všetky máme s tým problém, je to hormónmi ktoré sa dávajú do poriadku po tehu a pôrode, malo by sa to do pol roka upraviť, tak všetky dúfame, že nám dovtedy niečo na hlave zostane 🙂

kristinagregorova
11. mar 2011

@me tak to dufam aj ja,lebo tie chumaciska vlasov co mi vypadaju pri cesani a aj umyvani vlasov ma privadzaju uz do placu ☹

me
11. mar 2011
jana_toky
11. mar 2011

Teda baby, ako to stihate sem pisat?
Posielam aspon aktualnu fotecku Adamka, krasny vikendik vsetkym 😉

kristinagregorova
11. mar 2011

@jana_toky krasny ste 🙂 🙂 🙂

horalka777
11. mar 2011

@jana_toky ja nestiiiiham, ani citat, vzdy len polposlednej strany, ledva ledva 😝 😅 ...a kraaaasny je 😵

horalka777
11. mar 2011

@me
@kristinagregorova nebojteeee, to je docasneeee, ja som dokaz, prsali mi aj pred dvoma rokmi a potom to prestalo, aj zhustli do predosleho normalu. Teraz mi zasa padaju jak slak, ale verim, ze sa historia zopakuje 😉

horalka777
11. mar 2011

....a tiez sme dnes boli vonku, uz rastu snezienkyyyy, je to na dobrej ceste 😵 😵 😵 😵 😵 Jaaaaaaar!

snowella
11. mar 2011

@jana_toky tu supravicku ma zo Sportsdirectu? Tiez peknucka 🙂 Ja som planovala objednavat, ale bez skusania a videnia na nas asi nie ( ja sa na to anglicke cislovanie neviem spolahnut, velakrat mi sedeli ine velkosti aj oblecenia, aj obuvi). Mozno tak pre najmensieho, na fotkach v tych veciach vyzeraju chutne . Ty si bola teda spokojna, sadli Vam veci?

snowella
11. mar 2011

@yvett14 Asi napokon nebudem objednavat. Manzel mi pripomenul, ze uz som takto na blind (bez skusania a videnia nazivo) objednavala a potom sa toho zbavovala... mozno tak pre maleho. Dakujem vsak za tipy 🙂

mona777
11. mar 2011

@tanija133 aký je rozdiel medzi pearl a isofix?

ela2710
11. mar 2011

@jana_toky Ahoj, ten je krasny ake ma riadne obocie 🙂 nasmu skoro ani nevidno 🙂

ziza55
12. mar 2011

@snowella inak ja si myslim ze tie malicke velkosti sedia a aj pre dospelych...som si objednala take drevaky a sadli jak rit na serbel 😀 ..a aj vecicky pre maleho 6-12mes...a myslim ze to sedi..mozno nesedia tie velkosti pre vacsie deti a aj drahemu som objednala sandale a boli akurat..ja idem objednat cez tu moncu nakoniec 😀

ziza55
12. mar 2011

@me juuuj moja a myslis do pol roka od porodu alebo dopolrooka odtoho ako zacali padat...mne padaju mesiac aj nieco a uz mam 3chlpy na hlave..takze zapolroka budem ako biletar 😝

me
12. mar 2011

@ziza55 - 😀 😀 😀 , neboj zlato do pol roka od pôrodu, to už hádam nejako vydržíme, mne už padali nehorázne vlasy 2x bola som z toho na prášky, teraz je to 3x a stále tam niečo mám 😀 neboj dá sa to do poriadku 😉

me
12. mar 2011

@snowella ja som tiež spokojná, je pravda že tenisky pre staršiu sú nám ešte velké, ale to je moja chyba lebo som nechcela také akurát tak som objednala väčšie, no a pre malého súprava lonsdale 6-12m je mu už dobrá ale ešte ju ponosíme dokedy bude moc teplo, takže ja som spokojná - za tie ceny - super, napr. malého nike cca 11€, malej tenisky cca 18€, crocsy 3€, tepláková súprava 10€, u nás by som to nekúpila a ked sa pozrieš na mimibazar tam predávajú tieto isté veci s riadnou prirážkou - čo je normálne ved obchodujú 😉 , ked sa objednáva velké množstvo a viacero ludí / kvôli poštovnému / tak si myslím že je to super

me
12. mar 2011

dnes bude zase krásne, ja sa teším nech už je jar, baby už ste všetky vytiahli športové verzie, ja sa tak bránim, neviem prečo, vaničku mám rada, ale malý má už mierne pokrčené nohy, niekedy sa jeduje pri zaspávaní ale nie vždy, tak si stále hovorím, že ešte počkám, ja som taká nerozhodná 😝

lenkaoravcova
12. mar 2011

@tanija133 pred rokom v decembri, ak by si chcela pozri si aladdin-kociky.sk, ak by si si nieco vybrala a odkazes sa na mna ze si moja znama dostanes na vsetko 10 percent, tak ak nieco najdes daj mi vediet a dam ti nanho cislo 🙂