Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
cafte,
tak sme dnes boli na kontrole u koznej. Uz mame super kozicku, tak som cakala, ze lekarka urobi kuk a tym to hasne.
Ale, dala nam dalsi olejcek do kupela, namiesto tych doterajsich a ze o 2 mesiace mame prist opat na kontrolu 😕 . A ja ze uz tam nepachneme 😒 . No, co uz.
Chodime na prechadzky kazdy den 2x, uz som si na to zvykla. Denne nachodime 10km, takze kila asi nenaberiem, aj ked mi nenormalne zacalo odvtedy chutit a hlavne sladke 🙂 .
Inak sa mame fajn, aj ked stale po papani pogrckavame a zacali sme vstavat okolo pol 6, pomoooooc. Normalne je o tejto dobe vyspani 😉 ,co s tym? 😀
@mona777 dakujem za info, tak skusim aj zajtra tu polievocku (odlozila som ju do chladnicky, su tam len tri zakladne suroviny, co sa mozu od zaciatku a zatial je v pohode, tak uvidime 😉 inak nedavno tu niektora z vas pisala, ze teraz sa uz zacina mixovanou kasou resp. polievkou z roznej zeleniny....tak ja uz fakt neviem 😒 asi len skusat, aby si na to zvykla
@ziza55 prosim ta..tie medove platy si aj este piekla?ci nie?
@kristinagregorova ale kde moja 😝 😀 ...kupila som v bille
holky chcela by som si objednať masážny olej pre malú značka NOBILIS TILIA a chcela som sa len opýtať či nepoznáte niekoho alebo nejakú stránku alebo lekáreň kde by mohli túto značku predávať....ďakujem vám moc
Cawte ako sa mate? dnes bolo u nas krasne, boli sme dlho vonku, teraz nas ale cestou domov zastihol dazd, vyzera to na burku. Zajtra mame ockovanie, drzte palce
@ziza55 ako maly so soplikmi? Ako ti baby pisali, so soplikmi do bazena nemozes a je to dufam len take male prechladenie. Ved sama uvidis do konca tyzdna. Dufam,ze vam to neprepukne v nadchu. My sme prvy krat mali soplik 10 dni ale velmi zly, bol sice biely ale husty a mala bola z neho fakt chora ☹ A druhy krat to trvalo 5 dni ale to bolo len malinko. Ja som uplne zufala, lebo ked svieti slniecko, tak je neskutocne teplo a ked zaleze, tak je o dost chladnejsie ☹ Tak sa chodime prechadzat len v blizkom okoli, ze ked sa okosi, tak hned idem domov a lepsie ju obleciem. Uz nech je pekna jar a nech je uz stabilne pocasie 🙂 cmuk Prajeme Patkovi skore uzdravenie 😉
@adrika202 doplnila som do tabulky, ale dala som to do 5.mesiaca lebo tie miery su fakt uz take,ze skor zodpovedaju velkosti 5.mesacneho.... ale aj tak mas najtazsie babo z oktobroviek 😀
@mysenac ja som este prikmr nedavala ale coskoro zacnem, lebo Sonicka si pyta casto papat. Alebo vyskusam najprv vodicku, ci nieje smadna lebo sa mi vidi,ze aj je od kedy sa oteplilo, lebo sem tam si iba cucne akoby od smadu a odtiahne sa. Ale ked papa, tak vycuca obe prska a este mam pocit,ze je hladna :-/ Tak uz je asi najvyssi cas na prikrm.....
@emily327 dakujeme pekne za rady moja 😉 ..no sopliky su riedke biele..odsajem raz max 2xdenne..uvidime ako sa to vyvrbi 😲 ..inak mas pravdu uz nech je teplucko stale..lebo take pocasie z extremu do extremu..o hruuuza..najhorsie na choroby..akurat som sa chcela sptytat na tie prikrmy...ale citam ze este nedavas...ani ja..ale tiez by som chcela zacat za take 2tyzdne..uvidime ako im zachuti 🙂
@tanija133 tani ty chces kedy zacat s prikrmami?
@jana_toky túto značku nám odporučila masérka čo sme boli vtedy s malou ale aj iné značky ...to sú také tie kvalitné a lisované za studena 😉
@me hej hej ...ja len či to niekto nevie lacnejšie zohnať(myslím poštovné a tak ) haha alebo predajňu v BA to by bolo lepšie
no tu včeliu koz.som kukala aj ja už a asi objednám a dik 😉
@tanija133 tak tak 🙂

@mysenac zeleninka by sa mala skúsať tri dni jeden druh a potom dlašie tri dni druhý druh a tak pokračovať s dalším. Aby sa zistili možné alergie na príslušnú zeleninu. Mixovať zeleninu po jednom dni to neni moc dobré - a najma ak ti neche samotnú mrkvu. Moj David prvý den sa len čudoval čo mu to davam a druhy a tretí den už s tou mrkvou trocha vedel čo sa ide diať.
prečítaj si toto : http://babetko.rodinka.sk/index.php?id=385469