Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@slavuska30 - parádne miery, chlap jak hora, výšku máme rovnakú ale sme o 800g lahší a to sme starší o dva týždne 🙂
@me xi..ved si lubi papkat..po každe z dvoch cickov 😀 ...zaxvilu nas dobehnete vahovo, my zas stojime na výske ..stale 70cm..
@slavuska30 jeeej zlaty je tvoj valibuk 🙂 🙂
@majka1981 dakujem 🙂
Ahojte... co nove?? este sa nechystate dat drobcov do sportaku? mna to uz cuka ale este sa mi to zda skoro.. aj ked uz mi nespi cely cas vonku ako kedysi a ked je hore tak zuri lebo chce vidiet..a najnovsie sa chyti okraja vanicky a dviha hlavu.... len este sa mi zda dost chladno a v sportovom by vol viac odhaleny.... kedy date do sportakov vy? ja som rozmyslala ze tak koncom aprila by to slo
@cukruska1920 aj ja dám malého do športiaka asi až v máji, tiež sa mi to zdá skoro a malý je vo vaničke spokojný zatiaľ, uvidíme dokedy, lebo každý deň vymýšľa niečo nové 😉
@mircova uz ti sedi sam?
@cukruska1920 my sme v sportaku uz mesiac 😉
@vejinka fiha... no sikovny ste... uz ti sedi sam??
@cukruska1920 ano uz sa udrzi. 😉
@slavuska30 @vejinka zlaty su tí Vaši chalani, z fotiek by som povedala, ze su minimalne o dva mesiace starsi ako nasa mala🙂 ale ved my Vas raz dobehneme 😀
u nas sa zatial nesedi, teda sama sa este neudrzi, ale do sedu sa taha stale. namiesto toho Stelinka uz pekne stoji, z coho som trosku vyvalena. snad nebude skor chodit ako sediet... 😀
@vejinka Vilko naozaj vyzera ovela starsie🙂
dik za radu, my by sme mali ist k ortopedovi asi az v maji (po pol roku od prvej prehliadky). jasne, ze ju nedavam zatial moc casto na nohy, ale vdzy ked ju mam na rukach a sedim, tak sa uz sama stavia, tak snad bude vsetko ok. ja som inak podla mojej mamy zacala chodit ako pol rocna 😀
@jammka po rocna? Je to vobec mozne? Myslim ze tvoja maminka si uznepamata a poplietla si to. V pol roku si mohla nanajvys lozit aj to je nepravdepodobne volakedy boli deti ovela lenivsie lebo nemali tolko podnetov hraciek na vyvoj takze dovolim si spochybnit slova tvojej maminky.
@vejinka urcite si to pamäta dobre🙂 zevraj som bola strasne zive dieta a lozila som za dudlom ako trojmesacna, to mi tvrdil otec, ktory ten dudel predomnou tahal 😉 tiez mi to znie neuveritelne, ale potvrdili mi to viaceri z rodiny... nemam si preco vymyslat a ani moja mamina nie 😉
@cukruska1920 ťahá sa do sedu aj sám, ale nenechávam ho sedieť samého,buď ho dám do kresielka do takého poloľahu, alebo podložím vankúšikom, aj som niekde čítala, že by sa to ešte na dlho nemalo,kvoli chrbátiku, ale on sa aj tak sám snaží posadiť. 🙂 ...aj vo vaničke ho občas dám do takého polosedu keď je hore a začne mrnčať, to potom všetko naokolo obzerá a zabudne aj plakať 🙂
@jammka @mircova ahojte zienky, taka uplne ze blba otazka asi, ale strasne sa chcem spytat - to tahane do sedu, to ako vyzera? z akej polohy sa tahaju deticky do sedu? u nas ziadne tahanie sa nikde sa nekona, iba sa pretaca na boky a vykruca ako paragraf a parkrat sa pretocil z bruska na chrbatik. O sede nechyruje ani najmensim omylom. Ale vsak ma svoj cas, jasne, ale aj tak ma to velmi zaujima, lebo si to neviem predstavit. Len som raz videla male 6 mesacne ako si sadlo (ono bolo extremne sikovne v tomto smere), ale to babo to robilo tak, ze sa dalo na 4 a potom nejak podsunulo tie nozky. Tak som si to fixla, ze takto sa deti budu davat do sedu.
@lucikan malému podám prsty na ruchách a on sa chytí a priťahuje sa do sedu, občas mu trošku pomôžem, ale keď má dobrú náladu tak sa ťahá úplne sám, alebo ho dám do polosedu podložím vankúšikom a on sa nadvihuje cca 10 cm akoby sa chcel posadiť 🙂 ...........vraj by dieťa nemalo preskočiť túto fázu, malo by najprv sedieť a až potom chodiť, niekde som to čítala, vraj je to dôležité, ale neviem už prečo, no ale čo narobíš, keď sa nedá tak sa nedá 🙂

@vejinka 🙂