icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

lucikan
31. mar 2011

@jammka tak to je mi luto, dufam ze uz je teraz lepsie. S tymi zabalmi neporadim, este som si take nezistovala, ale nebolo by na skodu. Ak si nieco skusala, daj vediet, ci pomohlo.
Aj u nas sa to nakoniec prejavilo, sice teplota nebola, iba 37,1 som v noci namerala, ale bol skoro stale nacucnuty na mne. Skoro celu noc, jedenkrat dokonca hodinu a daco v kuse. My aj inak sme v noci hore 4-5 krat, ale su to take rychle nakojenia, toto bol extrem aj na nas.

me
31. mar 2011

@jammka
@lucikan mokrá plienka alebo uterák na telo / trup, ale zábaly sa dávajú ked bude riadne choré a bude mať vysokú teplotu nad 39, a nebude sa dať zraziť, ale po očkovaní ide teplota dole - netreba zábaly

jammka
31. mar 2011

@me diky za radu, cipok asi zabral a uz mame len 37,5 tak na noc jej ho uz ani nebudem davat. snad do rana budeme fit 😒 ja som jej dala na chvilku mokru vreckovku na cielko a zápästia, lebo sa mi zdalo, ze je neskutocne horuca, mozno aj to trosku zabralo 😖
@lucikan

jana_toky
31. mar 2011

cafte kocky, dlho som tu nebola, normalne nestiham od kedy chodime aj doobeda na prechadzky. Ale hlavne, ze Adamko je spokojny. Nachodime denne 10km, ak nie viac, uz to normalne zacinam citit v nohach a prisun kalorii je tiez dvojnasobny - stale nieco chrumem 😉.
Mame sa celkom fajn, papame dobre, mame necelych 8kg, aj grckanie je opat v norme. Este sme sa sice nepretocili, ale ocakavam to kazdu chvilu 🙂 . Sme stale plne na MM a zacinam sa obavat prikrmov, lebo kazdej z nas tusim lekarka radi zacat niecim inym ☹ , tak uvidime, ved poradnu mame az zaciatkom maja a zaroven budeme ockovat 😖 .
Chcela by som zacat chodit o mesiac plavat, ale stale mam hokej s tymi plavkami, ci plienkami. Tie ktore chodite, kde ste prosim zohnali tie plavky???
Dufam, ze sa mate vsetky fajn a tie ktore nie, drzim palceky, nech sa to da coskoro do normalu.
Drzkajte sa, paaaaaaaa.

me
31. mar 2011

@jammka - čítala som že na ruky a nohy sa nemajú dávať zábaly, len na trup alebo osprchovať vo vlažnej vode, my sme to zažili 1x a bolo to hrozné, dcérke sme nevedeli zraziť 40-tku,mala dva roky, dávali sme zábaly, ale NIKDY sa nesmú dávať zábali ked má dieťa studené ruky a nohy - mohlo by skolabovať

ela2710
31. mar 2011

@jana_toky Ahoj u nas v drogerii maju aj pampers do vody 😉 ani ja sem casto nechodim, nie je cas, konecne ma priatel pustil do kuchyne (je vyuceny kuchar - takze kuchyna je jeho teritorium 😀 ) a dost vela pracuje, takze som stale s malym ja a chodime vela vela na prechadzky, ked je teraz tak krasne 🙂 my mame necelych 10 kg ale maly je na UM, takze tam sa vzdy rata s vacsou vahou 🙂

nicky182
31. mar 2011

@mona777 fiiiha, uz ides do prace ? asi musi stat za to 😀

nicky182
31. mar 2011

@kristinagregorova ahoj, fajne sa mame 😀 mala rastie ako z vody, je ziva, vsetko sa jej paci, mam z nej velku radost ! zatial nebadam, ze by sa dialo s dcerkou nieco zvlastne, duuufam, ze jej nic nehrozi 😲 😲 a vy sa ako mate ?

nicky182
31. mar 2011

@me kasu mi odporucila Dr, lebo dcerka tiez hrozne spala, mrvila sa, mrncala, bola hladna...Zacala som jej davat HAMI kasu ryzovu, HAMI NA DOBRU NOC od 4m.-obilninova, ryzova je taka jemnejsia, mne sa zda chutnejsia a obilninova je tak inaksia, viac zasycuje...vraj by z toho nemala nejak extremne priberat ...spravim jej to take redsie, napr 150ml vody a 4 lyzice 🤐 ...velmi jej to chuti..po kupani vypije kasu a este moje cicik pocuca ...spi 8-9 hod..ale aj tal sa mrvi, ale to preto, ze najnovsie chce spat na boku a ked zaspi prevali sa na chrbat a zobudi sa 😀 😀 😀

nicky182
31. mar 2011

@kristinagregorova hej hej, viem, ze daktore zeny nemaju vobec ...len mi je to cudne, ze uz sm raz mala a teraz nic, hmmm .... 😒

me
31. mar 2011

@nicky182 ja mám každý mesiac už od decembra a kojím 😒 😒 😒

nicky182
31. mar 2011

ahoj, je od AGROKARPATY, je celkom chutny, taky ruzovy obal ma...pila som ho dva dni, aj to len jednu salku denne (3dcl) a pekne sa to rozbehlo 😀 AJ od LERROS bol dobry, len mne uz hrozne liezol na nervy, pila som ho v postate do teraz, cize 5m...

nicky182
31. mar 2011

@me jaaaj, no super, co ? a mas pravidelne ?

me
31. mar 2011

@nicky182 no úžas, ja som v tomto šikovná aj po prvom som hned dostala, ale čo už 😠 , mám dlhší cyklus cca 36 dní

kristinagregorova
1. apr 2011

@nicky182 my tiez dobre 🙂 papame,rastieme...som rada ze ste o.k..a zo spinkanim ako?

kristinagregorova
1. apr 2011

@jammka mokra..ale nie prilis studena..na to pozor

monca1991
1. apr 2011

ahojte baby prosim vas kolko trva prerezavanie zubkov?je pisane vsetko okolo toho ale nie kolko to trva...

jammka
1. apr 2011

@me @kristinagregorova vdaka kocky, dufam, ze Vase rady nebudem nikdy potrebovat, ale clovek nikdy nevie 😒
chvalabohu uz rano teplota nebola a vsetko je po starom, takze to mame stastne za sebou🙂

aduska82
1. apr 2011

ahojte kocky my sme boli v pondelok na druhom ockovani maly trosku poplakal ale potom bolo fajn...aj ked na druhy den bol trochu mrzuty ale teplota nebola...aj my sme sa uz s dr. dohodli ze zacneme davat prikrmy a malemu nenormalne chutia..dala som najprv len mrkvicku a vcera uz aj zemiacik a nesiel sa dopapat...a na vecer davam tiez uz aj kasicku ale taku redsiu okolo siestej okolo siedmej sa kupeme a potom este cicik a spinkat...po novom tiez zaspavame na boku a musi mat cez ocka plienocku aj teraz tak zaspal 🙂 a miery sme mali 7700g a 71,5cm

me
1. apr 2011

@monca1991 -to ti nikto nepovie, je to individuálne, my sme slintali od 2m a vyšiel mu ked mal necelých 5m, posledný mesiac sa často jedoval a škrabal dasná

kristinagregorova
1. apr 2011

@jammka 🙂

mona777
1. apr 2011

@kristinagregorova myslíš ten sunar Nutradefense? to by bolo super 🙂

mona777
1. apr 2011

@snowella na mna doperidon posobil hned na druhý den -takže na druhý den som znížila davku o 2 tablekty a takto som znižovala do dnes - nechcela sm to prestat brat hned, lebo neviem ako by to dopadlo - na tej stranke annag sa píše, že znižovať postupne po nejakom čase - ja sm znižovala na druhý den hned. Ale mliečka som mala hrozne vela hned na druhý den. Kúpila sm si Motilium - tším 5 Eur ale je tam malo dabletiek. Costi neviem aka je cena - lebo je len na predpis a mne to nemá kto predpísať - moja doktorka neuznáva takéto veci - vždy som to riešila len cez laktačné poradkyne, aj ked som mala absces.

mona777
1. apr 2011

@nicky182 moja praca je normalna - len moj mm zarába hrozne malo - nestačí nam to na splatku úveru a mesačné platby - elektrika, voda, atd. - tieto dve položky by sme nezaplatili z jeho platu - takže musím íst do prace

kristinagregorova
1. apr 2011

@mona777 hej ten.

vejinka
1. apr 2011

caute baby nemam cas vas ani citat nieto este prispievat ale zijeme mame sa dobre...a vilko sa rozhodol ze ma znici 😅

monca1991
1. apr 2011

@me no my tiez slintame asi od 2-3 mesiacikov ale teraz uz mame aj bolesti a horucky.neska mal 38,2a tak som mu dala panadol pre deti.sak snad nebude mat tieo stavy dlho

mona777
1. apr 2011

@kristinagregorova hm - to som rada, ja som myslela, že je to niečo nové ten Nutradefense, ale asi nie je úplne nový. Som rada, že chutil 🙂 dufam, že bude chutit aj nám, ked bude treba podávať

mona777
1. apr 2011

baby, čo sa stane ak sa napijem trocha vína. Som otvorila také super, že z Chile omylom - robila som maso na víne a toto som tam bachla a troška si chcem dať - lebo ked som ho olizla, tak bolo suprové

mona777
1. apr 2011

@vejinka asi ta riadne ničí - lebo ta ani nepočuť 😉