icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

lucikan
1. apr 2011

@mona777 kludne si z neho daj, ak napr si das deci vinka a tri hodky nepojdes kojit si v pohode, mozno aj skorej ak rychlo odburavas alkohol, na sme.sk je aj kalkulacka na vypocet alkoholu v krvi, si potom mozes natukat, aby si bola uplne safe

nicky182
1. apr 2011

@me jeeezisi, "gratulujem" .... 😢 a nejaka antikoncepcoa by ti to neskratila ? alebo kojis este ?

nicky182
1. apr 2011

@kristinagregorova super, to sa tesim 🙂 so spinkanim je to relativne dobre, aj ked sa stale mrvi, "lozi" po postielke...ale davam ju do vaku, tak sa pohybuje menej, menej sa budi .. v principe som spokojna 😀

mona777
1. apr 2011

@lucikan som si trocha dala - no ja musím za hodinu íst "kojť" - odsávam ale on sa za chvílku zobudí - sakra

nicky182
1. apr 2011

@mona777 chapem, prepac ....je to hrozne v dnesnej dobe...este aj materska je taka nizka ☹

mona777
1. apr 2011

@lucikan dakujem, mi vyšlo,že vytriezviem za 3 minúty 🙂 ale dala som si akože deci - 3 glgy - tak hadam je to 1dcl

lucikan
1. apr 2011

Chcem sa poradit - Mate niekto slnecnu striesku na kocik? myslim namiesto slnecnika. Ja som uz prevetrala prvykrat sportovu verziu a zistila som ze bez dodatocnej clony to nepojde. Uvazujem nad touto: http://shop.babetkovo.sk/index.php/detske-kocik...
Mate niekto skusenost? ALebo nejaku inu?

lucikan
1. apr 2011

@mona777 🙂 tak super

mona777
1. apr 2011

@lucikan slnečnú striešku nemam - používam plienku farebenú - ladí mi ku kočíku. Ale videla som jednu ako nahána striešku - lebo fúkal vietor a odletela 🙂 🙂

ela2710
2. apr 2011

@mona777 aj ja som stretla maminu, ktora striesku pridrzala 🙂 ja nepouzivam ani tu plienku mame kociar s dobrou strechou, takze ked ju uplne malemu vystriem, tak mu nic nesvieti a ked bude sediet, tak mu tam prejde malo slniecka a to uz mu kupim nejaku detsku siltovku 🙂

ela2710
2. apr 2011

@mona777 aj ja som stretla maminu, ktora striesku pridrzala 🙂 ja nepouzivam ani tu plienku mame kociar s dobrou strechou, takze ked ju uplne malemu vystriem, tak mu nic nesvieti a ked bude sediet, tak mu tam prejde malo slniecka a to uz mu kupim nejaku detsku siltovku 🙂

me
2. apr 2011

@monca1991 -tak ked ho to už takto trápi chúdatko tak by sa mali už každú chvílu prerezať tie zúbky

me
2. apr 2011

@lucikan - nevyzerá to zle, ja mám taký šilt na kočíku a ked nestačí tak tiež prehadzujem plienku, alebo otočím kočík ked sa dá 🙂

monca1991
2. apr 2011

@me dufajme nemozem sa na neho pozerat...by som najradsej plakala s nim

kristinagregorova
2. apr 2011

@nicky182 aj ja som maleho davala,lebo on sa mi uz nezmestil do perinky..a chcel byt stale zabaleny-asi sa tak citil dobre..dali sme ho do vaku abolo o.k...ale uz teraz nie,,uz ho to preslo. 🙂

lucikan
2. apr 2011

@mona777 no fuha, to by ma svihlo musiet to nahanat niekde, byvam vo velmi veternej oblasti. Ono to predavaju s dakymi univerzalnymi klipsnami, tak to by chcelo vidiet nazivo, ze ako silno sa daju zacvaknut.
A plienku upevnujes niecim? Lebo aj to inak lahko odvanie asi ze?
@ela2710 ono ano, ked bude uz sediet bude fajn, to mu zacloni strecha pekne, len ked je v tej uplne leznej polohe, tak roooovno na ocka mu poobedne slnko svieti a to ho jeduje pochopitelne, obraciam zatial kociar, ale to sa mi potom zle manevruje...

vejinka
2. apr 2011

caute kocky tu su tie slubene fotecky 😉

vejinka
2. apr 2011

ta babika je o mesiac mladsia od Erika 😉

vejinka
2. apr 2011

ja striesku nemam ale slnecnik je velmi pekny vo farbe kocika...tak uz mu ho tam namontovala 😉 zatial ho nechyta uvidime co bude dalej..pamatam ze Erik ho skoro zlikvidol tak nim drmal 😀

mona777
2. apr 2011

@lucikan ja upevnujem plienku na kočík takým štipcom - mam hračku ktorá sa kvačká štipcom na kočík a ten používam aj na pridržanie plienky - je to praktické a pekné zaroveň. A klipsne sú nanič - ja mam kočík kde je plno klipsní a stále sa to odopína - neda sa mi ani lahký nákup poriadne previesť v tej kapse - je to o nervy, každú chvílku to zapínam

kristinagregorova
2. apr 2011

@vejinka krasny ste 🙂 🙂 🙂

nicky182
2. apr 2011

@kristinagregorova 😀 😀 simka sa aj tak odkopavala, teraz jej aspon v tm nie je zimka 🙂 🙂

horalka777
2. apr 2011

@vejinka krasnych chalanov mas 🙂

kristinagregorova
3. apr 2011

@nicky182 aj aleško sa odkopaval..no uz teraz pekne spinka 🙂

adrika202
3. apr 2011

ahojte dievčence...nestiham vás ani čítať,náš Samko si vyžaduje celeho človeka cez deň a večer sa mi už nechce 😕 dnes sme boli trošku von,v prírode 😀

jammka
4. apr 2011

@me dnes som rozmyslala nad tym, ci uz je potrebne umyvat malej zubky, ma ich vyse polku vonku. citala som si tu na MK ohladom umyvania a niekde je spomenuty aj dajaky naprstok, ze nim sa zubky pretieraju?! nemas s tym skusenosti? ako si to robila pri starsej ty, alebo ako to budes robit teraz, kedze aj vy ste uz zubaty? 😉
mne sa to zda este priskoro, ale ked uz zacnem prikrmovat, asi bude potrebne, jej zubky niecim precistit, nie?

kristinagregorova
4. apr 2011

@jammka my sme zacali pri starsej ked mala 7 mesiacov a to sme este zubky nemali 😉 aj malemu uz zacnem-tym naprstkom,je to dostupne v lekarni 🙂 neboj sa,tym jej neublizis...mayl este zubky nema,ale jemne mu to dasienka premasiruje...malej nam to pomahalo,bola vzdy kludnejsia 🙂

me
4. apr 2011

@jammka aj ja si myslím že ten náprstok bude najlepší 🙂

gabina84
5. apr 2011

Ahojte mamicky, dlho som tu nebola, nejako neni casu 🙂 Ked je tak krasne chodime stale von ale dnes sa mi veru moc nechcelo, boli ma cely clovek.Musim si aky kupit krokomer aby som vedela kolko toho nachodime.Domov chodime len papat a vecer spinkat 😀

gabina84
5. apr 2011

@adrika202 jeeeej kraasneho valibuka mas 😀