Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@gabina84 aj my máme stále prázdny sekretár 😀
ahojte mam jednu veliku otazku.prosim vas ako mam malemu pripravit Nestle ryzovu nemliecnu kasu?je tu pisane ze to mam zarobit s mliekom ale v lekarni som si vyslovene pytala kasu ktoru zarobim s vodou.a na koniec ved je nemliecna tak ako to ze ju mam zarobit s mliekom???vobec sa v tom neviznam tak prosim ako to vlastne je?
@horalka777 🙂 🙂 setrime na zubnej paste aspon a my aj na sampone 🙂
ahojte, od zajtra je v Bille akcia na Pampers plienocky - 62ks za 9.90 euro 😉
@me no nas sa vo vahe velmi rozbehol na zciatku, teraz uz tolko nepribera, dokonca uz dva dni za sebou sa v noci nezobudil na papanie, mliecko pije len 3 krat do dna a na obed papa prikrmy, teda neje ani vela, to skor na zciatku vela vela priberal teraz uz ide len o gramy, vtedy slo o kila 😉
@monca1991 ja som odsavala medelou rucnou bola vyborna, ale tak kupuj tie mliecne, my mame kasiciek plnu skrinu, lenze ja teraz davam najskor zeleninku a ovocie az potom zacnem s kasami 🙂
Ahojte..co nove dlho som tu nebola...cele dni sme vonku ked je pekne lebo maly vymysla ked sme doma. Vcera sme boli na kontrole ramienka a konecne sa moze zaockovat....inak prespia vam uz deti celu noc?maly sa budi...
@cukruska1920
@me nas krpcek uz dva dni po sebe prespal celu noc 🙂 spinka od tej pol osmej - osmej az do rana do siestej 🙂
@me aj ja som na tom s odsavanim rovnako. nejak mi to nejde, prave vcera som bola dlhsie mimo malej, tak som si chcela odsat, nech ma mliecko pre istotu pripravene a podarilo sa mi len 50 ml 😒 ale aj to ju aspon na chvilu zasytilo🙂
mala bola u mojej maminy a vravela mi, ze ked jej to mliecko davala, ze polka z toho bola "smotana", takze mozno jej staci aj take mnozstvo 😉 ale iste je, ze mala ma 100% lepsi tah ako odsavacka 😀

@jammka kolko uz mate zubkov? my mame este zatial prazdny sekretar ako tomu hovori moj ocino 🙂 ale ja jej zubky cistim len tak navlhcenou plienkou natiahnutou na prste a paci sa jej to