Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Ahojte,
tak ako som vcera dumala nad tym, ze sa neotaca, tak dnes sa prvy krat otocil 😵 😵 .
@snowella dakujem, si zlata 🙂 . Ja viem, ze na vsetko pride cas.
@nicky182 precitaj si ten clanok, co som dala vcera link (3 prispevky pred Tvojim prispevkom) 😉
na lezanie na brusku pomaha, ked sa dietatko pozera do zrkadla 😉
Pocujte kocky, ke dje uz tak teplo, slnko pali, natierate deticky nejakym opalovacim kremom ? Alebo je to este skoro ? Myslim, ze dcerku uz zacina "chytat" na lickach a nosteku...a rucicky , samoska ...snazim sa ju nevystavovat priamemu slnku, ALE ... Ktory kremik je najlepsi ?
ja mám daylong baby 30, 50ml cca 10 eur
tu to dako mrzne..zeby pocasim? 😀
počasím, sviatkami a tak, 🙂 🙂 🙂
no joooo ozaj veselu velku noc a kopec darcekov pod stromcekom😀 😀 😀
Ahojte dievcata...mali vase babatka z nicoho nic teploty? maly ma uz treti den teploty 38-39 a skace mu to hore dole..vcera sme boli aj na pohotovosti ale nic moc nepovedali...neviem z coho to moze byt...zuby to niesu ☹
@cukruska1920 nas to mal takto isto, po dvoch dnoch mal anginu - trea ist k lekarke, inak mozte skonict ako mi na antibiotikach - a co vam povedali na pohotovosti? skusaj davat paralenove cipky, a vlazny kupel 😉
@cukruska1920 - môj mal od piatku do nedele 37,2-37,8 každý den nepretržite, skákalo mu to, aj soplík aj ho prehnalo, dnes už vôbec nič, ale horný očný zúbok mu už presvitá, takže u nás to boli zúbky, ako vieš že u vás nie? zub sa nemusí hned prerezať, ani mi tento ešte nemáme vonku 🙂
uz 2 dni si sustavne zuzleme palceky na nohach a strasne nas to bavi!!
@ela2710 na pohotovosti nepovedali nic konkretne... pozerala mu do hrdla a to bolo v poriadku..uvidim co mu povie zajtra jeho doktorka... hrozne...
baby mate skusenosti s dudlami na flasu?my mame flasku Baby nova a ked som ochotnula ten cumlik tak ma skoro porazilo!!!!hrozna gumova chut.no fuj hned ma straslo ani sa malemu necudujem ze to nechce!ten cumel je taky hnedy.aky mam kupit uvazovala som ze mu tam kupim ten priesvitny ten tak nechuti?
@monca1991 neviem ci bude, inak ta flaska ani nie je draha malu lovi 150 ml sme aj s dudlikom kupili za 4 eura a tu vacsiu 250 ml za 6 eur, je fantasticky aj cumlik a flaska a je priesvitny ... http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11164913&tab=1 tu jedna predava lovi mozes kuknut pekne tam vidno cumlik 😉
@cukruska1920 aj moj drobec mal teploty, tak po 3 dni, kolisalo to, zistila som, ze ked ideme von na vzduch, tak teploty nie su, nechala som ho v noci spinkat iba v plienke, lebo sa tak potil chudatko, ze bol vyhadzany. No uz nam to preslo, dnes mi doktorka v poradni povedala, ze to bola nejaka vyroza, ze to pri tej zmene teploty moze byt.

@monca1991 este nie, musim nastudovat ktory je najlepsi, u nas sem- tam este fuka vietor, tak skorej davam este na tvar kremik proti vetru, aby nemal cervene licka 🙂 tak to mate riadne slnko, ja som naopak biela ako stena 😒
@nicky182 ahojky, nas drobec si uz tiez objavil palcek na nozke, prvykrat ho supol do pusy v sobotu rano 🙂 a moj priatel mi neveril - bol v praci, ale vcera si ho zasa dal do pusy a aj pred priatelom, takze uz veri 😀 😀