Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahojte, sorry ze sa vam sem pcham ..som oktobrovka aj ja a mam doma krpateho fesaka.. ale citala som ze @cukruska1920 sa trapi kvoli babatkovym teplotam, tak len povzbudit,,, my sme pred tyzdnom mali z nicoho nic teploty cez 39 az pomaly k 40, na pohotovosti tiez hrdielko ciste, dychanie ciste aj moc.. naordinovali mu len antipytretika a pri viac ako 39 diazepam ako prevencia febrilnych krcov ..moc krpcek bol riadne zniceny.. mravcal ako maciatko, fontanelku mal vypuklu ale po 3 dnoch ako prislo tak odislo.. nevem ako ste na tom so zubkami ale vraj ked idu tak je telicko nachylnejsie na virozy, tak asi to... nech to cim skor prejde 😉
http://www.choredieta.sk/index.php/caste-proble...
a o tomto ste už počuli? niekedy je len teplota bez akýchkolvek príznakov
@stanka02 mi sme prekonali 6tu chorobu... tiez teploty..vcera sa vyhadzal a teploty su prec
Dáko to tu viazne, vari ste všetci vonku 😉
Ahojte mamicky, tak po dlhej dobe sa vam idem aj ja troska ozvat. Drobec sa nam uz gula po celej izbe, len si odbehnem na chvilu do kuchyne a ked sa vratim tak mala je uz pod stolom 🙂 uz sme nahodili aj sportovy kocik, a ta radost a zvedavost v ockach je uzasna. Len sa obzera a vyzera a je kludnejsia ked sa nemusi len na mna kukat 🙂 Zubky este veru nemame co som aj rada ale uz sme zacali aj s prikrmamy,mrkvicka nam chutila ale zemiak ani moc nie ale zvikneme si. 😀
@hirunka možem ťa poprosiť o reálne foto aj s babatkom - ako sa da nosiť, je to aj na ležanie?
žienky, namatie niektorá klokanku bertoni travellar http://www.bertoni-sk.sk/index.php?art=339?, tiež by som ju chcela vidieť naživo s bábom
Objednala som si bertoni traveler komfort http://www.bertoni-sk.sk/index.php?art=356 a moc nie som spokojná. . Má len jeden popruh cez plece, aby sa dalo dať dieťa do šikmej polohy. Mne sa však kvôli tomu malý prevracia na jednu stranu. Chcela by som ju vymeniť. Len neviem, ktorá je lepšia. Ďakujem
@cukruska1920 aj nasa pediatricka to nejako tak nazvala, vraj sa to moze vratit. Na pohotovosti, ked mal horucky, anm povedali, ze to je vyroza.
Ahojte kočky...dlho som tu nebola..tak citam,citam co ste popisali...ja sa idem pochvalit.....uz nam vyliezol prvy zubok..a vychadza aj druhy...no pre mna je az neuveritelne ze obidva su ocne....uz ste sa niektora s tym stretla,ze prve vysli ocne zubky?
ahojte baby, konečne po 100 rokoch som tu..tak už sme od zeleniny prešli na mäsko, všetko zje okrem zemiaku, ten mu robi dosť bolesti bruška, lebo nevie traviť zemiakový škrob.. 😖 , pretočí sa z chrbátika na bruško, späť len keď má náladu 😉 , snaží sa sedieť..ešte nás čaká jedna kontrola na kĺbiky a v máji máme poradňu
..aspoň zopár fotiek zo ZOO, boli sme cez sviatky..
@kristinagregorova este nie 🙂 ale nas maly ma opuchnute dasienka na miestach - dolne zubky vedla seba, takze uvidime, ktory vyjde prvy 🙂 ale zas ja som sa uz narodila so zubami, takze aj to je taky extrem 😀 pocula som, ze uz niektorym vysli prve stolicky, ale este som nepocula, ze ocne zubky, ´tak uz nebudete mat doma bezzube usmevy 🙂 ja sa uz neviem dockat kedy vyjde zubok malemu 🙂
@kristinagregorova ahoj, gratulujem k zubkom 🙂 a ako to zvlada drobec? nebol moc nervozny? Nasa je strasne v poslednej dobe nepokojna, vela slinta a vsetko tak zurivo dava do pusy ale dasienka opuchnute nema ani jej nic nevidno...
@gabina84 praveze nie...nedal ani naznakom vediet ze mu zubok vychadza...az ked som kukla....lebo mu dasienka cistim kazdy den,az ked som ho zacitila...sice vela slinil,daval si rucicky do ust...ale my stale vyzerali predne dolne a horne...
@ela2710 veru hej...vraj sa ocne zubky tlacia posledne..a my ich mame ako prve.... 🙂 🙂 🙂 vraj najhorsie zubky uz mame az sebou... 😉
@kristinagregorova sa ani nenazdas a za chvilu bude mat ustocka plne zubkov 🙂
baby potrebujem poradit...ked malemu uvarim hrusku, mozem mu dat pit tu vodu vktorej sa to varilo?malemu to vyvaram v Lucke
@gabina84 no to som zvedava 😉
Baby kolkokrat do tyzdna davate masko? citala som, ze sa ma davat kazdy den, raz do tyzdna sa ma nahradit vajickom - zltkom, lenze my malemu robime na obed casto aj ovocie - tam maso nedavam,aky mate na to nazor vy?

@monca1991 inak je velmi dobra aj pri kojeni, ked som kojila a dokrmovala pri tom, tak nemal problem sa prisat, i ked pil aj z tejto flasticky 🙂 my sme ju najskor dostali nahodne ako balicek z dovery, a potom sa nam tak zapacila, ze sme ju kupovali stale s vacsim objemom 😀