Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Baby uz davate detickam aj csetoviny alebo chlebik? citala sm teraz, ze od 7.mesiaca sa mozu...tak neviem...a chlieb sa moze biely ci cierny? 😅
....chcem sa opýtať, ak dávate tie hippky a podobné..dodržujete to podla tých mesiacov, alebo dávate aj pre staršie detičky..ja som kupila s telacim mäskom sunárek, ale až doma som si všimla že je od 12mesiacov..su v tom aj paradajky..tie som našla aj vo výžive od 6mesiacov..a neviem či mu to možem dat?
@slavuska30 ja som davala zatiel len tie od 6. mesiacov. A ako som citala, tak paradajky sa mozu az od 1.roka, takze ja by som to asi nedavala 😒
@jammka ahááá....lebo ja som nasla aj v tých 6mesačných paradajky..tak ma to už doplietlo..
takze vcera som uspesne zmaturovala.tak uz si len uzivat nasho uzasneho synceka
@ela2710 ahoj nonam dr kazala uz pred 6. mesiacom davat lepok teda aj cestoviny do polievky a rozmyxovat.ja som dala malemu potom aj roztek.sice ho nespapkal ale strasne dozuzlal a nic sa mu nestalo.tak strasne z neho natrusil..ale ked som mu dala taku piskotku pre deti tak si rozdrazdil cele dasno az mu sla krv tak toho som sa zlakla
@monca1991 🙂 šikovná si ,blahoželám 🙂
🙂 my sme boli včera v poradni: 9340g a 72cm alergia na zemiaky a nikel..xixi takže opatrne so stravou a podobne pretočí sa na bruško a späť na chrbátik zapiera sa do nožičiek..šikovník je 🙂 🙂
@slavuska30 dakujem
@slavuska30 my mame poranu dnes 🙂 ale aj nas maly je pravdepodobne na nieco alergicky...dufam, ze nie na potraviny, kedze mal take drobunke ekzemiky uz pred zavadzanim potravin...takze uvidime, krasna hmotnost 😉 ja dufam, ze sa pichneme do 12 kg 😀
@ela2710 no super tak to som zvedava na vaše mierky.. 🙂 anemá nejaku kontaktnu alergiu na prášok alebo tak?Kika ked bola babatko mla ekzem od mesiaca a skončila ako atopik 😖 ale už sme za tým, ostala jej len alergia na mak 😒
@slavuska30 aj ja si myslim, ze nieco take, najskor mal flaky na lickach, neskor zmizli, potom sa zasa vratili, neskor ich mal uz aj na laktoch a v okoli kolienok, teraz ma zas take mini mini na chrbatiku, a okolo pusy, dokonca sa mu spravil flak aj nad pipikom a na vajickach, ale tieto flaky suche nie su, teda som si myslela, ze ma daku dalsiu alergiu napr. na plienky, presli sme na active baby, hned som mu kupila huggies, lebo som si myslela, ze to ma z pampersiek ale stale mu to nemizne, este skusim prat v lovele, my perieme v batoleti, ale v tom perieme od jeho narodenia,a prvy krat sa vyhodil ako dvojmesacny, tak ma napadlo, ci to nemoze byt na prach, alebo na roztoce, kedze byvame pri hlavnom tahu cez Ziar mame tu velmi vela prachu, ked to utrieme a na hodinku vetarme, z cesty je to tu zasa 😒 teda neviem...som naozaj zvedava, ked sme pridavali potraviny davali sme si velky pozor ci sa neobjavi nejaka dalsia reakcia, ale neobjavila, tie flaky sa mu robia od druheho mesiaca - ani ich velmi nevidno, len ked sa lepsie prizrieme v slnecnom svetle...a ako si ju dostala z toho, ze bola atopicka, poznam ludi, ktorí to maju cely zivot, preto ma to zaujima, mala si nejake lieky alebo masticky? najlepsie na tom je, ze v rodine nemame vobec ale vobec ziadneho alergika, a ani ja s priatelom nie sme alergici 😒

@borocka nestahovali mu kozicku?u takychto starsich deti sa to uz ma robit