icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ela2710
11. máj 2011

@vejinka nas ma velmi huste vlasky a velmi dlhe 🙂 keby mi siel fotak, aj by som pridala nove foto ☹ ale ja ho este strihat nechcem, mne sa to paci ako ich ma, mozno keby sa velmi potil alebo tak, tak by sme ostrihali 🙂

monca1991
11. máj 2011

tak dnes moj synacik spravil par krocikov za ruky

vejinka
11. máj 2011

😀 mafiani

dada52
11. máj 2011

@vejinka máš krásnych mafiánov. Som tu len 2 dni ale zdáš sa mi známa , určite sme boli spolu v pôrodnici ja som rodila 1.10.som tiež z LM.

kattija
12. máj 2011

@ela2710 @vejinka dakujem vam za odpoved
presne tak obliekam aj ja dlhe body teplacky a ponozky ale maly je stale spoteny ale netrufam si len na kratke body s teplacikmi
maly je uz aj riadne opaleny premyslam ci by som ho nemala natierat nejakym kremom s faktorom hm?

vejinka
12. máj 2011

@kattija urcite treba natierat ja mam niveu of 50 a natieram uz zo dva mesiace

vejinka
12. máj 2011

@dada52 ahoj no je to mozne.ukaz daku fotku ci si aj ja na teba spomeniem 😉

dada52
12. máj 2011

@vejinka nemám momentálne žiadne fotky , niekedy nabudúce

monca1991
13. máj 2011

v utorok sme boli na poradni a mama 8750g a 73 cm hlavicka ma 45 cm.doktorka nas pochvalila ako krasne prospievame.takze sme odchadzali s usmevom

slavuska30
13. máj 2011

..ahojte kočky, tak my sa už konečne vieme prevrátiť z chrbátika na bruško a a z bruška späť na chrbátik 🙂 🙂 🙂
..a Kristínku zobrali na 8ročný gympel, tak sa teší ako nikdy.. 🙂 🙂 🙂 🙂

kristinagregorova
13. máj 2011

@vejinka krásny ste... 🙂 🙂 🙂

monca1991
14. máj 2011

ahojte mala by som jednu otazocku...este stale pouzivame v aute vajicko no uz nam je tesne...hacame uz sami bez opory.myslite zeby bol cas kupit normalnu autosedacku?

slavuska30
14. máj 2011

@monca1991 ahoj, až mu už trčia nôžky z vajca treba kupit sedacku..my sme kupovali minuly týžden, vajco bolo do 1Okg, malý neviem kolko ma , ale nohy mu viseli a to už nemôže byt..v brendone mali v kacii za 104e od 9kg do 36kgpolohovatelna 🙂 🙂

monca1991
14. máj 2011

@slavuska30 no este mu netrcia nozky ale ked vyrastie este asi o 1 cm tak budu.tak asi pre istotu kupime.sak nam neutece.len sa bojiim ci to zase neni skoro

ela2710
14. máj 2011

@slavuska30 gratulujem Kristinke aj malemu Peťkovi 🙂 ja som mala moznost ist na 8-rocny gympel, ale kvoli spoluziakom som nesla, my sme boli na zakladnej taka dobra partia 🙂 a teraz to sem-tam lutujem, urcite si vybrala dobre 🙂 🙂

slavuska30
14. máj 2011

@monca1991 nemyslim, že skoro, je v nej zmensovacia vložka pre babatko, takže maly tam usedi, napriklad moj este nevie sam sediet ani s oporou..len na rukax ked ho drzim, ale tam usedi..ved už ako uvažiš.. 🙂

slavuska30
14. máj 2011

@ela2710 dakujeme 🙂 ja som rada už aj preto, lebo sa stahujeme a bude to mat ohodne bližšie do školy a nemusim ju ani odhlasovat a prehlasovat, tym prijatim je to automatické..je to cirkevné gymnazium v ružinove, tak dufam, že sa jej tam bude pacit 🙂

ela2710
14. máj 2011

@slavuska30 drzim palce, tieto gymple su narocne, ale urcite mas doma sikulu...
baby mna slak trafi, odstiepilo sa mi kusok zo zubu...zas mozem ist v pondelok k zubarke...je to sice len par milimetrov ale mam to na dolnom zube a neviem si na ten pocit zvyknut... 😒

slavuska30
14. máj 2011

@ela2710 no dufam, že to nejako zvladneme 🙂..

ela2710
14. máj 2011

@slavuska30 🙂 no idem ja kuknut krpceka, lebo dako dlho spinka 😀 uz od deviatej, este pred mesiacom nam spaval len raz za den - poobede, a teraz si vzdy zdiemne na hodinku aj doobeda 😀

gabina84
14. máj 2011

Ahojte baby, mam na vas prosbu. Uz sme zacali prikrmovat a moc jej to na zaciatku nejako nechutilo, ale v tom neni problem, chcem sa spytat ze mi po kazdom papani tuhej stravy riadne naplni plienocku a zda sa mi ze je to vzdy take co jedla, ked mame mrkvu tak cervene, ked viac brokolice tak do zelena a aj s hrudkami. Moze to byt zeby ju prehanalo z toho? ked ju prebalim tak mi zacne mrncat lebo je hladna a uz jej davam moje mliecko potom. Tuhej stravy mi spapa okolo 100-120 ml.
citala som ze po takych 2-3 tyzdnoch ako sa zacne prikrmovat sa ma nahradit obedna davka len tuha strava ale ak to takto pojde dalej tak ja ju budem musiet aj nakojit ked mi to vsetko vykaka ... Dakujem vam za rady

gabina84
14. máj 2011

@kattija ahoj, ja jej tiez len dlhe body a bud dupacky alebo pancusky davam. Ked jej idem dat teplaky a ponozky tak za 2 min ma hole nozicky, ako kope tak mi ich vyzuva tak z celej prechadzky by som ju asi tristvrte casu len obliekala

dada52
14. máj 2011

@gabina84 My sa prikrmujeme už o mesiac dlhšie a ešte stále ho musím nakojiť po každom jedle.To ti už spapá krásne. Pokiaľ nemá hnačku tak je to v normálne.Malý bol dosť dlho zapečený ale už je to za nami.

gabina84
14. máj 2011

@dada52 hnacku nema, ale ta stolica je husta a pripada mi to ze tak ako jej o ide dnu pusou tak zaroven jej to ide von ritkou. Ale ovocie mi moc nechce papat, jablcko ako tak ale hrusku dnes tiez odmietala

monca1991
14. máj 2011

@gabina84 ahoj pripajam sa.my sme najprv tiez mali huste az take ako ma dospely tiez ma to vylakalo ale dalo sa to do poriadku.ja by som sa as poradila s odbornikom ved to neni normalne aby sa napapala a hned to aj vykakala.ale mozno to je len prvotna reakcia a prejde to aj samo.my prikrmujeme uz od 5,5 mes a stale davame aj mliecko po obede.

gabina84
14. máj 2011

@monca1991 ahoj, a vy ste to mali ako dlho, ze kakal huste? NO dnes sme mali asi 5krat stolicu od obeda, ale myslim ze to bude asi aj zubkami, uz mame jeden a ak sa jej tlacia dalsie, vraj vtedy byvaju take ukakane drobce. Dokonca ked som bola s malou u dr. a v cakarni som sa s jednou maminou rozpravala tak ked sa jej malemu tlacili zubky tak ho prebalovala skoro kazdu polhodku ze mal take hnacky, ale my hnacky nemame ☹ tak ja neviem 😕

monca1991
14. máj 2011

@gabina84 no my sme to mali len chvilku hlavene vecer ked sa mu obed stravil a to mohlo byt asi taky tyzden a teraz uz krasne kakame 3x za den.no a este ked sme kakali tvrde tak bolo aj zelene.mohli sme zjest aj mrkvicku aj tak bolo zelene.ale zase mi mame v brusku bacila.vies co teraz ma napadlo mi uzivame taky probioticky komplex Infants Dophilus pre najmensie deti a od vtedy nemame problemy.stoji to nejakych 10e je to prasok ktory sa zaraba do caju a je to 60g.ale len tak aby to dieta mohlo vypit naraz.ak to nepomoze tak v ziadnom pripade neublizi.sak daj do googlu

gabina84
14. máj 2011

@monca1991 dakujem, este skusim pockat, zajtra jej vyradim brokolicu a uvidime ci sa to napravi ak nie, tak sa spytam dr. ze cim to asi bude popripade kupim ten prasok.

borocka
14. máj 2011

POMOOOOOC!!!!!!!!!
kto viete, poradte!!!!!!!!!!!!!
patko sa cele poobedie stazuje ze ho boli pipik, natahuje si, vyzlieka sa, ale nenecha si nan siahnut akurat pofukat. tak sme sa okupali v harmancekovej vode, chvilu bolo lepsie, ale teraz zasa zuri. nema ani vtok, ani hniz. akurat spicku/koniec ma cervensi. nie velmi, ale ma. k doktorovi sa dostaneme az v pondelok a dovtedy sa to bude len zhorsovat? doma nemam nic, len ten suseny harmancek. som ho nechala vyluhovat, potom preriedila studenou vodou aby si mohol donho sadnut a macat sa.
co mam vyskusat?????

monca1991
14. máj 2011

@gabina84 drzime vam palce nech to ma co najsor za sebou